הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים להתחלה

מצב
השרשור נעול

Dodo1232

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אז ככה, דבר ראשון, אני רוצה להציג את המטרה שלי, המטרה שלי היא לא רק להראות טוב יותר, זה גם חלק מהמטרה, אבל אני רוצה להגיע רחוק בספורט הזה של פיתוח הגוף, ולהשתתף בתחרויות, בעתיד ולזכות.
עכשיו, בתכלס, להגיע רחוק בדרך טבעית, זה לא כזה אפשרי.
אני מתאמן כחצי שנה בתחום, אני רוצה להתחיל סייקל על מנת לעלות במסת שריר,
רציתי קצת כמה טיפים איך להתחיל עם העניין ואיך להגיע איכשהו לאנשים שמוכרים את זה.
אוקיי אני בן 16.5, אבל אני שלם עם ההחלטה, זה לא משהו שחשבתי עליו והגעתי למסקנה שאני רוצה להתחיל, אני חושב על זה הרבה מאוד זמן, לפחות חודשיים, והגעתי למסקנה שאני רוצה להתחיל.
אולי זה יפגע בי בעתיד, אבל באמת שאני מעדיף למות בגיל 50 כשאני יודע שהגעתי ומימשתי את המטרות שלי, מאשר למות בגיל 80 כשאני אדע שהייתי יכול להגיע רחוק יותר ממה שהגעתי כהיה לי את ההזדמנות.

צר לי לאכזב אותך, אבל להדריך אותך זה פשע מהשורה הראשונה - לאחרונה יש גל עצום של גולשים בגילאים שלך שהחליטו שהם רוצים להתחיל חומרים כאשר הם לא הספיקו לדחוף בנץ במשקל של 75ק׳ג.

תתרחק מחומרים לפחות בגיל הזה אתה עוד ילד חמודי, אתה מבולבל ולא יודע מה אתה רוצה מעצמך.

תשקיע בלימודים, תיהיה חייל למופת ואז תשקול צעדים.

צר לי, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית