עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר. תאמין לי שהוא מספיק ממוגן בקופסא. אתה מעדיף לקנות אייפון 5S ב700-800$?זה בסדר לשלוח כזה דבר מחול ?(לא ישבר או משהו כזה)
אתה לא צריך נקסוס 5 לשימושים האלה. נקסוס 4 יהיה מצוין בשביל שימושים כאלהמה אתם אומרים על נקסוס 5 אני רוצה להעביר שירים תמונות אינטרנט GPS FACEBOOK וכל הדברים האלה גם משחקים
לפי דעתי נקסוס 4.
התמורה הכי טוב לכסף והוא לא כזה יקר..200$ בארה"ב[/quo
מה אתה אומר על נקסוס 5
ה-Z2 סתם יתומחר במחיר מופרז ותכלס הוא פלאפון ממש מכוער [בגלל השוליים הענקיים], כשהוא תכלס שווה ערך ל-G2.מה עם הסוני Z2 ? ה-LG PRO 2 ?
תגיד, הסוללה משתפרת עם הזמן? כי קראתי המון חוות דעות חיוביות על הסוללה, אמרו שהיא חזקה בטירוף ושקשה מאוד לגמור אותה, אבל קיבלתי את ה-G2 שלי לפני יומיים והיא נגמרת ממש מהר.. [1% כל 3 דקות על בהירות 40%].יש לי G2 כבר כמה חודשים ואני מאוד ממליץ עליו..
ירדו לי היום ב4 שעות 40 אחוז שעה מתוך ה4 ראיתי סדרה בשאר וגלשתי באינטרנט שיחקתי במשחקים שמעתי מוזיקה וואטסאפ.. כמובן שהוא היה על סטנד ביי גם לא הכל היה על בהירות 100% אבל לפחות 70 אז לא הגיוני.. שיורד לך אחוז כל 3 דקות..תגיד, הסוללה משתפרת עם הזמן? כי קראתי המון חוות דעות חיוביות על הסוללה, אמרו שהיא חזקה בטירוף ושקשה מאוד לגמור אותה, אבל קיבלתי את ה-G2 שלי לפני יומיים והיא נגמרת ממש מהר.. [1% כל 3 דקות על בהירות 40%].
הz2 לא שווה לg2, בz2 מעבד מסדרת ה801(שיפור בביצועי המעבד ובמאיץ הגראפי) לעומת ה800 של g2, ו3 gb ראם לעומת 2 ב g2.ה-Z2 סתם יתומחר במחיר מופרז ותכלס הוא פלאפון ממש מכוער [בגלל השוליים הענקיים], כשהוא תכלס שווה ערך ל-G2.
לגבי ה-LG PRO, זה פאבלט, הבחור פה חיפש פלאפון אז עדיף כבר ללכת על ה-G2.