הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תוכנית

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
היי, אני צריך קצת עזרה בבחירת תוכנית אימונים.
מעולם לא נגעתי באימוני פאוורליפטינג\ווייטליפטינג אבל יש לי ניסיון של מספר שנים בחדר כושר.
אני כבר שבוע ראשון בלינארית של ביל סטאר והיא סבבה, אבל עכשיו התעמקתי בתוכנית 5\3\1 והיא מאוד מצאה חן בעיניי במיוחד עם ה- BBB.
יש לי שתי שאלות עיקריות-1) האם תוכנית כזאת תועיל לי? משקלי העבודה שלי סבירים יחסית (סקוואט נמוך מבנץ' בגלל אוסגוד שלאטר בברך אבל מקווה עכשיו להפוך את העניין הזה בגדול...) ועלייה לינארית לא בטוח תועיל לי לפי מה שהבנתי (כבר עסקתי באימונים לגיוס יחידות מוטריות ככה שזה לא יהיה חדש לגוף שלי. תקנו אותי אם אני טועה כמובן.)
ושאלה 2) אני אוכל בדיאטת פליאו כבר חצי שנה, כרגע על 0-10 גר' פחמימה ליום אבל עם פלוס קלורי. אני מניח שאנשים יגידו לי שזה בלתי אפשרי להתקדם במשקלים ככה אבל אולי יש מישהו שהתנסה בזה והצליח להעלות למרות זאת? וגם, אני עוסק מעבר לחדר הכושר באימוני hand balancing וטבעות קצת, יש טעם להיכנס לתוכנית כוח עצימה יחד עם זה?
תודה לעוזרים(:

1) האם תוכנית כזאת תועיל לי?
סביר להניח שלא במתכונת המקורית מאחר והיא לא למתחילים. תצטרך לעשות התאמות.

2) אני אוכל בדיאטת פליאו כבר חצי שנה, כרגע על 0-10 גר' פחמימה ליום אבל עם פלוס קלורי. אני מניח שאנשים יגידו לי שזה בלתי אפשרי להתקדם במשקלים ככה אבל אולי יש מישהו שהתנסה בזה והצליח להעלות למרות זאת? וגם, אני עוסק מעבר לחדר הכושר באימוני hand balancing וטבעות קצת, יש טעם להיכנס לתוכנית כוח עצימה יחד עם זה?
שוב, תצטרך התאמות בהתאם

• פותח/ת השרשור
עשית לפני זה ss או תוכנית אחרת עם התקדמות מאימון לאימון?

לא. בעיקר תוכניות נפח ומדי פעם שילבתי אימוני גיוס יחידות. SS ודומותיה לא תהיה יעילות מבחינתי גם בגלל התזונה שלי וגם בגלל שאני לא מתאמן מתחיל (ברור לי שעושים אותה גם מתקדמים אבל עדיין.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית