היי חברים.
תראו, קודם כל קצת חקרתי, ככל הנראה אתחיל בקרוב סייקלראשון, ובייעוץ עם המאמן, לא אפרסם את השם, אבל ההמלצה שלו זה דיאנבול, יחסית הרבה זמן מתאמן, אבל רק לאחרונה באימונים רציניים (ABCDE), עם מקסימום עצימות.
איזה חומרים נוספים צריכים ע"מ לא ליצור בעיות במערכת ההורמונלית של הגוף?
במיוחד עם דיאנבול!! , כי הבנתי שהוא רעיל לכבד, והבנתי שאכן לא מומלץ אוראליים לסייקל ראשון, אבל בכל זאת.
ואם לא מומלץ דיאנבול, אז מה כן מומלץ?
מדובר עליי , ילד בגיל 16.8, מתכוון להתחרות במהלך שנה הבאה אם באמת אראה תוצאות.
משקל של 69.5~70 קילו.
אני רוצה לדעת גם סדר גודל של מחיר בערך של סייקל אחד, כמה הזרקות אצטרך וכו' במידה וכן אחליט להתחיל בכך.
דבר שניה פרט לכך, האם ניתן לקחת בתור סייקל ראשוני בלבד דיאנבול? ולאחר מכן לעשות אך ורק PCT? או שלא ניתן לעשות גם אם לבסוף אעשה PCT?
אשמח שמישהו יעזור לי, והמלצות כלליות.
אשמח לדעת גודל מחיר של סייקל, לא מבקש הצעת מחיר וכו', אך כן לדעת מה הנזק הכלכלי של דבר שכזה.
נ.ב. חדש פה.
נ.ב. - לא מדובר על סייקל ארוך, סייקל שסה"כ יארוך כ 4-6 שבועות.
תראו, קודם כל קצת חקרתי, ככל הנראה אתחיל בקרוב סייקלראשון, ובייעוץ עם המאמן, לא אפרסם את השם, אבל ההמלצה שלו זה דיאנבול, יחסית הרבה זמן מתאמן, אבל רק לאחרונה באימונים רציניים (ABCDE), עם מקסימום עצימות.
איזה חומרים נוספים צריכים ע"מ לא ליצור בעיות במערכת ההורמונלית של הגוף?
במיוחד עם דיאנבול!! , כי הבנתי שהוא רעיל לכבד, והבנתי שאכן לא מומלץ אוראליים לסייקל ראשון, אבל בכל זאת.
ואם לא מומלץ דיאנבול, אז מה כן מומלץ?
מדובר עליי , ילד בגיל 16.8, מתכוון להתחרות במהלך שנה הבאה אם באמת אראה תוצאות.
משקל של 69.5~70 קילו.
אני רוצה לדעת גם סדר גודל של מחיר בערך של סייקל אחד, כמה הזרקות אצטרך וכו' במידה וכן אחליט להתחיל בכך.
דבר שניה פרט לכך, האם ניתן לקחת בתור סייקל ראשוני בלבד דיאנבול? ולאחר מכן לעשות אך ורק PCT? או שלא ניתן לעשות גם אם לבסוף אעשה PCT?
אשמח שמישהו יעזור לי, והמלצות כלליות.
אשמח לדעת גודל מחיר של סייקל, לא מבקש הצעת מחיר וכו', אך כן לדעת מה הנזק הכלכלי של דבר שכזה.
נ.ב. חדש פה.
נ.ב. - לא מדובר על סייקל ארוך, סייקל שסה"כ יארוך כ 4-6 שבועות.