הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חולצות פורום

יש לי בעיה, ברגע שאני מתחילה אימון אני נכנסת למצב קטטוני
לא רואה/שומעת אף אחד ממטר
היכולת הקומוניקטיבית שלי יורדת למצב מינוס
אז מן הסתם גם אם היית עומד מולי לא הייתי רואה אותך...

אבל ברצינות
מה הבעיה לגשת לבחורה?
הנה אתגר רציני כאן לצעירים - הראשון שמעלה 10 תמונות של בנות עושות כוח עם משקולות חופשי - כלומר ב"פינת הטטוטסטרון" - מקבל חולצה!
מציעה פשוט לגשת לבנות להחמיא על זה שהן חלוצות ולבקש לצלם ללא פנים כדי להוכיח לפורום שהפינה בדרך לשינוי השם ל"אסטרוגן בולוורד"
ועל הדרך תקבלו קצת טלפונים של צעירות חמודות, מה רע?

לא בעיה לגשת, הבעיה שכל דבר אתן חושבות שמתחילים אתכן ואז נסגרות ותוקפות. זאת אגב גם הסיבה היחידה שאני כמוך ולא מדבר עם אף אחד ולא מתערב לאף אחד אלא אם אני צריך עזרה מסויימת.
ותני לי לצלם תמונה 1 זה מצוין מבחינתי.

נערך לאחרונה:
לא בעיה לגשת, הבעיה שכל דבר אתן חושבות שמתחילים אתכן ואז נסגרות ותוקפות.
סליחה 🤦‍♂️😭 בחיי שלא כולנו כאלה...
אבל גם אתם לא משתפים אותנו בקליקה...
גם אני משועממת בין סט לסט ובא לי לפטפט קצת..

אני גם תמני! אבל חצי, זה אומר שאני מבזבז הרבה אבל תמיד בתחושה שאני עושה משהוא לא בסדר.

קורה לי כמה פעמים באימון שאני רואה מישי מתאמנת שרואים שאין לה מושג ושהיא יכולה לפגוע בעצמה בקלות ושגם לא ממש לימדו אותה מה לעשות , ושאני מת לעזור לה, אבל אני תמיד אומר לעצמי "בשביל מה לך להכנס לזה עכשיו ?" ובסוף מוותר וחוזר נטו לאימון.

קורה לי כמה פעמים באימון שאני רואה מישי מתאמנת שרואים שאין לה מושג ושהיא יכולה לפגוע בעצמה בקלות ושגם לא ממש לימדו אותה מה לעשות , ושאני מת לעזור לה, אבל אני תמיד אומר לעצמי "בשביל מה לך להכנס לזה עכשיו ?" ובסוף מוותר וחוזר נטו לאימון.
מכירה את התחושה!
מצד שני איך אתה מגיב כשמישהו בא לתקן אותך..?! 🤬🥴

מכירה את התחושה!
מצד שני איך אתה מגיב כשמישהו בא לתקן אותך..?! 🤬🥴

תלוי באיזה טון ואנרגיה הבנאדם עושה את זה.

אם הבנאדם ניגש אליי עם יוהרה(ויש לי מלא ילדים בני עשרה בחדר כושר שהסבירו לי ככה)כאילו הוא יודע הכל אני אומר לו "בסדר" וממשיך בשלי.

אבל אם הוא ניגש ואומר בקטנה כזה "שומע אתה עושה וככה וככה לא נכון" וחוזר לאימון שלו זה יהיה בסדר. מה גם שאני בנאדם שאוהב ללמוד כל דבר שקשור לתזונה ואימונים.

חחחחח על הקבוצה של חגי,
יש עוד קבוצות מצחיקות?
בהשגחת החד"כ,יציאות של שחיפים,יציאות של סטלנים,נפתלי בנט-העמוד הלא רשמי,אנשים בעלי מזל ופוקסיונרים,אנשים מסכנים וחסרי מזל

וכמובן את "האם הינך מרים?" 😃
**תלחץ על השמות של הקבוצות..זה יפנה אותך לעמודים.

תודה! יש גם כל מיני קבוצות של נשים? מתיימרות, טינדר וכל הקקי הזה^^

בת כמה את?

60% מהאוכלוסיית בנות אצלינו היא עד גיל 16 בערך, ו35% האחרים זה מבוגרות בגילאי 40+.
נדיר למצוא מישהי בטווח גילאים שלי (נניח 20-30 בגלל שבנות עד גיל 20 בצבא).
שלא נדבר על זה שכשהן כן באות, זה בשעות העומס כשצריך להיות בכוננות מלאה בשביל לתפוס גם את הראק וגם את הבנץ באותו האימון 😵

בת כמה את?

60% מהאוכלוסיית בנות אצלינו היא עד גיל 16 בערך, ו35% האחרים זה מבוגרות בגילאי 40+.
נדיר למצוא מישהי בטווח גילאים שלי (נניח 20-30 בגלל שבנות עד גיל 20 בצבא).
שלא נדבר על זה שכשהן כן באות, זה בשעות העומס כשצריך להיות בכוננות מלאה בשביל לתפוס גם את הראק וגם את הבנץ באותו האימון 😵

משעשע.. 40% מהבנות אצלי בחד"כ הן בין 21-30 (אני מעריכה), לא ראיתי מישהי שהיא בת 16 או פחות מזה.. 60% או השאר נשים 40+..
רובן באמת אוהבות להגיע בשעות העומס (המבוגרות מגיעות כי זה שיעורי סטודיו / ספינינג), אבל אני מתענגת על שעות הבוקר / צהריים המוקדמות.. יש ימים שאני מגיעה ב6-7-8 בערב וזה פשוט סיוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית