הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריח רע מהעור ודיאטה דלה בפחמימות

יעקב אבינו

משתמש מתחיל
50
6
נק' מוניטין:
19
50
6
אהלן,
אני במאזן קלורי שלילי כבר חודשיים וחצי כשהקיצוץ העיקרי נעשה בפחמימות. אני אוכל שתי פרוסות לחם מלא ביום, הרבה ירקות ופרי ביום וכל שאר הפחמימות מגיעות ממאכלים עשירים בחלבונים. אני מעריך שזה באזור ה50 גרם פחמימה ליום.
עכשיו, הדיאטה מצויינת, אני יורד במשקל מעולה וגם כמעט ולא שורף שריר או יורד במשקלי העבודה. הבעיה היחידה שכבר מעל חודש אני שם לב שלעור שלי יש ריח שונה ולא טוב. בהתחלה לא הבנתי מאין הריח מגיע עד שהרחתי את הידיים שלי וראיתי שמהן. אציין ששאלתי מספר אנשים וכולם אמרו שאכן יש ריח מוזר מהעור שלי.

האם יש קשר בין הדיאטה דלת הפחמימה לריח הלוואי מהעור לדעתכם? כי לפי סדר הופעתם, יש קשר ישיר.

תודה @Moshe @moo @incin

אתה מתסף באומגה 3 ?
אוכל מספיק שומן ?

זה כי אתה נמצא בקטוזיס, עקב צריכה נמוכה מאוד של פחמימות. בגדול אם זה התחיל רק לאחרונה, סיכוי סביר שזה יכול לעבור עוד שבוע-שבועיים. אם לא, או שתחזור לאכול פחמימות או שתמשיך להסריח.

• פותח/ת השרשור
אתה מתסף באומגה 3 ?
אוכל מספיק שומן ?

לאחרונה לא מתסף באומגה 3 וסביר להניח שצריכת השומנים שלי ירדה משמעותית עם הכניסה למאזן קלורי שלילי. אתה חושב שיותר סביר שהמחסור בשומנים הוא מקור הבעיה?

זה כי אתה נמצא בקטוזיס, עקב צריכה נמוכה מאוד של פחמימות. בגדול אם זה התחיל רק לאחרונה, סיכוי סביר שזה יכול לעבור עוד שבוע-שבועיים. אם לא, או שתחזור לאכול פחמימות או שתמשיך להסריח.

זה כבר מעל חודש לדעתי. אתה מאמין שחזרה לצריכה סדירה של פחמימות תפיג את הריח בסבירות גבוהה?

חחח
אבל הריח לא אמור להגיע מהפה, ולא מהעור?

חחח
אבל הריח לא אמור להגיע מהפה, ולא מהעור?
זה או/גם.

מעבר משתי פרוסות לחם לשש ביום מספיק?
אתהי יכל לעשות ניסויים. בעיקרון מעל 100 גרם פחמימה ביום אתה לא אמור להיות בקטוזיס, אלא אם אתה עושה שעות על גבי שעות אירובי בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית