הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 140 ק"ג 11 חזרות.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
היה קל להפליא, לא האמנתי.
לגבי העומק, אני טוען ששברתי מקביל בהכל. אולי בחלק זייפתי והיה מקביל, אבל זווית הצילום הייתה גבוהה [אפשר לראות בהתחלה שאמרתי לו שיצלם נמוך יותר והוא לא הקשיב] ואני גם עם מכנס שחור אז קשה לראות. מההרגשה האישית שלי והניסיון שלי, אני אומר בוודאות ששברתי. מעבר לזה - לא מעוניין לראות פה ויכוחים או דיונים על אם שברתי או לא.

לשאלה שלי: עם 140X11 כמה לדעתכם ה-RM1 שלי? ואשמח אם לא תשתמשו במחשבונים כי לפי המחשבון אני אמור לעשות 190 שזה רחוק שנות אור מהמציאות. אשמח אם תגיבו מהניסיון שלכם.

אני בד"כ נותן לכולם להנות מהספק בעניין מקביל/לא מקביל, אבל זה שלא מעניין אותך מה אנחנו חושבים מעצבן אותי.
שובר אולי בשתיים או שלוש חזרות, ויש יותר חזרות שברור שהן גבוהות מאשר גבוליות.

בעולם שבו שוברים מקביל 140*11 זה 185 בוודאות ו190 ביום טוב.

• פותח/ת השרשור
אני בד"כ נותן לכולם להנות מהספק בעניין מקביל/לא מקביל, אבל זה שלא מעניין אותך מה אנחנו חושבים מעצבן אותי.
שובר אולי בשתיים או שלוש חזרות, ויש יותר חזרות שברור שהן גבוהות מאשר גבוליות.

בעולם שבו שוברים מקביל 140*11 זה 185 זה בוודאות ו190 ביום טוב.
אני חושב שמן הראוי שאדם שיש לו ניסיון בסקוואט, שהעלה אינספור סרטונים בהם לא היה ספק שהוא שובר מקביל, שהתחרה בתחרויות ואף פעם לא נפסל על עומק, אם קורה מצב שמצלמים אותו מזווית גבוהה - והוא טוען שהוא שבר מהניסיון האישי שלו ומההרגשה שלו, מן הראוי שצופה מהצד ישאיר מקום לספק גם אם ממה שהוא רואה אין שבירת מקביל. אני יודע איך זה מרגיש לשבור מקביל. יש לי צביטה במפשעה כשאני שובר מקביל. הבחור צילם מגבוה, מזווית שאף פעם לא צילמו אותי בה בסקוואט. אז.. קצת קרדיט לי, גם אם אתה חושב שאני טועה.

עכשיו לנושא: 185 בוודאות? גם אם מעולם לא היה לי יותר מ-155 ק"ג על הגב?

אני חושב שמן הראוי שאדם שיש לו ניסיון בסקוואט, שהעלה אינספור סרטונים בהם לא היה ספק שהוא שובר מקביל, שהתחרה בתחרויות ואף פעם לא נפסל על עומק, אם קורה מצב שמצלמים אותו מזווית גבוהה - והוא טוען שהוא שבר מהניסיון האישי שלו ומההרגשה שלו, מן הראוי שצופה מהצד ישאיר מקום לספק גם אם ממה שהוא רואה אין שבירת מקביל. אני יודע איך זה מרגיש לשבור מקביל. יש לי צביטה במפשעה כשאני שובר מקביל. הבחור צילם מגבוה, מזווית שאף פעם לא צילמו אותי בה בסקוואט. אז.. קצת קרדיט לי, גם אם אתה חושב שאני טועה.

עכשיו לנושא: 185 בוודאות? גם אם מעולם לא היה לי יותר מ-155 ק"ג על הגב?
ממש לא.
בחיים שלך לא הרמת יותר מ155?
קשה לי להאמין שתקפוץ ישר ל185 ותעשה את זה סבבה..לא כי אתה לא טוב..פסיכולוגית זה קפיצה גבוהה מאוד.

אי אפשר להגיד לך דבר כזה, זה משתנה מאדם לאדם ואחרי החזרה ה -5 גם ככה מתווספים עוד אלמנטים מלבד כוח.
אם אתה רוצה לבדוק סינגל פשוט תבדוק סינגל.

מעבר לזה, יופי של הישג.

• פותח/ת השרשור
ממש לא.
בחיים שלך לא הרמת יותר מ155?
קשה לי להאמין שתקפוץ ישר ל185 ותעשה את זה סבבה..לא כי אתה לא טוב..פסיכולוגית זה קפיצה גבוהה מאוד.
זה גם מה שאני חושב. בחיים לא התנסיתי במשקלים גבוהים, הגב שלי לא הרגיש את זה מעולם ומערכת העצבים שלי בכלל לא, קשה לי להאמין שיהיה עליי יותר מ-170. ולא, לא התנסיתי בחיים עם יותר מ-155 כי מאז התחרות לא בדקתי סינגל..
מבחינת כח כנראה שכן. אבל זה ירגיש כבד מדי כי אתה לא מאוקלם.
אז אתה אומר שכדאי לבדוק סינגלים? זה לא ישרוף אותי עד אפריל?

ממש לא, את השבירה אתה רואה מלמטה, לא מלמעלה.
זווית מלמעלה מטעה לטובה
זווית מאחור מטעה לרעה

זה מלמעלה - מאחור
ככה שלא יודע להגיד לך אבל גם לפי הrom בהשוואה לסירטונים קודמים נראה שהרוב מקביל בערך....

אבל אין לך מה לעשות כבר
המלצה שלי פעם הבאה תצלם מהצד לגמרי ותצלם כבר מהחימום (ככה אני עושה ואחרי זה מוחק) זה בכללי יעזור לך לתקן כלמיני דפקטים שתראה שקורים ככל שהמשקל עולה...

כל הכבוד בכל זאת .

רגע, אם אתה טוען שלא נפסלת מעולם על עומק, על מה בדיוק פסלו את הכניסה השניה שלך עם 142.5 קילו בתחרות האחרונה?

• פותח/ת השרשור
רגע, אם אתה טוען שלא נפסלת מעולם על עומק, על מה בדיוק פסלו את הכניסה השניה שלך עם 142.5 קילו בתחרות האחרונה?
איך ידעתי שתיתפס על זה. פשוט צפוי ולאד. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתם אוהבים להיות קטנוניים ולחפש.
והפסילה הייתה שנויה במחלוקת, פסלו אותי כי לא חיכיתי לפקודה ואז אמרו כדרך אגב שהעומק לא היה טוב. לא פסלו אותי רשמית על עומק.

איך ידעתי שתיתפס על זה. פשוט צפוי ולאד. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתם אוהבים להיות קטנוניים ולחפש.
והפסילה הייתה שנויה במחלוקת, פסלו אותי כי לא חיכיתי לפקודה ואז אמרו כדרך אגב שהעומק לא היה טוב. לא פסלו אותי רשמית על עומק.
לא אוהב להיות קטנוני, אבל גם לא אוהב כשבאים בהצהרות כמו שאתה זורק כאן, שלא נפסלת מעולם וכו' וכו', כשבעצם כן פסלו אותך.

• פותח/ת השרשור
לא אוהב להיות קטנוני, אבל גם לא אוהב כשבאים בהצהרות כמו שאתה זורק כאן, שלא נפסלת מעולם וכו' וכו', כשבעצם כן פסלו אותך.
הפסילה הייתה על זה שלא חיכיתי לפקודה, על הדרך הם אמרו גם שהם לא בטוחים לגבי העומק. לפי מה שהבנתי גם רק שופט אחד לא היה בטוח לגבי העומק, השאר פסלו על הפקודה.
ואז יוצא מצב שמתוך 4 תחרויות, שזה אומר 12 כניסות, רק פעם אחת פסלו לי כניסה [על כל סיבה שהיא! רק פסילה אחת מתוך 12!] וזה היה על פקודה. אז כן יש גיבוי להצהרות שלי.

אמרתי לך מאור אל תבדוק סינגלים במיוחד כשעוד חודש התחרות.. אבל כן תעבוד עם ג'וקרים. כשתיתן את ה160 בגוקר תדע ב100000% שיש לך את זה גם בתחרות. מהניסיון שלי בגוקרים אני מגיע לאזור ה90% מה1rm שלי. שזה משקל מעולה לכניסה ראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית