הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דם במזרק

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
לפני חצי שעה הזרקתי בפעם השנייה בחיי קצת פחות מחצי מ"ל טסט אנטט.
לאחר הוצאת המזרק שמתי לב לטיפה של דם במחט עצמה.

2akhcad.jpg

האם יש סיכוי אפילו הקטן ביותר שהזרקתי לכלי דם ?
כזכור לי מהזריקה הקודמת, מספר שניות לאחר הזריקה הרגשתי את הדם זורם לשריר הרגשה שדומה מאד לפאמפ.
בזריקה הנוכחית לא הרגשתי את אותה תחושה.

אשמח לייעוץ מכל המבין עניין. מקום הזריקה

עוד תמונה של הדם

לפני חצי שעה הזרקתי בפעם השנייה בחיי קצת פחות מחצי מ"ל טסט אנטט.
לאחר הוצאת המזרק שמתי לב לטיפה של דם במחט עצמה.

2akhcad.jpg

האם יש סיכוי אפילו הקטן ביותר שהזרקתי לכלי דם ?
כזכור לי מהזריקה הקודמת, מספר שניות לאחר הזריקה הרגשתי את הדם זורם לשריר הרגשה שדומה מאד לפאמפ.
בזריקה הנוכחית לא הרגשתי את אותה תחושה.

אשמח לייעוץ מכל המבין עניין. מקום הזריקה

עוד תמונה של הדם
אם הייתי מזריק לכלי דם היית יודע מזה, לא הזרקת לכלי דם. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתה מבצע שאיבה קלה לאחר החדרת המחט ובודק הימצאות דם במזרק טרם ההזרקה ולא לאחריה (מה שקצת חסר טעם).

• פותח/ת השרשור
אם הייתי מזריק לכלי דם היית יודע מזה, לא הזרקת לכלי דם. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתה מבצע שאיבה קלה לאחר החדרת המחט ובודק הימצאות דם במזרק טרם ההזרקה ולא לאחריה (מה שקצת חסר טעם).

תודה טום.
אני בתהליך של קבלת טסט רפואי והרופאה ביקשה ממני בדיקות דם נוספות (כנראה ש4 בדיקות טסט' לא מספיקות לה...)
האם יש חשש לשיבוש תוצאות הבדיקה אם אני "טיפלתי בעצמי" שבוע לפני הבדיקה (150MG ביום הראשון ועוד 150MG ביום השלישי) - כמדומני לטסט' אנתת לוקח כשלושה שבועות עד להופעות השינויים בגוף.
בנוסף, נדרשתי לבצע בדיקת "הטלת שתן" לתקופה של כ-24 שעות.

גם הציר לא נסגר כל כך מהר ובגדול הוא לא בדיוק נסגר אלא נוריד מתפקודו ככל שממשיכים להזריק. ציר מת לגמרי יקח חודשים לפתח, ממש לא שבועות.

תודה טום.
אני בתהליך של קבלת טסט רפואי והרופאה ביקשה ממני בדיקות דם נוספות (כנראה ש4 בדיקות טסט' לא מספיקות לה...)
האם יש חשש לשיבוש תוצאות הבדיקה אם אני "טיפלתי בעצמי" שבוע לפני הבדיקה (150MG ביום הראשון ועוד 150MG ביום השלישי) - כמדומני לטסט' אנתת לוקח כשלושה שבועות עד להופעות השינויים בגוף.
בנוסף, נדרשתי לבצע בדיקת "הטלת שתן" לתקופה של כ-24 שעות.
לשינויים אולי שמים לב תוך שלושה שבועות אך השינויים האלה לא מעניינים את הרופאה. למעשה רמות הטסט בדם יגיעו למקסימום כעבור כ-48 שעות. מאחר והזרקת 300מ"ג כמחצית שבוע טרם בדיקה תוכל לצפות להופעת רמות גבוהות למדי של טסט שדווקא יישמרו כאלה בזכות האסטר הארוך.
לגבי הציר, ראה תגובת משה, למעשה בזמן כ"כ קצר לא יופיעו שינויים מאוד מהותיים גם ברמות LH וFSH.

ברגע שיש כמות טסט מכובדת והורמונים מגרי יצור נמוכים הרופא ידע מייד שניכנס טסט חיצוני. נב. תמונה יפה יש לך בפרופיל

רמות טסט גבוהות מראות על רמות ״כולסטרול גבוהות״, בנוגע לציר - לא ניתן להבחין אם הוא מושבת במהלך סייקל בבדיקת דם.

רק לאחר ביצוע הPCT, אפשר לבצע בדיקת דם ולראות איפה אתה עומד מבחינת הערכים ואז להיות יותר חכם.

רמות טסט גבוהות מראות על רמות ״כולסטרול גבוהות״, בנוגע לציר - לא ניתן להבחין אם הוא מושבת במהלך סייקל בבדיקת דם.

רק לאחר ביצוע הPCT, אפשר לבצע בדיקת דם ולראות איפה אתה עומד מבחינת הערכים ואז להיות יותר חכם.
אתה טועה ידידי

אהלן,

כשאתה חולק עלי - אשמח לשמוע מדוע.

אנא פרט.
כשאתה לוקח טסט חיצוני המוח מזהה את זה ומפסיק ליצר הורמונים. (fsh fh) וכו. בכל בדיקת דם הרופא בודק גם את ההורמונים האלא אים הוא יראה שמם ממש נמוכים ובכול זאת יש טסט גבוה אז הוא יבין שלקחת טסט חיצוני. אגב אים הורמוניים אלא לא מיוצרים כראוי ולא נילקח טסט חיצוני אז הבעיה היא במוח ולא באשכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית