חולצות פורום

אתמול אני בא למכון להתאמן. איך שאני נכנס אני קולט בחורה על הראק עושה סקוואט עם פוסי פד אומר לעצמי "הנה הבנאדם הראשון שהולך לקבל חולצה של LBS".

מחכה שהיא תסיים ועומד בצד, כשבין לבין אחד המתאמנים נותן לה דגשים לתרגיל. אחרי כמה דקות היא זורקת לי כזה "פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל הזה". איך ששמעתי את זה אמרתי לעצמי אין מצב שאני מצליח להוציא תמונה מהבחורה הזאת. היא תתחיל לאכול לי סרטים. אם הייתי אישה 100% שהייתי מוציא ממנה תמונה אבל לא ככה.

אתמול אני בא למכון להתאמן. איך שאני נכנס אני קולט בחורה על הראק עושה סקוואט עם פוסי פד אומר לעצמי "הנה הבנאדם הראשון שהולך לקבל חולצה של LBS".
מחכה שהיא תסיים ועומד בצד, כשבין לבין אחד המתאמנים נותן לה דגשים לתרגיל. אחרי כמה דקות היא זורקת לי כזה "פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל הזה". איך ששמעתי את זה אמרתי לעצמי אין מצב שאני מצליח להוציא תמונה מהבחורה הזאת. היא תתחיל לאכול לי סרטים. אם הייתי אישה 100% שהייתי מוציא ממנה תמונה אבל לא ככה.

אתה לא תאמין אבל אתמול...
נכנסתי לחדר כושר התחלתי סקוואט ודדליפט ופשוט חיכיתי שתבוא!
😁

עזוב את lbs ןהחולצה, למה לא התחלת איתה??

עזוב את lbs ןהחולצה, למה לא התחלת איתה??

שאני אתחיל עם מרטין ? מה הקשר ?
אתה לא תאמין אבל אתמול...
נכנסתי לחדר כושר התחלתי סקוואט ודדליפט ופשוט חיכיתי שתבוא!
😁

אז למה לא אמרת לי "נכון שאתה רוצה לעשות תמונה שלי עושה סקוואט ?"

אז למה לא אמרת לי "נכון שאתה רוצה לעשות תמונה שלי עושה סקוואט ?"
יש לי בעיה, ברגע שאני מתחילה אימון אני נכנסת למצב קטטוני
לא רואה/שומעת אף אחד ממטר
היכולת הקומוניקטיבית שלי יורדת למצב מינוס
אז מן הסתם גם אם היית עומד מולי לא הייתי רואה אותך...

אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
הנה אתגר רציני כאן לצעירים - הראשון שמעלה 10 תמונות של בנות עושות כוח עם משקולות חופשי - כלומר ב"פינת הטטוטסטרון" - מקבל חולצה!
מציעה פשוט לגשת לבנות להחמיא על זה שהן חלוצות ולבקש לצלם ללא פנים כדי להוכיח לפורום שהפינה בדרך לשינוי השם ל"אסטרוגן בולוורד"
ועל הדרך תקבלו קצת טלפונים של צעירות חמודות, מה רע?

אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
הנה אתגר רציני כאן לצעירים - הראשון שמעלה 10 תמונות של בנות עושות כוח עם משקולות חופשי - כלומר ב"פינת הטטוטסטרון" - מקבל חולצה!
מציעה פשוט לגשת לבנות להחמיא על זה שהן חלוצות ולבקש לצלם ללא פנים כדי להוכיח לפורום שהפינה בדרך לשינוי השם ל"אסטרוגן בולוורד"

אני מסכימה איתך אבל בתור בחורה זה הרבה יותר קל 😃

יש לי בעיה, ברגע שאני מתחילה אימון אני נכנסת למצב קטטוני
לא רואה/שומעת אף אחד ממטר
היכולת הקומוניקטיבית שלי יורדת למצב מינוס
אז מן הסתם גם אם היית עומד מולי לא הייתי רואה אותך...

אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
אין לי בנות בחד״כ
רק נשים של רוסים ענקיים שיכולים להרביץ לי
וכמה אימהות שעושות הליכון והולכות

אם הייתי בחד״כ רגיל לא הייתה לי בעיה לבוא לבנות שקרובות לגיל שלי 14-17 ולבקש מהן את זה 😃
אבל לא 10 תורידו ל5 (;
כי 10 ייקח איזה 6-7 אימונים חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית