הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות מהקלן

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
כמובן שבאשכול הקודם כמו שציינתי קניתי קלן, אך בכל זאת החלטתי לסיים את הקלן שהיה לי לפני כ חצי שנה (ותוקפו עד סוף שנת 2014 כפי שציינתי)
בשימוש הראשוני לפני כחצי שנה התופעות היו כאלו:
5 ימים ראשונים (במינונים הנכונים לפי פורטל LBS) כאבי ראש חזקים רעידות חולשה בלבד
לאחר מכן התופעות דעכו למרות הגדלת המינון והכל היה תקין לשבועיים

השימוש -באותו- קלן חצי שנה אחרי:
5 ימים ראשונים(היום זה היום החמישי)
ללא כאבי ראש בכלל!
כאבי בטן ושלשולים
רעידות
זיעה מדי פעם וחולשה (כובד בברכיים)

*נלקחו אותם מינונים כמו בעבר.
מה לעזאזל?
האם יש לכם המלצה להפסיק מיידית את השימוש? או שזו תופעה מוכרת?
ומה הסיכוי שאם זה אותו קלן אז הגוף יפיע שונה בשימוש שני?
אשמח למישהו שירחיב בנושא ובכלל למתן עצה מיידית האם להמשיך ליטול את הקלן.
תודה רבה מראש!

*ד"א:
אני עובד בבנק הפועלים ושמתי לב שהרעידות ביום יום דיי מפריעות וצריך לתרץ לעמיתים לעבודה "לא מרגיש טוב"( אין מה לעשות עם זה?)
ובכלל ההמלצה של נטילת טאורין ביחד עם הקלן, לא נוטל כרגע, מלבד הבננה שיש בה אשלגן.
משתדל לאכול מאכלים שמשלבים נתרן לא נמוך.
-לא נמצא על דל פחמימות

• פותח/ת השרשור
כן התכווצויות מינוריות
ההתכווצויות היותר רציניות זה כשאני מתאמץ בתרגילים ולפתע אני מרגיש מעין "תפיסה" של השריר שעליו עבדתי

כמובן שבאשכול הקודם כמו שציינתי קניתי קלן, אך בכל זאת החלטתי לסיים את הקלן שהיה לי לפני כ חצי שנה (ותוקפו עד סוף שנת 2014 כפי שציינתי)
בשימוש הראשוני לפני כחצי שנה התופעות היו כאלו:
5 ימים ראשונים (במינונים הנכונים לפי פורטל LBS) כאבי ראש חזקים רעידות חולשה בלבד
לאחר מכן התופעות דעכו למרות הגדלת המינון והכל היה תקין לשבועיים

השימוש -באותו- קלן חצי שנה אחרי:
5 ימים ראשונים(היום זה היום החמישי)
ללא כאבי ראש בכלל!
כאבי בטן ושלשולים
רעידות
זיעה מדי פעם וחולשה (כובד בברכיים)

*נלקחו אותם מינונים כמו בעבר.
מה לעזאזל?
האם יש לכם המלצה להפסיק מיידית את השימוש? או שזו תופעה מוכרת?
ומה הסיכוי שאם זה אותו קלן אז הגוף יפיע שונה בשימוש שני?
אשמח למישהו שירחיב בנושא ובכלל למתן עצה מיידית האם להמשיך ליטול את הקלן.
תודה רבה מראש!

*ד"א:
אני עובד בבנק הפועלים ושמתי לב שהרעידות ביום יום דיי מפריעות וצריך לתרץ לעמיתים לעבודה "לא מרגיש טוב"( אין מה לעשות עם זה?)
ובכלל ההמלצה של נטילת טאורין ביחד עם הקלן, לא נוטל כרגע, מלבד הבננה שיש בה אשלגן.
משתדל לאכול מאכלים שמשלבים נתרן לא נמוך.
-לא נמצא על דל פחמימות

אהלן חבר ,
התופעות לוואי שהרגשת בהתחלה הן טבעיות לגמריי , אני אישית גם חוויתי את אותן התופעות לוואי בהתחלה ,
מה שכן ככל הניראה זה בגלל שהשתמשתי בקלן של חברת : Sopharma כדורים של 20 מק"ג ,
משום מה ואינני יודע למה הכדורים האלה או שהיו זיוף או שממש היו אכזריים כי במינון נורא נמוך של 20 מק"ג הרגשתי כאילו המוח שלי עומד להתפוצץ .

עשיתי הפסקה של כמה שבועות ואז התחלתי להשתמש בקלן מסוג : Meditech גרמני , כדורים של 40 מק"ג .
ואני חייב לציין שלא היו לי בכלל תופעות לוואי למעט : קצת רעידות , ודפיקות לב קטנות - אבל זה משהו טבעי .
כמו כן גם אני מסתובב עם בקבוק מים צמוד ומשתדל לשתות כל הזמן מגיע ל3 עד 4 ליטר ביום רק מים - וככה חסכתי לי את הכאבי ראש .
אין לך מה לתרץ לעובדים מסביבך למה אתה רועד - כי אני אישית כבר על מינון של 120 מק"ג והרעידות נורא קטנות ואף אחד לא שם לב לזה ,
אז אצלך אני לא יודע או שאתה מקצין את זה יותר מדי ונכנס לחרדות אז אתה מוסיף על הרעידות או שאתה עושה משהו לא נכון ולוקח מינון גדול יותר.
בכל אופן , גם אצלי בהתחלה במיוחד שלקחתי את הקטוטיפן התופעות לוואי בעיקר היו כאבי בטן ושלשולים - אבל עכשיו אני כבר יומיים עם קטוטיפן ואין את הכאבי בטן ושלשולים רק בהתחלה .
כמו כן אני גם לא לוקח טאורין ומגנזיום ומדי פעם אני מרגיש את ההתכווצויות בעיקר באמצע תרגילים בחדר כושר כמו שאתה מתאר אבל בתרגילים לחזה / יד אחורית ,
אבל שטויות מתרגלים לזה - זה עובר אחרי 2 דק' ככה .
תשתה המון המון מים ויהיה בסדר .

• פותח/ת השרשור
מודה לך על ההתייחסות ועל התגובה המפורטת.
בעיקרון ציינתי שזו הפעם השנייה שאני משתמש באותו הקלן מאותה שקית רק חצי שנה אחרי זה
ובאותו קלן מופיעות תופעות לוואי שונות ומשונות
לכן שאלתי האם להפסיק ליטול מיידית
כרגע 200 צפיות ורק תגובה אינפורמטיבית שלך, לכן מודה לך בכל מקרה.

מודה לך על ההתייחסות ועל התגובה המפורטת.
בעיקרון ציינתי שזו הפעם השנייה שאני משתמש באותו הקלן מאותה שקית רק חצי שנה אחרי זה
ובאותו קלן מופיעות תופעות לוואי שונות ומשונות
לכן שאלתי האם להפסיק ליטול מיידית
כרגע 200 צפיות ורק תגובה אינפורמטיבית שלך, לכן מודה לך בכל מקרה.

אין שום תופעות לוואי בכלל ?
לא רעידות , לא כאבי ראש , לא סחרחורות , לא צמא , כלום כלום ?

• פותח/ת השרשור
רעידות
כאבי בטן ושלשולים

*כאשר בעבר התופעה הכי מורגשת הייתה כאבי ראש חזקים, כעת מהיום הראשון ועד היום (יום 6) לא היה זכר לכאבי ראש בכלל ואפילו לא סחרחורות

אהלן חבר ,
התופעות לוואי שהרגשת בהתחלה הן טבעיות לגמריי , אני אישית גם חוויתי את אותן התופעות לוואי בהתחלה ,
מה שכן ככל הניראה זה בגלל שהשתמשתי בקלן של חברת : Sopharma כדורים של 20 מק"ג ,
משום מה ואינני יודע למה הכדורים האלה או שהיו זיוף או שממש היו אכזריים כי במינון נורא נמוך של 20 מק"ג הרגשתי כאילו המוח שלי עומד להתפוצץ .

עשיתי הפסקה של כמה שבועות ואז התחלתי להשתמש בקלן מסוג : Meditech גרמני , כדורים של 40 מק"ג .
ואני חייב לציין שלא היו לי בכלל תופעות לוואי למעט : קצת רעידות , ודפיקות לב קטנות - אבל זה משהו טבעי .
כמו כן גם אני מסתובב עם בקבוק מים צמוד ומשתדל לשתות כל הזמן מגיע ל3 עד 4 ליטר ביום רק מים - וככה חסכתי לי את הכאבי ראש .
אין לך מה לתרץ לעובדים מסביבך למה אתה רועד - כי אני אישית כבר על מינון של 120 מק"ג והרעידות נורא קטנות ואף אחד לא שם לב לזה ,
אז אצלך אני לא יודע או שאתה מקצין את זה יותר מדי ונכנס לחרדות אז אתה מוסיף על הרעידות או שאתה עושה משהו לא נכון ולוקח מינון גדול יותר.
בכל אופן , גם אצלי בהתחלה במיוחד שלקחתי את הקטוטיפן התופעות לוואי בעיקר היו כאבי בטן ושלשולים - אבל עכשיו אני כבר יומיים עם קטוטיפן ואין את הכאבי בטן ושלשולים רק בהתחלה .
כמו כן אני גם לא לוקח טאורין ומגנזיום ומדי פעם אני מרגיש את ההתכווצויות בעיקר באמצע תרגילים בחדר כושר כמו שאתה מתאר אבל בתרגילים לחזה / יד אחורית ,
אבל שטויות מתרגלים לזה - זה עובר אחרי 2 דק' ככה .
תשתה המון המון מים ויהיה בסדר .
אני גם כמוך חוץ מקצת רעידות לא מרגיש שום תופעות לוואי
גם על מינון של 120
אני חושב שזה מוזר למה על חלק מהאנשים זה משפיע ועל חלק לא
אני משתמש בבלקן דרך אגב

רעידות
כאבי בטן ושלשולים

*כאשר בעבר התופעה הכי מורגשת הייתה כאבי ראש חזקים, כעת מהיום הראשון ועד היום (יום 6) לא היה זכר לכאבי ראש בכלל ואפילו לא סחרחורות

רעידות זה תקין , אני עד היום עם קצת רעידות על מינון של 120 מק"ג ,
כאבי בטן ושלשולים להגיד לך ת'אמת התחילו לי רק לאחר שהתחלתי להשתמש ב-קטוטיפן - האם גם אתה משתמש בקטוטיפן ?

אני גם כמוך חוץ מקצת רעידות לא מרגיש שום תופעות לוואי
גם על מינון של 120
אני חושב שזה מוזר למה על חלק מהאנשים זה משפיע ועל חלק לא
אני משתמש בבלקן דרך אגב
אני מאוד מבסוט מהמדיטק הגרמני, מינימום תופעות לוואי
וגם אולי בגלל שאני משתדל לשתות 3-4 ליטר ביום .
אתה גם מושך את זה לחודש וחצי ?
רק בקלן סיירוקס (שנפתח לפני כחצי שנה)
שמע, אני אישית לעולם לא ניסיתי את הסיירוקס - אך כמה חברים מהחדר כושר אצלי ניסו ואמרו לי שבימים הראשונים כאבי ראש מטורפים
( לדעתי הם סתם מתאמנים מתחילים וטיפשים - כי הם לא שתו מספיק מים כמו שהם צריכים , וראיתי באימון כל האימון אולי שלוק מים )
אבל בכל אופן - אני אישית לא מכיר אותו , יש כאלה שיגידו לך שהוא מעולה ויש כאלה שיגידו לך שהוא על הפנים .
לדעתי ? ציינתי מחירים ולכן ערכו לי את התגובה.
זה מעל שבועיים אז גם תקנה קטוטיפן שעולה שוב ציינתי מחירים ושוב ערכו לי את התגובה ותהיה ראש שקט .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מאוד מבסוט מהמדיטק הגרמני, מינימום תופעות לוואי
וגם אולי בגלל שאני משתדל לשתות 3-4 ליטר ביום .
אתה גם מושך את זה לחודש וחצי ?
לא. אני עושה רק שבועיים ואני עומד לסיים בימים הקרובים את הסייקל
לצערי אין לי קטוטיפן

לא. אני עושה רק שבועיים ואני עומד לסיים בימים הקרובים את הסייקל
לצערי אין לי קטוטיפן
אני אישית הייתי מנסה לארגן את הקטוטיפן - אני מאמין שאתה בן אדם מקושר ויכול להשיג , ומושך את זה לעוד חודש .
תאכל'ס ? בשבועיים הראשונים בקושי ראיתי תוצאות אם בכלל , עכשיו אני רואה שהבטן נהיית יותר ויותר שטוחה .
נישאר לי עוד שבועיים וחצי לסייקל מקווה שהתוצאות יהיו יותר טובות - אני עכשיו בקושי עם פחמימה בתפריט
בעיקר : מלא ירקות , גבינות , ביצים , טונה , וחזה עוף .

אני אישית הייתי מנסה לארגן את הקטוטיפן - אני מאמין שאתה בן אדם מקושר ויכול להשיג , ומושך את זה לעוד חודש .
תאכל'ס ? בשבועיים הראשונים בקושי ראיתי תוצאות אם בכלל , עכשיו אני רואה שהבטן נהיית יותר ויותר שטוחה .
נישאר לי עוד שבועיים וחצי לסייקל מקווה שהתוצאות יהיו יותר טובות - אני עכשיו בקושי עם פחמימה בתפריט
בעיקר : מלא ירקות , גבינות , ביצים , טונה , וחזה עוף .
התפריט שלי דומה לשלך
אל דאגה בפעם הבאה זה כבר יראה אחרת
אני פשוט גם ככה בסוף החיטוב ובא לי כבר לחזור למאסה
חיטוב הבא יהיה מעניין יותר 😃

תופאות לוואי שלי : בהתחלה היה לי לחצים בראש וכאבי ראש..קצת כזה הרגשה ברגליים כאילויום לפני רצתי והשרירים קצת עייפים..
עם הזמן עבר עכשיו רועדות הידיים קצת וזהו..
משתמש בקלן של וורמודגה.
מה שכן ניראה כאילו יש לי התייבשות כי אני שותה בלי סוף יעני תן לי עכשיו שישיה של מי עדן אני מסיים אותה..
וגם יש לי קקי קסם.
מוזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית