אלא כי אני באמת מאמין שזה הייעוד שלך
מה זה ייעוד? מי קובע את הייעוד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלא כי אני באמת מאמין שזה הייעוד שלך
הטבעמה זה ייעוד? מי קובע את הייעוד?
הטבע
איש איש באמונתו יחיה
@דברים1 אני מתכנן להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם למרות היותי חילוני, וזה לא סתם בגלל לחץ סביבתי. אלא כי אני באמת מאמין שזה הייעוד שלך כבן אדם, והגוף שלך גם מתגמל אותך בהתאם. אתה מושפע ומתוגמל מלעשות דברים שמקרבים אותך לשם, וזה הייעוד שלך בתכלס כבן אדם. להתרבות. זה משהו שתמיד יהיה בתת-מודע שלך בין תרצה ובין אם לא, כמובן שיש יוצאי דופן אבל אני מכליל.
להביא ילדים (בהתחשב כמובן שהחלטת שאתה רוצה ואין סיבה כלשהי שאתה לא רוצה) זה הייעוד שלנו, ולכן זה גם יהיה מספק ברמה בלי נתפסת. אתה רוצה להגיד לי שאתה מתכנן להביא\ הבאת ילדים רק כי זה הציווי שלך? אתה לא מרגיש שום דבר מעבר לכך?
ולגבי חתונה, יש לזה סיבה מעבר לערך הדתי. חתונה הוא מעין הסכם שמחייב בחוק אתכם להיות ביחד ולהצליח. אני לא צריך לספר פה כמה זה קשוח גירושים. להיות בזוגיות אמיתית עם בן אדם לאורך שנים זה משהו קשה מאוד, וככל הנראה שאתה תרצה לברוח מאשר להתמודד עם בעיות (לחלק יש טראומות מהעבר, סתם לדוגמה חוויה שצילקה אותך ואתה לא תהיה מוכן לדבר או לטפל בכך אלא אם כן אתה תהיה חייב) שאתה לא תרצה להתמודד איתם, ואתה גם לא תתמודד אלא אם תהיה חייב. חתונה מהווה מעין חוזה בין שני אנשים שאתה מבטיח שתשאר, באש ומים. כמובן שיש יוצאי דופן ולא מעט, אבל זאת המטרה, וזה גם למה אני מתכוון להתחתן למרות שאין לכך ערך דתי בעניי.
ובנוגע לכיף, תנסה לחיות את החיים שלך סביב כיף. נראה כמה רחוק תגיע. המטרה היא להשיג דברים משמעותיים, ובדרך יהיה לך "כיף". משפחה וילדים הם מאוד משמעותיים.
כיף זה משהו זמני, יותר מדי כיף גם יבטל לך את ה"כיף" בכיף, והוא יהפוך לחסר משמעות.
ששש לא לגלותכולנו ראינו אותך בגריינדר...
☝️
האמת שעשיתי לא מזמן מנוי גולד בטינדר ורק מבוגרות עושות לי לייק, סראבק
אין משפט כזה , צדיק באמונתו יחיה (חבקוק)איש איש באמונתו יחיה
לא אמרתי שהבאתי ילדים רק כי זה ציווי , אמרתי שהציבור הדתי הוא לא הנושא כי אין להם בחירה של רוצה או לא , אצלהם יש צריך או לא . ברגע שכתוב צריך נגמר , אלא אם כן יש מיקרה יוצא דופן שצריך לשאול רב .@דברים1 אני מתכנן להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם למרות היותי חילוני, וזה לא סתם בגלל לחץ סביבתי. אלא כי אני באמת מאמין שזה הייעוד שלך כבן אדם, והגוף שלך גם מתגמל אותך בהתאם. אתה מושפע ומתוגמל מלעשות דברים שמקרבים אותך לשם, וזה הייעוד שלך בתכלס כבן אדם. להתרבות. זה משהו שתמיד יהיה בתת-מודע שלך בין תרצה ובין אם לא, כמובן שיש יוצאי דופן אבל אני מכליל.
להביא ילדים (בהתחשב כמובן שהחלטת שאתה רוצה ואין סיבה כלשהי שאתה לא רוצה) זה הייעוד שלנו, ולכן זה גם יהיה מספק ברמה בלי נתפסת. אתה רוצה להגיד לי שאתה מתכנן להביא\ הבאת ילדים רק כי זה הציווי שלך? אתה לא מרגיש שום דבר מעבר לכך?
ולגבי חתונה, יש לזה סיבה מעבר לערך הדתי. חתונה הוא מעין הסכם שמחייב בחוק אתכם להיות ביחד ולהצליח. אני לא צריך לספר פה כמה זה קשוח גירושים. להיות בזוגיות אמיתית עם בן אדם לאורך שנים זה משהו קשה מאוד, וככל הנראה שאתה תרצה לברוח מאשר להתמודד עם בעיות (לחלק יש טראומות מהעבר, סתם לדוגמה חוויה שצילקה אותך ואתה לא תהיה מוכן לדבר או לטפל בכך אלא אם כן אתה תהיה חייב) שאתה לא תרצה להתמודד איתם, ואתה גם לא תתמודד אלא אם תהיה חייב. חתונה מהווה מעין חוזה בין שני אנשים שאתה מבטיח שתשאר, באש ומים. כמובן שיש יוצאי דופן ולא מעט, אבל זאת המטרה, וזה גם למה אני מתכוון להתחתן למרות שאין לכך ערך דתי בעניי.
ובנוגע לכיף, תנסה לחיות את החיים שלך סביב כיף. נראה כמה רחוק תגיע. המטרה היא להשיג דברים משמעותיים, ובדרך יהיה לך "כיף". משפחה וילדים הם מאוד משמעותיים.
כיף זה משהו זמני, יותר מדי כיף גם יבטל לך את ה"כיף" בכיף, והוא יהפוך לחסר משמעות.
אני עדיין לא מבין למה @דברים1 רוצה להתחתן ולהביא ילדים עם 'שק צואה' או 'יצור בלי דעת' ועוד שאר מחמאות שרבנים גדולים ממנו טוענים...
מביך:🤦♂️:
כפי שניתן לראות בסרטון הנ''ל:
אני עדיין לא מבין למה @דברים1 רוצה להתחתן ולהביא ילדים עם 'שק צואה' או 'יצור בלי דעת' ועוד שאר מחמאות שרבנים גדולים ממנו טוענים...
מביך:🤦♂️:
כפי שניתן לראות בסרטון הנ''ל:
ששש לא לגלות
חבל על הכסף אחי