טיפה עלי:
התאמנתי המון בחיי, ועשיתי המון הפסקות. (צבא, מחלות, סטודנט וכו')
התאמנתי גם תקופה לפחות כ-4 חודשים בתוכנית SS (מאוד הועילה לי והטכניקה השתפרה והמשקלים עלו)
עכשיו אחרי הפסקה טיפה אני רוצה לחזור ובא לי לגוון בתוכנית מכמה סיבות ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי הנושאים הבאים:
1. עליתי המון במשקל (נהייתי שמן קיצר) וצריך להרזות למרות שעדיין רוצה להתעסק בתרגילים שאהבתי מSS ובעיקר לעבוד על חיטוב הגוף.
2. אני סובל מטחורים, ורציתי לשמוע את דעתכם עד כמה ואיזה תרגילים לא כדאי לעשות (עדיפות למישהו שהתייעץ בעניין עם רופא ולא סתם שולף תשובה מכיוון שחלק מהדעות אומרות שתרגילים כמו SQUAT רק ימנעו טחורים ויש כאלה שאומרים להפך).
3. חיברתי תוכנית שלדעתי תשלב הכי טוב חיטוב הגוף + עם התרגילים החזקים והאהובים עלי. בתוכנית יש פחות עבודה על רגליים ביגלל הסיבה של הטחורים וביגלל שהרגליים שלי קצת גדולות מידי לשאר הגוף ולא פרופרציונלי (עבדתי המוווון על הרגליים בעבר)
4. אשמח לשמוע מה לשפר בתוכנית שלי, או אפילו אם לזרוק את התכנית לפח ולעשות משו אחר.
אגב, אני יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע.
A:
חזה - Benc Press 3X8
גב - חתירה 3X8
כתפיים: Standing press 3X8
יד קדמית - בעמידה כפיפת מרפקים (נדמה לי ככה קוראים לזה) 3X8 (עם מוט W)
יד אחורית - Skull Crusher 3X8
בטן
B
רגליים Squat 3X8
Dead lift 1X6
חזה - Pullover 3X8
גב - מתח 4XMAX
כתפיים - משיכת מוט W בעמידה (לא זוכר איך קוראים לתרגיל ספציפית) 3X8
בטן
אשמח לתשובותיכם =]
התאמנתי המון בחיי, ועשיתי המון הפסקות. (צבא, מחלות, סטודנט וכו')
התאמנתי גם תקופה לפחות כ-4 חודשים בתוכנית SS (מאוד הועילה לי והטכניקה השתפרה והמשקלים עלו)
עכשיו אחרי הפסקה טיפה אני רוצה לחזור ובא לי לגוון בתוכנית מכמה סיבות ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי הנושאים הבאים:
1. עליתי המון במשקל (נהייתי שמן קיצר) וצריך להרזות למרות שעדיין רוצה להתעסק בתרגילים שאהבתי מSS ובעיקר לעבוד על חיטוב הגוף.
2. אני סובל מטחורים, ורציתי לשמוע את דעתכם עד כמה ואיזה תרגילים לא כדאי לעשות (עדיפות למישהו שהתייעץ בעניין עם רופא ולא סתם שולף תשובה מכיוון שחלק מהדעות אומרות שתרגילים כמו SQUAT רק ימנעו טחורים ויש כאלה שאומרים להפך).
3. חיברתי תוכנית שלדעתי תשלב הכי טוב חיטוב הגוף + עם התרגילים החזקים והאהובים עלי. בתוכנית יש פחות עבודה על רגליים ביגלל הסיבה של הטחורים וביגלל שהרגליים שלי קצת גדולות מידי לשאר הגוף ולא פרופרציונלי (עבדתי המוווון על הרגליים בעבר)
4. אשמח לשמוע מה לשפר בתוכנית שלי, או אפילו אם לזרוק את התכנית לפח ולעשות משו אחר.
אגב, אני יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע.
A:
חזה - Benc Press 3X8
גב - חתירה 3X8
כתפיים: Standing press 3X8
יד קדמית - בעמידה כפיפת מרפקים (נדמה לי ככה קוראים לזה) 3X8 (עם מוט W)
יד אחורית - Skull Crusher 3X8
בטן
B
רגליים Squat 3X8
Dead lift 1X6
חזה - Pullover 3X8
גב - מתח 4XMAX
כתפיים - משיכת מוט W בעמידה (לא זוכר איך קוראים לתרגיל ספציפית) 3X8
בטן
אשמח לתשובותיכם =]