הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון ריקון גליקוגן

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
חובה לעשות אימון ריקון גליקוגן לפני העמסה ?
אפשר לעשות ביום חיטוב רגיל (ללא העמסה) ? או אחרי ההעמסה ?

והתכנית זה לעשות את הFBW (שלוש סטים), ואחרי שאני מסיים את זה לחזור עליו עוד פעם ?

איך הגעת למסקנה שאתה צריך לעשות ריקון גליקוגן? איזה דיאטה אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה סתם בדל פחמימה אין לך סיבה לרוקן.
יש צורך בריקון גליקוגן בUD2
אוקיי תודה ..
הבעיה היא שבשישי שבת סטיתי מהתפריט (בכל זאת ארוחת שישי) ומחר אני אוכל בBBB

ובשלישי אני נשקל וזה די חבל כי זה רק השבוע השני שאני מחטב , טעות גדולה עשיתי (לא יאכל צ'יט לפחות חודשיים, או אם אני יעשה UD2 בזמן הקרוב)

אוקיי תודה ..
הבעיה היא שבשישי שבת סטיתי מהתפריט (בכל זאת ארוחת שישי) ומחר אני אוכל בBBB
ובשלישי אני נשקל וזה די חבל כי זה רק השבוע השני שאני מחטב , טעות גדולה עשיתי (לא יאכל צ'יט לפחות חודשיים, או אם אני יעשה UD2 בזמן הקרוב)

לא מומלץ להישקל כל כך קרוב להעמסה.
שמע תכלס להגיד לך שאכלת מה שבא לך בשישי וגם בשבת, ומחר אתה מתכנן לאכול בBBB ואז להגיד שאתה בחיטוב..קצת קשה.

להגיד לך לא לאכול צ'יט חודשיים, גם טעות לדעתי. לעבור לUD2 לא יעזור הרבה, בטח לא ממליץ בתחילת החיטוב.

תמשיך כרגיל, ואל תעשה העמסות כל כך ארוכות. יום אחד זה מספיק, ואם אתה אוכל בBBB אז תוריד את שתי הארוחות הגדולות של אותו יום ואז זה לא ישנה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ להישקל כל כך קרוב להעמסה.
שמע תכלס להגיד לך שאכלת מה שבא לך בשישי וגם בשבת, ומחר אתה מתכנן לאכול בBBB ואז להגיד שאתה בחיטוב..קצת קשה.

להגיד לך לא לאכול צ'יט חודשיים, גם טעות לדעתי. לעבור לUD2 לא יעזור הרבה, בטח לא ממליץ בתחילת החיטוב.

תמשיך כרגיל, ואל תעשה העמסות כל כך ארוכות. יום אחד זה מספיק, ואם אתה אוכל בBBB אז תוריד את שתי הארוחות הגדולות של אותו יום ואז זה לא ישנה יותר מדי.
טוב תודה רבה לך ממש עזרת לי ..
אני לא יחזור על אותה טעות של לסטות מהתפריט במשך שלושה ימים ברציפות , אני יעשה אינטרוולים גם באותו יום ...

טוב תודה רבה לך ממש עזרת לי ..
בכייף 😃

אני לא יחזור על אותה טעות של לסטות מהתפריט במשך שלושה ימים ברציפות
מעולה

אני יעשה אינטרוולים גם באותו יום
באיזה יום? של ההעמסה? מומלץ לא לעשות אירובי, אתה רוצה למלא מאגרי גליקוגן ביום הזה.

• פותח/ת השרשור
בכייף 😃

מעולה

באיזה יום? של ההעמסה? מומלץ לא לעשות אירובי, אתה רוצה למלא מאגרי גליקוגן ביום הזה.
לא , בעצם סתם יצאתי דפוק , כי אני עושה אירובי יום כן יום לא ומחר אני עושה אירובי .. ככה שאני ישרוף קצת קלוריות לפני המבורגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית