הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול או טסט

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
מתכנן סייקל ראשון, אני יהיה בן 18.

אני מתכנן להתחרות ואני רוצה לדעת מעכשיו מה עדיף, סייקל ראשון דיבול בלבד או ללכת על טסט בגיל שלי?

מבחינת תוצאות מה עדיף?
ומבחינת בטיחות בגיל הזה מומלץ טסט? יכול להיות נזק בלתי הפיך?

בבקשה בלי הפניות לקריאטין, אני עושה את ההחלטות שלי.

מתכנן סייקל ראשון, אני יהיה בן 18.

אני מתכנן להתחרות ואני רוצה לדעת מעכשיו מה עדיף, סייקל ראשון דיבול בלבד או ללכת על טסט בגיל שלי?

מבחינת תוצאות מה עדיף?
ומבחינת בטיחות בגיל הזה מומלץ טסט? יכול להיות נזק בלתי הפיך?

בבקשה בלי הפניות לקריאטין, אני עושה את ההחלטות שלי.
באופן כללי לא כדאי לעשות סייקל של דיבול בלבד. התקופה הקצרה בה ניתן לבצע את הסייקל כמו גם השבתת הציר וייצור הטסט יקשו מאוד לשמר רווחים.
על השאלה מה יותר מסוכן בגיל 18 אין לי כוונה לענות. זו שאלה המדגימה את חוסר הבשלות לשימוש בחומרים וזה סביר שהרי אתה בן 18.
העובדה שאתה מתכוון להתחרות לא מחייבת אותך לשימוש בחומרים. באופן אישי בעיניי זה נראה מגוחך שבני נוער שעדיין לא הצליחו להוסיף 2 פלטות על הבנץ' עם מסת שריר מגוחכת ממהרים לדחוף חומרים ומסכנים את בריאותם הנפשית והפיזית ללא מודעות לתוצאות וללא ידע בסיסי.
תעשה לעצמך טובה ולמד את הנושא טרם אתה משתמש ואל תתן לעצמך להיות מובל ע"י אנשים עם קש ותבן בין האזניים כי "חייבים חומרים בכדי להתחרות".

• פותח/ת השרשור
באוללי לא כדאי לעשות סייקל של דיבול בלבד. התקופה הקצרה בה ניתן לבצע את הסייקל כמו גם השבתת הציר וייצור הטסט יקשו מאוד לשמר רווחים.
על השאלה מה יותר מסוכן בגיל 18 אין לי כוונה לענות. זו שאלה המדגימה את חוסר הבשלות לשימוש בחומרים וזה סביר שהרי אתה בן 18.
העובדה שאתה מתכוון להתחרות לא מחייבת אותך לשימוש בחומרים. באופן אישי בעיניי זה נראה מגוחך שבני נוער שעדיין לא הצליחו להוסיף 2 פלטות על הבנץ' עם מסת שריר מגוחכת ממהרים לדחוף חומרים ומסכנים את בריאותם הנפשית והפיזית ללא מודעות לתוצאות וללא ידע בסיסי.
תעשה לעצמך טובה ולמד את הנושא טרם אתה משתמש ואל תתן לעצמך להיות מובל ע"י אנשים עם קש ותבן בין האזניים כי "חייבים חומרים בכדי להתחרות".

בשביל לנצח חייב חומרים, אם אתה רוצה סתם לעמוד על הבמה לא חייב כלום.

בכול מקרה המליצו לי על דיבול בלבד, אבל אני גולש פה מספיק זמן בשביל להבין שזו טעות בלי חומר בסיס.

השאלה אם בגיל הזה תהיה בעיה בייצור טסט לאחר pct ?

בשביל לנצח חייב חומרים, אם אתה רוצה סתם לעמוד על הבמה לא חייב כלום.

בכול מקרה המליצו לי על דיבול בלבד, אבל אני גולש פה מספיק זמן בשביל להבין שזו טעות בלי חומר בסיס.

השאלה אם בגיל הזה תהיה בעיה בייצור טסט לאחר pct ?
לגבי השאלה שלך התשובה היא שקיימת סבירות מסויימת שכן. הבעייתיות בגיל זה היא הרגישות הקיימת לפגיעה בתפקוד המיני, גם אם השיקום סביר.
האם ה"ממליץ" הסביר לך מדוע עדיף דיבול?

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה שלך התשובה היא שקיימת סבירות מסויימת שכן. הבעייתיות בגיל זה היא הרגישות הקיימת לפגיעה בתפקוד המיני, גם אם השיקום סביר.
האם ה"ממליץ" הסביר לך מדוע עדיף דיבול?

כן, הוא אמר שלא כדאי טסט בגיל הזה בגלל שהייצור טסט בעיצומו ולא כדאי לקחת כי המערכת יכולה להידפק.

כן, הוא אמר שלא כדאי טסט בגיל הזה בגלל שהייצור טסט בעיצומו ולא כדאי לקחת כי המערכת יכולה להידפק.
דיבול הוא נגזרת של טסט. למולקולה של טסט (כמו לכל מולקולה) יש מבנה כימי, משנים אותה קצת ומוסיפים לה מטיל במקום בו מצוי הפחמן ה-17 בשרשרת ומתקבל דיבול.
התוספת הזאת הכרחית כדי שיהיה ניתן לבלוע אותו והיא גם הופכת אותו למזיק מאוד לכבד. אתה יכול לדמיין את הכבד כמו בלנדר ואת הדיבול כמו גולות מתכת שנזרקות פנימה. דיבול יפגע בכבד ועל-כן נדרשים להוסיך לו חומרים שיטפלו בנזקים המיידיים וכן מוגבלים לשימוש קצר.
כשרשמתי שדיבול משבית את ה-hpta התכוונתי בדיוק לכך שהוא משבש את המערכת ההורמונלית ולכן נדרשים ל-pct (טיפול שאחרי סייקל) המכיל בעצמו חומרים די רעים ומזיקים בכדי להחזיר את המערכת ההורמונלית לפעולה תקינה כמה שיותר מהר אחרת כל רווחי הסייקל ילכו לאיבוד (ביחד עם החשק המיני).
אז כן, יש הרבה מה ללמוד לפני שחושבים להשתמש, אתה עוד לא שם וה"ממליץ" שלך לא מבין כלום בחומרים - תברח ממנו.

ישבתי על חומרים 7 חודש בגיל 18, חודשיים אחרי שהתחלתי PCT הכל חזר לנורמות, טסט חרמנות זקפה..
מציע לך באמת עם אתה מתכוון להתגייס לא ללכת על זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית