הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדרי כושר בצאלים

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
היי אני עכשיו שבוע בצאלים ומסכימים לי להתאמן פה בחדר כושר.. עכשיו הבסיס ענק ורציתי לדעת אולי מישהו פה יודע אם יש כמה חדרי כושר? כי האחד שאני הייתי בו קטנציק כזה ואין בו בנץ שטוח (יש חיובי אז זה מוזר) וכמובן שאין ראק או משהו... בכל מקרה מישהו מכיר את הבסיס ויודע אם יש עוד חדר כושר?

היי אני עכשיו שבוע בצאלים ומסכימים לי להתאמן פה בחדר כושר.. עכשיו הבסיס ענק ורציתי לדעת אולי מישהו פה יודע אם יש כמה חדרי כושר? כי האחד שאני הייתי בו קטנציק כזה ואין בו בנץ שטוח (יש חיובי אז זה מוזר) וכמובן שאין ראק או משהו... בכל מקרה מישהו מכיר את הבסיס ויודע אם יש עוד חדר כושר?
@avivchoen

• פותח/ת השרשור
לא רואים אצלך חץ על בניין ליד מגרש משולב?
האמת שרואים.. אני מניח שמדובר על אותו חדכ שהייתי בו אתמול... אז אני מבין שאין עוד אחד פה? חשבתי אולי בגלל שהמקום ענק וזה אולי יש 2

האמת שרואים.. אני מניח שמדובר על אותו חדכ שהייתי בו אתמול... אז אני מבין שאין עוד אחד פה? חשבתי אולי בגלל שהמקום ענק וזה אולי יש 2

אין עוד חדר כושר, 100%, פרגן לעצמך בסמית משין כמו שעשיתי שנה ו-4 חודשים :|

מעדיף לעבוד עם הדאמבלם המסכנים של ה30 לפני שאני אעשה סמית... תגיד עשית שם סקוואט?

כן מאיפה שהמקבילים, אל תתפרע יותר מדי, אבל הייתי חבר של הקצין כושר אז היו מאשרים לי,
בתכלס זה הכי מסוכן שיש.

• פותח/ת השרשור
כן מאיפה שהמקבילים, אל תתפרע יותר מדי, אבל הייתי חבר של הקצין כושר אז היו מאשרים לי,
בתכלס זה הכי מסוכן שיש.
אתמול נתתי שם אימון פרס והייתי מבסוט עד שגיליתי שהמוט 14.5 קילו:wallbash:

ננסה לעשות סקוואט נראה מה יצא מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית