הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Adidas power נעליים

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
אני רוצה לרכוש את הנעליים מאי ביי.. אפשר לקבל קישור למקור אמין?
יש הרבה זיופים..עם הבדלי מחירים.
המידה באדידס היא זהה לכל הדגמים?

לא נתקלתי בזיופים. אדידס מייצרים מס' דגמים שונים להרמת משקולות, ה-ADIPOWER זה הדגם הבכיר שעולה סביב ה-200$. ישנם דגמים זולים שעולים גם חצי.

אישית רכשתי מאיסטביי.

אני רוצה לרכוש את הנעליים מאי ביי.. אפשר לקבל קישור למקור אמין?
יש הרבה זיופים..עם הבדלי מחירים.
המידה באדידס היא זהה לכל הדגמים?
בקשר למידה, עד כמה שאני יודע אדידס עושים מידות שתואמות לכל הנעליים שלהן.
זאת אומרת שאם אתה, נניח, מידה 10.5, אז כל הנעליים של אדידס במידה הזאת ישבו עליך מצויין.

בקשר למידה, עד כמה שאני יודע אדידס עושים מידות שתואמות לכל הנעליים שלהן.
זאת אומרת שאם אתה, נניח, מידה 10.5, אז כל הנעליים של אדידס במידה הזאת ישבו עליך מצויין.
זה נכון, אבל הייתי ממליץ לקחת חצי מידה פחות כדי שהעקב יהיה יציב וסגור בתוך הנעל.
אני מידה 11 באדידס והנעל יחסית משוחררת. חשבתי שאקח 11 בנעלי הרמת משקולות, אבל זה היה גדול מידי. אחרי זה החלפתי ל 10.5, העקב עדיין לא ישב נעול בתוך הנעל. בסוף לקחתי 10 וזה ישב בול. חבל שלא הקשבתי בהתחלה ל @ziv_r שהוא אותה מידה כמו שלי בנייקי (44) ולקח גם 10 באדידס, שזו בערך הייתה האינדיקציה.

במקרה שלי, היו לי 2 זוגות אדידס שישבו עלי בול, בלי חופש אפילו של חצי מידה מקדימה.
לקחתי את נעלי ההרמות שלי באותה מידה והן התאימו נהדר, עד היום מרוצה מהן(מעל שנתיים וחצי).

נעלי הרמות צריכות להיות פק"ל קבוע לכל חבר אתר שרוצה להתקדם.

scarface,
אם אתה חושש מרכישות מקוונות, תרכוש בארץ. תוכל למדוד ולקבל בטוח את המידה שאתה זקוק לה, תעודד את הכלכלה הישראלית ותקבל את הנעלים במקום - הכל בלב שקט, בלי חשש למוצרים מזויפים (כפי שטענת שיש) או למידת נעלים לא אופטימלית.

נעלי הרמות צריכות להיות פק"ל קבוע לכל חבר אתר שרוצה להתקדם.

scarface,
אם אתה חושש מרכישות מקוונות, תרכוש בארץ. תוכל למדוד ולקבל בטוח את המידה שאתה זקוק לה, תעודד את הכלכלה הישראלית ותקבל את הנעלים במקום - הכל בלב שקט, בלי חשש למוצרים מזויפים (כפי שטענת שיש) או למידת נעלים לא אופטימלית.
אתה מוכן לספר לנו היכן, בארץ, מוכרים נעלי הרמת משקולות?

Doron Milner,
אני אישית לא יודע, אבל אם 2 מהמכון שלי הצליחו לקנות בארץ (האחת עם עם ריבוק השנייה עם מותג אחר), אז כנראה שיש. אני יכול לשאול אותן פעם הבאה, אבל אני מאמין שיש כאן חברים אחרים שיוכלו לעזור עם הסוגיה הזו.

חוץ מריבוק, הדרך היחידה, שאני מכיר, היא דרך נבחרת.

את שלי קניתי באינטרנט (Nike Romaleos).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית