הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוק ארוחות עם עבודה

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
טוב חברים

שבוע שעבר התחלתי עבודה מ-08:00 - 16:00 ואני חוזר הביתה בסביבות 17:00

אני חייב עזרה והתייעצות איך לחלק את הארוחות.

כרגע אני אוכל צ'יריוס לפני שאני יוצא מהבית, ולוקח איתי עוד 2 סנדביצ'ים - אחד עם גבינה צהובה(שאני אוכל בסביבות 09:30) והשני עם פסטרמה

כשכביכול הפסטרמה היא ארוחת הצהריים(לא באמת כי זה לא מספיק...) שאותה אני אוכל בין 12-13

כשאני חוזר הביתה נשארו לי עוד עוד 2 ארוחות, ויוצא מצב לא אידאלי אף יותר שאני לא אוכל כלום מארוחת הצהריים עד לאימון שאליו אני הולך על בטן ריקה לרוב.

אחרי אימון אני שותה שייק ואז נשאר לי עוד ארוחה אחת. אשמח לכל הצעה שיש לכם כדי לעשות לעצמי סדר בבלגן.

נערך לאחרונה:
טוב חברים

כרגע אני אוכל צ'יריוס לפני שאני יוצא מהבית, ולוקח איתי עוד 2 סנדביצ'ים - אחד עם גבינה צהובה(שאני אוכל בסביבות 09:30) והשני עם פסטרמה

כשביכול הפסטרמה היא ארוחת הצהריים(לא באמת כי זה לא מספיק...) שאותה אני אוכל בין 12-13

כשאני חוזר הביתה נשארו לי עוד עוד 2 ארוחות, ויוצא מצב לא אידאלי אף יותר שאני לא אוכל כלום מארוחת הצהריים עד לאימון שאליו אני הולך על בטן ריקה לרוב.

אחרי אימון אני שותה שייק ואז נשאר לי עוד ארוחה אחת. אשמח לכל הצעה שיש לכם כדי לעשות לעצמי סדר בבלגן.
אני בדיוק כמוך באותה סיטואציה... לא אוכל כלום לפני האימון
חשבתי על להשאיר את הקונפלקס כחצי שעה לפני האימון בתור ארוחה, ובבוקר לאכול רק קוטג' עם פרוסה ביחד עם חביתה/גבנ"צ

טוב חברים

כשביכול הפסטרמה היא ארוחת הצהריים(לא באמת כי זה לא מספיק...) שאותה אני אוכל בין 12-13

אני ממליץ לך על שיבולת שועל.
שים לפי הצורך, תוסיף גביע יוגורט 0% וחצי סקופ חלבון.
את חצי הסקופ השני תקח לאחר האימון.

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק כמוך באותה סיטואציה... לא אוכל כלום לפני האימון
חשבתי על להשאיר את הקונפלקס כחצי שעה לפני האימון בתור ארוחה, ובבוקר לאכול רק קוטג' עם פרוסה ביחד עם חביתה/גבנ"צ

את הקורנפלקס התרגלתי לאכול במקום לשתות את הקפה של הבוקר כדי להכניס משהו לפה ולא לצאת לעבודה על בטן ריקה.

מה גם שאם אני לא אוכל את הקורנפלקס בבוקר נשאר לי פחות זמן להשלים את כל הארוחות הללו בזמן שאני מסיים את חדר הכושר וזה לא הרבה.

עוד משהו שאני צריך לציין זה שיש לנו עמדת קפה ככה שאני שותה במינימום כוס אחת של קפה מה שמצטבר לפי דעתי להמון חלב וקלוריות

ככה שאם אני מחבר את החלב בקורנפלקס(לא כזה הרבה אולי 50 מ"ל), בקפה ובשייק חלבון שבו אני שם לפחות 200 מ"ל חלב זה יוצא לי הרבה.

ואני אפילו לא אדבר על זה שמסביב למקום העבודה יש מלא מסעדות שבהם בקלות אני יכול להתפתות ולקנות לי כל דבר שהוא יותר טוב מסנדוויץ' קטן, לא משביע ולא מספק מבחינת ערכים.

אני ממליץ לך על שיבולת שועל.

אני לא מסוגל לגעת בדבר הזה, ניסיתי ולא אהבתי(זה בלשון המעטה).

את הקורנפלקס התרגלתי לאכול במקום לשתות את הקפה של הבוקר כדי להכניס משהו לפה ולא לצאת לעבודה על בטן ריקה.

מה גם שאם אני לא אוכל את הקורנפלקס בבוקר נשאר לי פחות זמן להשלים את כל הארוחות הללו בזמן שאני מסיים את חדר הכושר וזה לא הרבה.

עוד משהו שאני צריך לציין זה שיש לנו עמדת קפה ככה שאני שותה במינימום כוס אחת של קפה מה שמצטבר לפי דעתי להמון חלב וקלוריות

ככה שאם אני מחבר את החלב בקורנפלקס(לא כזה הרבה אולי 50 מ"ל), בקפה ובשייק חלבון שבו אני שם לפחות 200 מ"ל חלב זה יוצא לי הרבה.

ואני אפילו לא אדבר על זה שמסביב למקום העבודה יש מלא מסעדות שבהם בקלות אני יכול להתפתות ולקנות לי כל דבר שהוא יותר טוב מסנדוויץ' קטן, לא משביע ולא מספק מבחינת ערכים.

אני לא מסוגל לגעת בדבר הזה, ניסיתי ולא אהבתי(זה בלשון המעטה).

אוקיי, דבר נוסף שאמליץ זה חצי סקופ עם יוגורט 0%, ו2-3 פרוסות לחם מלא עם חמאת בוטנים.
החלבון עם היוגורט ממש טעים וזריז הכנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית