הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה התחלתי מאסה לפני חודש

idanhelfgot

משתמש מתחיל
35
3
נק' מוניטין:
-15
35
3
חייב לציין שזו ההתחלה של העבודה הרצינית מבחינת אוכל ועבודה קשה לפני זה הרמתי משקלים נמוכים ובלי להזיע.. אפשר בהחלט לקרוא לזה התחלה... (עשיתי שנה שלמה יד קדמית ואחורית וכתפיים וחזה עם בקבוקים)
1.79 מטר משקל התחלתי 72 היום 75
my.php
http://sizmedia.com/my.php?i=wj0mynn3dymj.jpg
my.php
http://sizmedia.com/my.php?i=evngnzfiglzm.jpg

נראה שהבקבוקים עשו אחלה עבודה עד עכשיו .
עכשיו תתחיל לאכון נכון ולהרים משקלים .

וואלה ניראה טוב(no homo) אם הרבה עבודה קשה (במיטבח) והקפדה על אימונים לדעתי תיהיה פגז

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים כן אני עובד קשה בעיקר עם האוכל... תודה אופק יא אח

• פותח/ת השרשור
אם תוך חודש הגעת לגוף כזה אז עוד שנה אתה רוני קולמן הטבעי ,
זה לא תוך חודש.. ציינתי שאני כבר שנה מתאמן עם בקבוקים רק כתפיים יד אחורית וקדמית ושכיבות שמיכה.. עד עכשיו לא עשיית לא רגליים לא גב לא בטן.. ועכשיו אני לוקח את זה ברצינות כבר חודש אוכל כמו חמור ומתאמן קשה מזיע כל אימון ונגמר... תקרא טוב אחי.. רוני קולמן אני לעולם לא איהיה וזו גם לא המטרה.. לגבי הטבעי אז כן זה ישאר טבעי ואני ישתדל להגיע לתוצאות הכי יפות וגדולות טבעי.

זה לא תוך חודש.. ציינתי שאני כבר שנה מתאמן עם בקבוקים רק כתפיים יד אחורית וקדמית ושכיבות שמיכה.. עד עכשיו לא עשיית לא רגליים לא גב לא בטן.. ועכשיו אני לוקח את זה ברצינות כבר חודש אוכל כמו חמור ומתאמן קשה מזיע כל אימון ונגמר... תקרא טוב אחי.. רוני קולמן אני לעולם לא איהיה וזו גם לא המטרה.. לגבי הטבעי אז כן זה ישאר טבעי ואני ישתדל להגיע לתוצאות הכי יפות וגדולות טבעי.
כבר אמרתי אני ימחוק את התגובה אבל כבר הגבת חחח לא נורא ,
תוך חודש אפשר לעלות גג 200 גרם שריר שזה לא מספיק בשביל לראות איזה שהו שינוי משמעותי כמו שאתה מתאר את זה ויש על זה אלפי מחקרים ככה שנראה לי מיותר להראות את זה כיאילו החודש הזה עשה לך משהו , זאת דעתי

• פותח/ת השרשור
תוך חודש אפשר לעלות גג 200 גרם שריר שזה לא מספיק בשביל לראות איזה שהו שינוי משמעותי כמו שאתה מתאר את זה ויש על זה אלפי מחקרים ככה שנראה לי מיותר להראות את זה כיאילו החודש הזה עשה לך משהו , זאת דעתי
ההרגשה שלי שהחודש הזה חיזק אותי רצח אני יגיד לך מה. קניתי משקלים גבוהים ומתח (iron gym( ואני עושה בטן ודברים שמעולם לא עשיתי אני מרגיש הרבה יותר חזק... לא יודע מה אפשר להוציא מהשריר אחרי חודש.. אני מרגיש שהוצאתי 100 אחוז וכן זו רק ההתחלה וכבר ציינתי את זה אחי אפשר להגיב גם לנקודת פתיחה לא חייב להגיד על מה החודש הזה עשה לי חח

ההרגשה שלי שהחודש הזה חיזק אותי רצח אני יגיד לך מה. קניתי משקלים גבוהים ומתח (iron gym( ואני עושה בטן ודברים שמעולם לא עשיתי אני מרגיש הרבה יותר חזק... לא יודע מה אפשר להוציא מהשריר אחרי חודש.. אני מרגיש שהוצאתי 100 אחוז וכן זו רק ההתחלה וכבר ציינתי את זה אחי אפשר להגיב גם לנקודת פתיחה לא חייב להגיד על מה החודש הזה עשה לי חח
צודק בגלל זה מחקתי את התגובה אבל תפסת אותי על חם 😃
בכל מקרה אחלה גוף באמת תמשיך ככה 😃

200 גרם שריר גג בחודש ?
זה אומר שבשנה המקסימום זה 2.4 קילו ?
נראה לי שהתבלבלת

• פותח/ת השרשור
מסכים עם זה שמעלי.. לא נשמע הגיוני בכלל.. אז צריך 3 שנים לפתח גוף? כל אחד וההתקדמות שלו.. כל אחד ונקודת ההתחלה שלו.. שטויות..

יש אנשים שיכולים לעלות קילו שריר בחודש .
ויש אנשים שיעלו רק 200 גרם .
כל אחד והגנטיקה שלו ... לפי דעתי הממוצע הוא כמובן יותר מי 200 גרם - להערכתי בערך חצי קילו בחודש .

200 גרם שריר גג בחודש ?
זה אומר שבשנה המקסימום זה 2.4 קילו ?
נראה לי שהתבלבלת
כן התבלבלתי התכוונתי בשבוע ! 800 בחודש וזה מקסימום שנחקר אי פעם שלא נדבר על זה שהוא התאמן שנה לפני ככה שחצי קילו בחודש בשבילו זה יהיה מכובד ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית