הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לסייקל ראשון - מעוניין בהכוונה

• פותח/ת השרשור Spidi
  • פורסם בתאריך

Spidi

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
1
74
4
אהלן חברים,
קראתי המון פה, אחלה מידע, ותודה לכל העוזרים.

קצת נתונים עליי, ואחר כך השאלה.

בן 29, לקראת חתונה בעוד 3 חודשים
מתאמן 4 שנים
גובה : 176
משקל : 75
אחוז שמון מוערך : 10
בעל מטבוליזם מהיר, רזה מלידה, משקל לפני תחילת אימונים 61
עשיתי עלייה נקיה כמה שיותר, קשה לי עם מסה-עליה-מסה-עליה ... כמו שהרוב עשוים, בגלל שיש גבול לכמה אוכל אני יכול לדחוף, וגם מניסיון, זה רק שלח אותי ישירות לשירותים.
טוב לי עם השיטה של עליה נקיה כמה שיותר, אוכל כמה שיותר בריא, מלכלך פה ושם לפעמים, אבל מתאמן מאוד חזק ועושה אמנויות לחימה(מוואי טאי), רץ 3 פעמים בשבוע למרחקים של 8-10 ק"מ כל פעם.
עד לעכשיו, ניסיתי : קריאטין, פרי-וורקאווט למיניהם (אל תצחקו 😃 )
אני קבוע על : חומצות אמינו, גלוטמין, ואבקות חלבון פעמיים ביום.

נגיע לעיקר,
אובחנתי בגיל צעיר באיחור התפתחות, מגיל 18 אני מטופל עם תוסף טסטוסטרון, בהתחלה היו זריקות ואז עברתי לג'ל.
הטיפול עבד כמו קסם, היו בהתחלה תופעות לוואי(עצבנות יתר, כאבי ראש, חוסר שינה, יתר חרמנות,...).
כבר יותר מעשר שנים, אני במצב יציב, כל חצי שנה בדיקות דם לכל דבר אפשרי (כולל תפקודי כבד, חלבונים, ......) הכל תקין, הכל טוב, ייצור זרע (האינדוקרינולוג מאוד מופתע) תקין, וחיי סקס מעבר למצוינים.
אני ניראה מצוין בזכות ההשקעה שלי וביחס למספר השנים שאני מתאמן.

כבר תקופה שאני חושב על סייקל אחד ויחיד, לעלות קצת, ובאותו זמן לשמור על מסה, אני לא רוצה לגדול לענק, זה לא טוב לי וגם מגעיל אותי.
אני חושב על תוספת של 4 קילו נקי!!!
כולם משום מה ממליצים על סייקל ראשון שיהיה טסט, ופה הבעיה, אני לא רוצה משהו בזריקות, ואני לא רוצה משהו שידכא לי את ייצור הזרע, או החשק.
כבר ראיתי אנשיןם שעברו סייקל ראשון עם וויני, היה להם פגז, ללא תופעות לוואי מיותרות.
לכן אם אני אלך על סייקל, זה יהיה וויני בכדורים בלבד.

האם מישהו מכיר אנשים שהם על טיפול של טסט(אנרוג'ל, טסטומקס) וניסו סייקל של וויני ?
אני נוטה לחשוב, מבחינה הגיונית, שבזמן הסייקל, אני מפסיק עם הטסט הטיפולי, אבל נשאלת השאלה הבאה, האם הטסט הטיפולי נחשב לעזר ל PCT ? האם הוא יעזור גם במהלך הסייקל ?

אשמח לחוות דעת, כמובן שאני אקח הכל בתור המלצות ולא בתור עובדות, האחריות היא עליי, ולכן אשמח לדעת כמה שיותר בנושא.

תודה רבה.

אם אתה נמצא ב TRT כבר 10 שנים מן הסתם שהגוף שלך כבר לא מייצר טסט' באופן טבעי.
הסייקל שאני מתכנן לרוץ עליו בקרוב הוא סייקל דיבול וTUDCA. אין צורך בPCT בגלל שאין לך מה לשקם. תמשיך עם הטיפול בטסט' כרגיל ופשוט תריץ סייקל דיבול אם אתה לא מתכנן להזריק.

אתה יכול לקרוא עוד קצת פה:
http://www.lbs.co.il/threads/48538/

• פותח/ת השרשור
אם אתה נמצא ב TRT כבר 10 שנים מן הסתם שהגוף שלך כבר לא מייצר טסט' באופן טבעי.
הסייקל שאני מתכנן לרוץ עליו בקרוב הוא סייקל דיבול וTUDCA. אין צורך בPCT בגלל שאין לך מה לשקם. תמשיך עם הטיפול בטסט' כרגיל ופשוט תריץ סייקל דיבול אם אתה לא מתכנן להזריק.

אתה יכול לקרוא עוד קצת פה:
http://www.lbs.co.il/threads/48538/

אני מבין שאתה גם נמצא במצב דומה, האם יצא לך כבר לעשות סייקל או שזה הסייקל הראשון שלך ?
מה היתרונות של סייקל דיבול בזריקות לעומת הכדורים ?
ולמה לא ללכת על ווינסטרול כדורים ו TUDCA או LIV52 ?

אם אני לא טועה דיבול חזק יותר בהשפעה פר מ״ג. @Tom יוכל לעזור פה.
אני מתכנן בקרוב להריץ סייקל גם ואשמח לדעת איזה אוראלי יתן את התוצאות הטובות ביותר כאשר הטסט הוא 250ג לשבועיים.

אני מבין שאתה גם נמצא במצב דומה, האם יצא לך כבר לעשות סייקל או שזה הסייקל הראשון שלך ?
מה היתרונות של סייקל דיבול בזריקות לעומת הכדורים ?
ולמה לא ללכת על ווינסטרול כדורים ו TUDCA או LIV52 ?
היתרון של דיבול בזריקות הוא בזמינות הביולוגית. צריכה אוראלית מחייבת מעבר דרך הקיבה והמעי הדק, חלק מהזמינות הביולוגית יורדת.
מבחינת הרעילות לכבד צריך לזכור שצריכה בהזרקה אינה משנה את המבנה הכימי של הסטרואיד והוא עדיין alkylated.
אני מתכנן בקרוב להריץ סייקל גם ואשמח לדעת איזה אוראלי יתן את התוצאות הטובות ביותר כאשר הטסט הוא 250ג לשבועיים.
תלוי מאוד מה המטרה שלך. דיבול מתאים יותר למטרת כח ומסה מצד שני כנגזרת טסט הוא נתון לארומטיזציה ולכן מעלה בדי הרבה נוזלים.
וויני בעל המאפיינים הנפוצים של נגזרת DHT, אינו יכול לעבור ארומטיזציה ולכן יבש, אבל כן, הוא בהחלט נופל מדיבול למטרת מסה ובוודאי למטרות כח.
ישנם נקודות נוספות אליהן כדאי לשים לב כמו מידת ההיקשרות לרצפטור האנדרוגני, אופי תופעות הלוואי וכו...

מה יהיו תופעות הלוואי בזמן צריכת דיבול חוץ מנוזלים שירדו לאחר הסייקל?
ומהו אופן הצריכה והכמויות בtudca?

• פותח/ת השרשור

אפשר לדעת למה אתה מעדיףאת ה TRT בזריקה פעם בשבוע מאשר את היפול היומי בג'ל ?
אני מניסיון יכול להגיד לך שהרמה נשמרת יציבה כל יום כל היום.
כשהשתמשתי בזריקות פעם בשבוע ואפילו פעם בשבועיים, הרמה הייתה עולה ביומיים הראשונים ואז יורדת, וזה היה מורגש מאוד ולא נוח.
היתרון של דיבול בזריקות הוא בזמינות הביולוגית. צריכה אוראלית מחייבת מעבר דרך הקיבה והמעי הדק, חלק מהזמינות הביולוגית יורדת.
מבחינת הרעילות לכבד צריך לזכור שצריכה בהזרקה אינה משנה את המבנה הכימי של הסטרואיד והוא עדיין alkylated.

תלוי מאוד מה המטרה שלך. דיבול מתאים יותר למטרת כח ומסה מצד שני כנגזרת טסט הוא נתון לארומטיזציה ולכן מעלה בדי הרבה נוזלים.
וויני בעל המאפיינים הנפוצים של נגזרת DHT, אינו יכול לעבור ארומטיזציה ולכן יבש, אבל כן, הוא בהחלט נופל מדיבול למטרת מסה ובוודאי למטרות כח.
ישנם נקודות נוספות אליהן כדאי לשים לב כמו מידת ההיקשרות לרצפטור האנדרוגני, אופי תופעות הלוואי וכו...

אז אני נחוש לא לעלות בנוזלים, לכן הנטייה שלי היא לוויני.
אני קצת עקשן בקטע הזה, לא יכול לעלות נוזלים ולרדת אחרי זה עוד פעם. למה ? ככה בחרתי.
וגם, לדיבול יש סיכוי לג'ינו , אני טועה?
לוויני אין את זה, אני מודע שהוא פחות חזק מהדיבול, אבל ראיתי כבר על אנשים שעשה להם הרבה יחסית, לכן אני מאמין שגנטיקה גם נכנסת לתמונה פה, והגוף יגיב בצורה מתאימה, לטובה או לרעה(פחות עליה בשרירים).

לא ניסיתי את הג׳ל מעולם, הבנתי שזו התעסקות במריחה והרגשה דביקה אם אני לא טועה, ובנוסף הבנתי גם שלאחר כמה שנים אני בכל מקרה אצטרך לעבור לזריקות כי הגוף כנראה יפסיק לספוג את הג׳ל.
איך בדיוק השימוש בו עובד?

לגבי הנוזלים, הסייקל הוא עד 6 שבועות, לדעתי זה לא כזה נורא להיות חודשיים מלא נוזלים לטובת המטרה ולא להתחיל להתעסק בחומרים חלשים יותר.

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי את הג׳ל מעולם, הבנתי שזו התעסקות במריחה והרגשה דביקה אם אני לא טועה, ובנוסף הבנתי גם שלאחר כמה שנים אני בכל מקרה אצטרך לעבור לזריקות כי הגוף כנראה יפסיק לספוג את הג׳ל.
איך בדיוק השימוש בו עובד?

לגבי הנוזלים, הסייקל הוא עד 6 שבועות, לדעתי זה לא כזה נורא להיות חודשיים מלא נוזלים לטובת המטרה ולא להתחיל להתעסק בחומרים חלשים יותר.

הג'ל מאוד קל ונוח למריחה, חמש דקות המתנה גג והג'ל מתייבש ואפשר לשים חולצה.
האינדוקרינולוג שלי אומר שאם נוח עם הג'ל מאשר עם הזריקות אז אפשר להמשיך עם זה כל החיים.

בתור סייקל ראשון, אני כן מעדיף חומר חלש מאשר הדיבול, וגם לא בזריקות.

בן 29, לקראת חתונה בעוד 3 חודשים
לא מבין כלום בסטרואידים, אבל החודשים לפני חתונה לרוב מאוד לחוצים ולא בטוח שזו תקופה טובה להכנס להתחייבות שדורשת הקפדה על תזונה, מנוחה ואימונים.

• פותח/ת השרשור
לא מבין כלום בסטרואידים, אבל החודשים לפני חתונה לרוב מאוד לחוצים ולא בטוח שזו תקופה טובה להכנס להתחייבות שדורשת הקפדה על תזונה, מנוחה ואימונים.

תודה על העצה, כן חשבתי על זה, אני עוד לא סגור אם להתחיל עכשיו או אחרי החתונה, סביר להניח שהסייקל יהיה אחרי החתונה בשבוע שבועיים.
אבל תמיד טוב לדעת הכל מראש ולהתכוננן חודשים לפני.

זזה שאתה על TRT, לא בדיוק נותן לך יתרון לסייקל אוראלי. רמות הטסט שלך הן סה״כ כמו של גבר בריא ולא מעבר לכך (אלא אם אתה משתמש ביותר pumps ממה שהומלץ לך מהג׳ל). אתה עדיין יכול לשתק את החשק המיני, גם כשאתה על TRT (ואם לא תרצה שזה יקרה, אתה תצטרך למרוח יותר ג׳ל ביומיום - במיוחד עם חומרים כמו וינסטרול).וכן, תיתכן גם בעיה באיכות הזרע בתקופה הזו.
והאנדו שלך לא ממש אמור להיות מופתע שבדיקות הזרע שלך תקינות. אתה עדיין יחסית צעיר והג׳ל פחות ״אגרסיבי״ מזריקות מבחינת תנודות הטסט בדם ובאופן כללי. מה שכן, אתה תראה שעם הזמן הג׳ל כבר יתחיל לא להיספג היטב והרמות שלך יתחילו לרדת ותצטרך לעבור לזריקות (זה בערך מה שקורה לרוב האנשים שנמצאים שנים עם הג׳ל - כמובן שזה לא מחייב, אבל מכל העדויות שקראתי באינטרנט (כמה מאות), זו הייתה המסקנה הסופית).
הבעיה עם הג׳ל גם שאסור שילדים/נשים יגעו בך במקום המריחה (גם כשיש חולצה עליך), לערך 4 שעות לאחר המריחה כי אתה יכול להעביר אליהם חלק מהחומר. סה״כ ג׳ל לדעתי זו התעסקות מיותרת. יש עוד אופציה של כדורים ששמים בישבן אחת ל-4 חודשים והם נספגים עם הזמן ומביאים לרמות טסט יחסית יציבות (כנראה יגיע לישראל עוד 20 שנה).

לא מפתיע שהחידושים מגיעים לישראל באיחור גדול מדי.
משה אפשר הסבר על שיתוק החשק המיני? איך זה יכול להיגרם בזמן trt?

משה אפשר הסבר על שיתוק החשק המיני? איך זה יכול להיגרם בזמן trt?
ירידה בחשק המיני בזמן TRT אפשרית בהחלט. החשק המיני אינו קשור ביחס ישר ובאופן בלעדי בכמות הטסט הנכנסת לגוף. כאשר אתה מוסיף ל-TRT תקופת סייקל של סטרואידים (דיבול, וויני או כל הרכב אחר) קיימת השפעה על רמות האסטרוגן, פרוגסטרון וכן, גם על רמות הטסט החופשי בגוף.
רמות גבוהות/נמוכות של כ"א מהנ"ל יכולות להביא לירידה בחשק המיני במהלך הסייקל או לאחריו. מכאן שבכדי להימנע מכך נדרש איזון נכון שבוודאי יאבד במידה ונבחר להוסיף סטרואיד בודד עם השפעות שונות ובמינונים גבוהים.
לעניין שאלת "מהם הסטרואידים המתאימים כתוספת ל-TRT?" למטרה שצויינה, התשובה תהיה כמובן תלויה במטרה ובתופעות הלוואי האפשריות.
סטנוזולול (וויני) הוא סטרואיד מאוד נפוץ לחיטוב, כנגזרת DHT הוא אינו נתון לארומטיזציה (הוא או מטאבוליטים שלו אינם מומרים לאסטרוגן) מעבר לכך כמו חלק מנגזרות ה-DHT האחרות (מסטרון למשל) בעל פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת.
סטנוזולול בא באינטרקציה עם הרצפטור הפרוגסטרוני כך שתורם להורדת ערכי פרולקטין (סטרואידים פרוגסטרינים עושים בד"כ דווקא את ההפך, ע"ע דקה וטרנבולון למשל). בשימוש במהלך TRT שימוש בוויני יאפשר הורדת רמות SHBG עד כ-50% ועל כן להרבה יותר טסט לנוע חופשי במחזור הדם ולא כקשור ל-SHBG (בגרסה האוראלית בלבד).
מאידך כנגזרת DHT קיימות תופעות הלוואי הנפוצות כשהבולטות כגון התקרחות גברית וגדילת הערמונית דורשות התייחסות מיוחדת לרגישים.

איך שימוש בדיבול ישפיע?
ומהו אופן השימוש ב TUDCA

אגב, זה המוצר?
בלי לינקים לאתרי מכירות בחו"ל

איך שימוש בדיבול ישפיע?
ומהו אופן השימוש ב TUDCA

אגב, זה המוצר?
בלי לינקים לאתרי מכירות בחו"ל
דיבול מתאפיין בהיקשרות חלשה לרצפטור האנדרוגני מה שהופך אותו לסיידקיק מעולה לאלה שכן, כך שמבחינת סינרגיה לטסט ובעיקר ל-NOR19 הוא מצויין.
הבעייתיות היא שכנגזרת טסט הוא נתון לארומטיזציה ולכן ניתן לצפות במהלך הסייקל לעלייה ברמות האסטרוגן כשבסיום הסייקל זה יהיה ניכר אפילו יותר.
לדעתי הרבה פחות מתאים לשילוב ב-TRT מוויני למשל אעפ"י שהרבה יותר נפוץ (כנראה כי מאוד אהוב למסה ובעיקר כח).
המוצר בלינק (שנמחק) הוא TUDCA. הצריכה היא של 1-1.5 גרם ביום, במהלך הסייקל.

בכוונה פרסמתי את הקישור הישיר לתמונה ולא קישור לאתר, מצטער אם טעיתי ;)
שימוש ב AI בסוף הסייקל יהיה יעיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית