הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות פורום

משעשע.. 40% מהבנות אצלי בחד"כ הן בין 21-30 (אני מעריכה), לא ראיתי מישהי שהיא בת 16 או פחות מזה.. 60% או השאר נשים 40+..
רובן באמת אוהבות להגיע בשעות העומס (המבוגרות מגיעות כי זה שיעורי סטודיו / ספינינג), אבל אני מתענגת על שעות הבוקר / צהריים המוקדמות.. יש ימים שאני מגיעה ב6-7-8 בערב וזה פשוט סיוט
אני עובד היום אחה"צ, אז אני אתן אימון מוקדם.
או שאני אהיה לבד במכון או שיהיו איתי כמה זקנים. #רבאק_במכון!

בת כמה את?

60% מהאוכלוסיית בנות אצלינו היא עד גיל 16 בערך, ו35% האחרים זה מבוגרות בגילאי 40+.
נדיר למצוא מישהי בטווח גילאים שלי (נניח 20-30 בגלל שבנות עד גיל 20 בצבא).
שלא נדבר על זה שכשהן כן באות, זה בשעות העומס כשצריך להיות בכוננות מלאה בשביל לתפוס גם את הראק וגם את הבנץ באותו האימון 😵
16 זה טוב

תהנה חחחחח
אני כבר בן 23 😣
הדבר הכי קרוב לילדה בת 16 שבאה אלינו לחד״כ היא ילדה אפרו-ישראלי (חח) במשקל 100 קילו שלרגע חשבתי שהיא באה לאכול אותי כששאלה כמה סטים יש לי ....

פעמיים ב6 חודש האחרונים ראיתי אובייקט נשי שנראה טוב בחד״כ שלי וגם הן עזבו....

לפחות אפשר להפליץ חופשי

הדבר הכי קרוב לילדה בת 16 שבאה אלינו לחד״כ היא ילדה אפרו-ישראלי (חח) במשקל 100 קילו שלרגע חשבתי שהיא באה לאכול אותי כששאלה כמה סטים יש לי ....

פעמיים ב6 חודש האחרונים ראיתי אובייקט נשי שנראה טוב בחד״כ שלי וגם הן עזבו....

לפחות אפשר להפליץ חופשי
אצלינו הן באות בקבוצות, קבוצת ילדות שעושות סדנאות בטן/הליכונים ופעילויות (14 עדיין טוב לך?) ובד"כ בנות ה 16 באות בזוגות/שלישיות עם חברות בפיקים.

נדיר למצוא מישהי בטווח גילאים שלי (נניח 20-30 בגלל שבנות עד גיל 20 בצבא).

בוא נגדיר זאת כך, עדיין לא מצאת...😃
אכן שעות קשות אבל בעיקר לבנץ' (אפילו גברים לא ממש ניגשים לראק)
אני מגיעה לאימון בין 2100 ל-22:00 (אם היה אפשר הייתי באה גם ב-00:00) וזו הסיבה העקרית שמתאמנת בהולמס.

אצלנו מפוצץ בילדים 15-16. מגיעים בחבורות, נופלים על מכשיר, כמו להקת ארבה, ומתחלפים ביניהם בסטים. זה יכול לקחת 45 דקות עד שהם מפנים 🤬
המזל שהם בעיקר עובדים על חזה-יד קדמית כך שגם הם לא מתקרבים לראק..

אני מגיעה לאימון בין 2100 ל-22:00 (אם היה אפשר הייתי באה גם ב-00:00) וזו הסיבה העקרית שמתאמנת בהולמס.

אצלנו מפוצץ בילדים 15-16. מגיעים בחבורות, נופלים על מכשיר, כמו להקת ארבה, ומתחלפים ביניהם בסטים. זה יכול לקחת 45 דקות עד שהם מפנים 🤬
אצלי פתוח עד 23:00
אבל אם אני לוקח קפאין אחרי 5-6 בערב יש לי לילה לבן 😃

4-5 אחה"צ זה שעות טובות, עמוס אבל בקטע טוב.
לא ענית לי בת כמה את!!! 🤬🤬
זה סודי? חחחח

😃🤬🤬

גם לי זה קורה עם החבורות ואצלי זה מעצבן יותר כי החדר כושר שלי קטן, אני בא בשעות הלחץ אחרי העבודה ובמכון שלי יש 2 ספות כשבאחת מהן אי אפשר לעבוד עם הרבה משקל כי הכסא מתנדנד.

ובדיוק יצא לי את מה שאת מדברת עליו - אני רוצה להשתמש בראק והמוט ואיזה מטומטם מפמפם ים קדמית עם המוט. רציתי להרוג אותו.

אם הייתה לי חולצה של הפורום הייתי מצלם אותה עם החולצה, אבל אין לי. קיצר:
1795471_10153886714675652_2027841627_n.jpg

עכשיו תמשיכו לזיין בשכל...

אם הייתה לי חולצה של הפורום הייתי מצלם אותה עם החולצה, אבל אין לי. קיצר:
1795471_10153886714675652_2027841627_n.jpg

עכשיו תמשיכו לזיין בשכל...
וואו
יש לכם אטלס סטונס 🤯
כמה הכי כבד? איך בא לי לנסות אטלס סטון הגב עקום בדדליפט גם ככה (;

חלש!!!
הייתי אמור להביא סקוואטרים 50 קילו עם החולצה המקורית אבל היא אבדה ( לאחר מכן אמא מצאה אותה בארון ...).
אנסה להביא בחמישי הזה.

בגלל שהכנסת את ה'חלש' ו'הייתי אמור' והתירוצים.

חוב לראק, הוא יעודכן בערב בחובות כי אני כרגע מהפלאפון
אז שתדע מעכשיו שיש לך עד יום שני הבא להביא תמונה של מישהי עם חולצה של הפורום עושה 50 קילו סקוואט.
(נתתי לך שבוע לחוב) בהצלחה.

@incin

בגלל שהכנסת את ה'חלש' ו'הייתי אמור' והתירוצים.

חוב לראק, הוא יעודכן בערב בחובות כי אני כרגע מהפלאפון
אז שתדע מעכשיו שיש לך עד יום שני הבא להביא תמונה של מישהי עם חולצה של הפורום עושה 50 קילו סקוואט.
(נתתי לך שבוע לחוב) בהצלחה.

@incin
סגור! אגב, אינסין מכיר אותה 😉
@incin

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית