הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת טלפון

לפי דעתי נקסוס 4.
התמורה הכי טוב לכסף והוא לא כזה יקר..200$ בארה"ב

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לשלוח כזה דבר מחול ?(לא ישבר או משהו כזה)
ועוד שאלה האם הSIM שלי יתאים טלפון אם אני מזמין מחול

תלוי מה השימושים שלך. אם הם בסיסיים( וואטסאפ פייסבוק קצת גלישה שיחות וכו) כנראה הmoto g. אם קצת יותר מזה - תלוי מה הם..

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על נקסוס 5 אני רוצה להעביר שירים תמונות אינטרנט GPS FACEBOOK וכל הדברים האלה גם משחקים

• פותח/ת השרשור
כסף זה לא בעייה אני רוצה להשקיע במשהו ששווה תכסף
ושאני יהיה מרוצה ממנו

אין כבר נקסוס 4 בחנות של גוגל וגם 200$ הוא לא עולה ,כרגע ראיתי באייבי הכי זול במכירה פומבית 1100 שח ומשלוח עולה 200 שח פלוס מכס 37%
פשוט כנס לאתר Aliexpress יש שמה מלאה טלפונים אתה יכול לדלדף ליראות מה שאתה אוהב יש שמה טלפוניים ממש לא רעים למחיר 100-200$ טלפונים ממש חזקים במחירי בדיחה בנוסף אתה יכול לבקש מהמוכר לירשום שזה מתנה ואולי תוכל לעבוד על המכס במידה ולא תיצטרך לשלם 37%

לא ממליץ בזמן הזה להזמין מחול טלפונים כי הייתה בעיה לא ממזמן של טלפונים והמכס פשוט החזיק אותם ועשה בעיות ללקוחות שהזמינו , תבדוק באינטרנט אולי אני טועה ועכשיו לא עושים בעיות

• פותח/ת השרשור
חשבתי על חול אבל אני רוצה בסוף להזמין מהארץ קודם כל זה יהיה באנגלית אם יש בעייה אם הטלפון אני יכול לשכוח מאחריות למה רק לשלוח להם אותו יעלה כמו עוד מכשיר ועוד הרבה דברים..
חשבתי על נקסוס 5 מה אתם אומרים ?

שאתה לא צריך מכשיר כזה, אין שום סיבה לקחת אותו אלא אם כן אתה באמת רוצה לבזבז כסף ואין לך על מה

אם חשוב לך יופי ורמקולים - HTC One.
אם חשוב לך מהירות וסוללה - LG G2.
אם חשוב לך עדכונים של גוגל - Nexus 5.

אני בדיוק עברתי מה-HTC ONE ל-G2, האמת? מתגעגע ל-ONE... מחכה שיצא ה-HTC M8 ואז אעבור אליו.

מה עם הסוני Z2 ? ה-LG PRO 2 ?
ה-Z2 סתם יתומחר במחיר מופרז ותכלס הוא פלאפון ממש מכוער [בגלל השוליים הענקיים], כשהוא תכלס שווה ערך ל-G2.
לגבי ה-LG PRO, זה פאבלט, הבחור פה חיפש פלאפון אז עדיף כבר ללכת על ה-G2.

יש לי G2 כבר כמה חודשים ואני מאוד ממליץ עליו..

יש לי G2 כבר כמה חודשים ואני מאוד ממליץ עליו..
תגיד, הסוללה משתפרת עם הזמן? כי קראתי המון חוות דעות חיוביות על הסוללה, אמרו שהיא חזקה בטירוף ושקשה מאוד לגמור אותה, אבל קיבלתי את ה-G2 שלי לפני יומיים והיא נגמרת ממש מהר.. [1% כל 3 דקות על בהירות 40%].

תגיד, הסוללה משתפרת עם הזמן? כי קראתי המון חוות דעות חיוביות על הסוללה, אמרו שהיא חזקה בטירוף ושקשה מאוד לגמור אותה, אבל קיבלתי את ה-G2 שלי לפני יומיים והיא נגמרת ממש מהר.. [1% כל 3 דקות על בהירות 40%].
ירדו לי היום ב4 שעות 40 אחוז שעה מתוך ה4 ראיתי סדרה בשאר וגלשתי באינטרנט שיחקתי במשחקים שמעתי מוזיקה וואטסאפ.. כמובן שהוא היה על סטנד ביי גם לא הכל היה על בהירות 100% אבל לפחות 70 אז לא הגיוני.. שיורד לך אחוז כל 3 דקות..

ה-Z2 סתם יתומחר במחיר מופרז ותכלס הוא פלאפון ממש מכוער [בגלל השוליים הענקיים], כשהוא תכלס שווה ערך ל-G2.
לגבי ה-LG PRO, זה פאבלט, הבחור פה חיפש פלאפון אז עדיף כבר ללכת על ה-G2.
הz2 לא שווה לg2, בz2 מעבד מסדרת ה801(שיפור בביצועי המעבד ובמאיץ הגראפי) לעומת ה800 של g2, ו3 gb ראם לעומת 2 ב g2.
ה z2 הוא יריבו של הg pro 2, אבל אתה צודק שהמחיר שלו יהיה יקר מאוד, ובתכלס הוא לא ירגיש הבדל אם הוא יקנה את הg2 שהוא גם מכשיר מצויין ומומלץ!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית