הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה מעניינת לכל הסייקליסטים

מצב
השרשור נעול

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
שאלה מאוד מלחיצה, מכיוון שבעתיד אני מתכוון להשתמש, ברצוני לדעת אם בבדיקות דם מגלים שאתם השתמשתם בחומרים, ואם כן איך אתם מסבירים את עצמכם?

נערך לאחרונה:
למה אתה חושב שאתה מעניין את הרופא באמת...אז השתמשת .

לא בדיוק, בבדיקות דם רגילות לא בודקים רמות טססטוסטרון, רק בבדיקות שמיועדות לכך.
אם נגיד יש לך בעיה מסוימת והרופא רוצה לבדוק את רמות הטסט שלך בגוף, אז הוא יבקש בדיקה מיוחדת לזה, זה אומנם בדיקת דם, אבל במעבדה בודקים משהו אחר.

שאלה מאוד מלחיצה, מכיוון שבעתיד אני מתכוון להשתמש, ברצוני לדעת אם בבדיקות דם מגלים שאתם השתמשתם בחומרים, ואם כן איך אתם מסבירים את עצמכם?
מה אתה בבית ספר שצריך להסביר למורה למה העתקת במבחן... אומרים לרופה אני לוקח סטרואידים? מה הוא כבר יעשה
מה מאד מלחיץ בזה?

מה מלחיץ בזה? זה סם לכל דבר...
בישראל סטרואידים אנאבולים לא בפקודת הסמים ולאף אחד לא אכפת שאתה משתמש.. גם לא למשטרה.. חוץ מזה יש חיסיון רפואי והרופא שלך לא יכול להוציא מילה גם אם אתה אומר לו שאתה לוקח אקסטזי כל בוקר כי ישללו לו את הרשיון

הבעיה היא בביטוחים
אם נניח תבוטח ועוד 20 שנה תחתוף התקף לב או כל דבר אחר
אם חברת הביטוח תוכיח/תדע שהשתמשת בסטרואידים היא תקשור את זה להתקף לב
ולא תקבל ביטוח חיים/ביטוח לאומי תשאר בבית ולא תוכל לעבוד...

כמובן שזהו מקרה קיצון אבל צריך לחשוב גם על זה

תודה רבה על הזלזול באמת, חבל שאתה לא מתייחס לשאלה שלי ברצינות.

אתה לא מתייחס לעונים ברצינות.
אתה בעצם שואל את השאלה כדי לאשש את הדעה שלך, ואם התשובות לא זהות לדעה שלך אתה מכפיש את כותב התשובה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מתייחס לעונים ברצינות.
אתה בעצם שואל את השאלה כדי לאשש את הדעה שלך, ואם התשובות לא זהות לדעה שלך אתה מכפיש את כותב התשובה.

הבחור שענה לי כרגע ממש לא ענה לי בצורה רצינית ולא ייחס חשיבות לשאלה ששאלתי, זאת שאלה שמאוד העסיקה אותי והייתי מעוניין לדעת מכל האנשים עם הנסיון איך הם מסתדרים במצבים של בדיקות דם וכל זה...

הבחור שענה לי כרגע ממש לא ענה לי בצורה רצינית ולא ייחס חשיבות לשאלה ששאלתי, זאת שאלה שמאוד העסיקה אותי והייתי מעוניין לדעת מכל האנשים עם הנסיון איך הם מסתדרים במצבים של בדיקות דם וכל זה...
איך אפשר לענות יותר מפורט ממה שעניתי לך? נקח מצב היפוטתי אתה הולך לרופה ומבקש בדיקת דם הוא מפנה אותך לבדיקת דם, מגיעות התוצאות אתה לא חייב ללכת לרופא כי אתה יכול לראות אותם באינטרנט.. במידה ואתה הולך אם הבדיקות לרופא והוא שואל אותך למה התפקודי כבד והטסטסטרון גבוהה אתה אומר לו שאתה לוקח סטרואידים.. מה אתה חושב שהוא יגיד... ברוב המקרים הוא יגיד זה לא מומלץ ולא בריא אבל גוף שלך ותעשה מה שאתה רוצה

+
בהנחה ואתה לא מחזיק כמויות מסחריות, זה עדיין חוקי אם אני לא טועה.

איך אפשר לענות יותר מפורט ממה שעניתי לך? נקח מצב היפוטתי אתה הולך לרופה ומבקש בדיקת דם הוא מפנה אותך לבדיקת דם, מגיעות התוצאות אתה לא חייב ללכת לרופא כי אתה יכול לראות אותם באינטרנט.. במידה ואתה הולך אם הבדיקות לרופא והוא שואל אותך למה התפקודי כבד והטסטסטרון גבוהה אתה אומר לו שאתה לוקח סטרואידים.. מה אתה חושב שהוא יגיד... ברוב המקרים הוא יגיד זה לא מומלץ ולא בריא אבל גוף שלך ותעשה מה שאתה רוצה

הבדיקות מגיעות גם לרופא

מסכים עם TAL_S מה שהוא אומר זה נכון גם מנסיון שלי אני הלכתי לרופא אחרי בדיקות דם שהראו רמות טסט גבוהות מהרגיל והוא שאל אותי אם אני לוקח סטרואידים אמרתי לו שכן וקיבלתי הרצאה על כמה זה מזיק
היה דווקא דיון מעניין עם הרופא חחחחח וזהו. אין מה להלחץ

• פותח/ת השרשור
מסכים עם TAL_S מה שהוא אומר זה נכון גם מנסיון שלי אני הלכתי לרופא אחרי בדיקות דם שהראו רמות טסט גבוהות מהרגיל והוא שאל אותי אם אני לוקח סטרואידים אמרתי לו שכן וקיבלתי הרצאה על כמה זה מזיק
היה דווקא דיון מעניין עם הרופא חחחחח וזהו. אין מה להלחץ

זאת התשובה שבדיוק רציתי לקבל, זאת אומרת שבמקרה והוא שואל אותי למה רמות הטסט גבוהות מהרגיל אז אני יכול לענות לו בבטחה לגבי כך שאני משתמש בחומרים לא חוקיים והוא לא יעשה מזה סיפור? כי בכל זאת סטרואידים אנבוליים זה נחשב סמים לכל דבר, אז אין עם זה שום בעיה מבחינת הרופאים אתם אומרים?

אין עם זה בעיה אין לך מה לדאוג רק תצפה להרצאות קשות על כמה זה לא בריא לך חח אני קורע אותי כשזה קרה לי התברר לי כמה לרופא משפחה אין מושג מהחיים שלהם בכל מה שקשור לאנדרוגניים אבל מי שלא מבין התחום ההרצאה של הרופא יכולה להיות ממש מפחידה!

אם הבדיקות לא תקינות הוא יתקשר ויגיד לך לבוא

לא בהכרח, רוב הרופאים רק יאמרו לך בטלפון מה הבעיה בתקווה שלא תבין כלום ואיך ימשך הטיפול אם נגי אתה צורץ תרופה שצורכת מעקב של בדיקות דם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית