נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
אוייי איזה מתוקה 🤣
#אנשים_שמאמינים_לכל_אחד_באינטרנט 😃
אז.. אז.. אז..
No shirt?
*puppy eyes*
😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוייי איזה מתוקה 🤣
#אנשים_שמאמינים_לכל_אחד_באינטרנט 😃
אני רק אניח את זה כאן...אז.. אז.. אז..
No shirt?
*puppy eyes*
😭
אני רק אניח את זה כאן...
https://www.facebook.com/pages/בחורות-מתוקות-ותמימות/608494519204008?fref=ts
יש שביתה בדואר.בדקתי דואר, אין חולצה 😭
אתמול אני בא למכון להתאמן. איך שאני נכנס אני קולט בחורה על הראק עושה סקוואט עם פוסי פד אומר לעצמי "הנה הבנאדם הראשון שהולך לקבל חולצה של LBS".
מחכה שהיא תסיים ועומד בצד, כשבין לבין אחד המתאמנים נותן לה דגשים לתרגיל. אחרי כמה דקות היא זורקת לי כזה "פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל הזה". איך ששמעתי את זה אמרתי לעצמי אין מצב שאני מצליח להוציא תמונה מהבחורה הזאת. היא תתחיל לאכול לי סרטים. אם הייתי אישה 100% שהייתי מוציא ממנה תמונה אבל לא ככה.
עזוב את lbs ןהחולצה, למה לא התחלת איתה??אתמול אני בא למכון להתאמן. איך שאני נכנס אני קולט בחורה על הראק עושה סקוואט עם פוסי פד אומר לעצמי "הנה הבנאדם הראשון שהולך לקבל חולצה של LBS".
מחכה שהיא תסיים ועומד בצד, כשבין לבין אחד המתאמנים נותן לה דגשים לתרגיל. אחרי כמה דקות היא זורקת לי כזה "פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל הזה". איך ששמעתי את זה אמרתי לעצמי אין מצב שאני מצליח להוציא תמונה מהבחורה הזאת. היא תתחיל לאכול לי סרטים. אם הייתי אישה 100% שהייתי מוציא ממנה תמונה אבל לא ככה.
עזוב את lbs ןהחולצה, למה לא התחלת איתה??
אתה לא תאמין אבל אתמול...
נכנסתי לחדר כושר התחלתי סקוואט ודדליפט ופשוט חיכיתי שתבוא!
😁
הוא התכוון לבחורה במכון כושר..שאני אתחיל עם מרטין ? מה הקשר ?
הוא התכוון לבחורה במכון כושר..
יש לי אחלה סנגורית 😃יודע זה היה בצחוק
רק בגלל הממים 😄יש לי אחלה סנגורית 😃
חחחחחחח מנצלת אותירק בגלל הממים 😄
אתם ממשיכים לחפור ואין פה תמונות, בקרוב יחולקו חובות לראק.🕴
אני מנצלת אותך כדי שתראה את הכישרון החבוי בך:lol:חחחחחחח מנצלת אותי
יש לי בעיה, ברגע שאני מתחילה אימון אני נכנסת למצב קטטוניאז למה לא אמרת לי "נכון שאתה רוצה לעשות תמונה שלי עושה סקוואט ?"
אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
הנה אתגר רציני כאן לצעירים - הראשון שמעלה 10 תמונות של בנות עושות כוח עם משקולות חופשי - כלומר ב"פינת הטטוטסטרון" - מקבל חולצה!
מציעה פשוט לגשת לבנות להחמיא על זה שהן חלוצות ולבקש לצלם ללא פנים כדי להוכיח לפורום שהפינה בדרך לשינוי השם ל"אסטרוגן בולוורד"
ועל הדרך תקבלו קצת טלפונים של צעירות חמודות, מה רע?
לא חוכמה!אני מסכימה איתך אבל בתור בחורה זה הרבה יותר קל
אין לי בנות בחד״כיש לי בעיה, ברגע שאני מתחילה אימון אני נכנסת למצב קטטוני
לא רואה/שומעת אף אחד ממטר
היכולת הקומוניקטיבית שלי יורדת למצב מינוס
אז מן הסתם גם אם היית עומד מולי לא הייתי רואה אותך...
אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
הנה אתגר רציני כאן לצעירים - הראשון שמעלה 10 תמונות של בנות עושות כוח עם משקולות חופשי - כלומר ב"פינת הטטוטסטרון" - מקבל חולצה!
מציעה פשוט לגשת לבנות להחמיא על זה שהן חלוצות ולבקש לצלם ללא פנים כדי להוכיח לפורום שהפינה בדרך לשינוי השם ל"אסטרוגן בולוורד"
ועל הדרך תקבלו קצת טלפונים של צעירות חמודות, מה רע?
תשתה חלב ותאכל אוריאו - זה ייעשה אותך חזק!רק נשים של רוסים ענקיים שיכולים להרביץ לי