הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה עם כרס

RoyFalach

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, לפני 3 חודשים התחלתי להתאמן כשהייתי במצב של 74 קילו, גובה 173 בן 22 עם אחוז שומן גבוה.
ירדתי 10 קילו בערך ועכשיו אני ממש רזה אבל עם כרס, האחוז שומן ירד אבל עדיין אני חושב שהוא גדול ביחס למשקל.
במהלך התקופה הזאתי עשיתי 3-4 פעמים בשבוע אירובי בנוסף לאימון מכשירים של 2-3 בשבוע.
עכשיו השאלה שלי היא איך אני מגיע למצב שאני מוריד את הכרס מבלי להוריד עוד במשקל? כי אני ממש רזה, ובו זמנית לעלות את מסת השריר.

שלום, לפני 3 חודשים התחלתי להתאמן כשהייתי במצב של 74 קילו, גובה 173 בן 22 עם אחוז שומן גבוה.
ירדתי 10 קילו בערך ועכשיו אני ממש רזה אבל עם כרס, האחוז שומן ירד אבל עדיין אני חושב שהוא גדול ביחס למשקל.
במהלך התקופה הזאתי עשיתי 3-4 פעמים בשבוע אירובי בנוסף לאימון מכשירים של 2-3 בשבוע.
עכשיו השאלה שלי היא איך אני מגיע למצב שאני מוריד את הכרס מבלי להוריד עוד במשקל? כי אני ממש רזה, ובו זמנית לעלות את מסת השריר.
לא אפשרי להוריד עוד את הקרס מבלי לרדת במשקל.
מה שכן, עם תוכנית אימונים טובה ותזונה יחסית נקייה תוכל לעלות מסת שריר ככה שזה יראה כאילו הכרס נעלמת (היא לא, פשוט בגלל המבנה השרירי שתפתח היא תבלוט פחות).

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שגם עם ירידה במשקל הכרס נשארה למרות שאני רזה, מה כן אפשר לעשות בשביל לא להגיע למצב של תת משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית