הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טרנסג'נדר ותביעה על סך 2.5 מיליון דולר על קרוספיט

אני לא יודע איזה מן סוג של תגובות אני אעורר פה, אבל אני מסכים עם כך שהם לא איפשרו לה\לו להתחרות.

זה לא "כוחות" מה שנקרא.

מאחל לה שלא תקבל שקל - ומעל הכל תשלם את שכר העורך דין.

סביר להניח שיש לה פחות טסט מלנשים המובילות בקרוספיט, לא? 😃

אלה החוקים של הוועד האולימפי: Newer rules permit transsexual athletes to compete in the Olympics after having completed sex reassignment surgery, being legally recognized as a member of the sex they wish to compete as, and having undergone two years of hormonal therapy (unless they transitioned before puberty).

ניתוח לשינוי מין ושנתיים טיפול הורמונלי.

איך אומרים, אין כזה דבר 'פרסום רע'...

בכל מקרה , אפשר ללכת לפי החוקים של הועד האולימפי בעניין זה נשמע פייר. וגם הם טוענים שהם מכניסים בדיקות סמים השנה, אני רוצה לראות שלוקחים את כל המתחרים לפני התחרות לבדיקה. אני בעד זה לגמריי כי למרות שאפשר להסתיר/להתנקות זה יישור קו כזה וזה נותן 'תקווה' לקרוספיטרים בתחילת דרכם לדעת שריץ פרונינג 'נקי'. (למרות שאני בטוח שעד עכשיו הוא לא היה נקי)

אם עושים בדיקות לפני תחרות לכולם או למדגם מייצג באמת (לא לוקחים מי שיודעים שטבעי או מדלגים על מי שלא רוצה) אז זה באמת מיישר קו מסויים. אני בדעה שאם לא תפסו מעולם את לאנס אמסטרונג כנראה שאין כזה דבר בדיקות וודאיות.

אם עושים בדיקות לפני תחרות לכולם או למדגם מייצג באמת (לא לוקחים מי שיודעים שטבעי או מדלגים על מי שלא רוצה) אז זה באמת מיישר קו מסויים. אני בדעה שאם לא תפסו מעולם את לאנס אמסטרונג כנראה שאין כזה דבר בדיקות וודאיות.
בהחלט אין דבר כזה בדיקות וודאיות, כל הג'מייקנים האלה שקופצים ורצים בכמות זמן הזוייה זה לא בגלל
שהם חיות מלידה, אלא פשוט כי הם יודעים להסתיר טוב מאוד את מה שהם לוקחים.

איך אומרים, אין כזה דבר 'פרסום רע'...

בכל מקרה , אפשר ללכת לפי החוקים של הועד האולימפי בעניין זה נשמע פייר. וגם הם טוענים שהם מכניסים בדיקות סמים השנה, אני רוצה לראות שלוקחים את כל המתחרים לפני התחרות לבדיקה. אני בעד זה לגמריי כי למרות שאפשר להסתיר/להתנקות זה יישור קו כזה וזה נותן 'תקווה' לקרוספיטרים בתחילת דרכם לדעת שריץ פרונינג 'נקי'. (למרות שאני בטוח שעד עכשיו הוא לא היה נקי)

קדימה לעבור לטסט פרופ.

אני ממש מסכים עם ההנהלה ,אומנם היא עשתה ניתוח לשינוי מין אבל עדיין יש לה יכולות של גבר,דבר שאמור להשפיע על התחרות.

Back
למעלה תחתית