הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Battlefield 4

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
יודע שאני מפסיק הרבה משחקים, אבל כפי שאמרתי, אני בררן רצח.. כעיקרון אני מת על הגראפיקה של כל משחקי הרוקסטאר החדשים.
ד"א התכוונתי ל the saboteur אם אני זוכר אחלה גרפיקה ומשחק ממש מגניב, על אירי מצחיק בגרמניה הנאצית
יש גם brothers in arms שהוא גם מעולה
אני מקווה ששיחקת במאפיה? wolfenstein גם היה מגניב

ד"א התכוונתי ל the saboteur אם אני זוכר אחלה גרפיקה ומשחק ממש מגניב, על אירי מצחיק בגרמניה הנאצית
יש גם brothers in arms שהוא גם מעולה
אני מקווה ששיחקת במאפיה? wolfenstein גם היה מגניב
שיחקתי במאפיה ובסאבוטור והשתעממתי רצח.
בראדרס אין ארמס אין למחשב.

Dead space3 אם יש לך חבר בco-op זה אחד הדברים.

אני ממש חולה על halo אפילו wars שממש חרשתי עליו.
זה שאני לא נגעתי בhalo4 משגע אותי כבר כמה חודשים בלי מחשב בלי סוני בלי אקסבוקס 😵
אני ככה קרוב ללקנות סוני 2 🤡

Dead space3 אם יש לך חבר בco-op זה אחד הדברים.

אני ממש חולה על halo אפילו wars שממש חרשתי עליו.
זה שאני לא נגעתי בhalo4 משגע אותי כבר כמה חודשים בלי מחשב בלי סוני בלי אקסבוקס 😵
אני ככה קרוב ללקנות סוני 2 🤡
HALO מדהים, נראה לי אני קונה את 4 לכבוד פסח 👏

• פותח/ת השרשור
אם כבר מדברים על משחקים אז היום הלכתי לביתו של אחי הגדול וראיתי את האחיין שלי משחק במשחק של באטמן עם גרפיקה ממש טובה וגם למען האמת נראה די טוב, מישהו מכיר איך קוראים לו? אולי אני אקנה אותו מתישהו.

אם כבר מדברים על משחקים אז היום הלכתי לביתו של אחי הגדול וראיתי את האחיין שלי משחק במשחק של באטמן עם גרפיקה ממש טובה וגם למען האמת נראה די טוב, מישהו מכיר איך קוראים לו? אולי אני אקנה אותו מתישהו.

Fallout מגעיל ברמות, לא אוהב את הז'אנר הזה של עולם הרוס
Max Payne כבר שיחקתי כפי שאמרתי, ובישנים אני לא אשחק בגלל הגראפיקה
Prince of Persia חרא גראפיקה
Sabotage לא מצאתי כלום על זה
Mirror's Edge לא סובל משחקים בגוף ראשון
אחי הקטן פיצח אתמול. מדי פעם הייתי נכנס לחדר שלו באמצע ורואה דברים דפוקים ברמות.
מה שממש אהבתי זה הגראפיקה! אשכרה מרגיש כמו פרק HD של סאות' פארק, בהתחלה חשבתי שהוא בכלל רואה טלוויזיה.
אם היה לי כבוד אלייך עכשיו לא נשארה אפילו טיפה אחת קטנטנה.
מקס פיין 1 זה הסיבה שהעולם נראה כמו שהוא נראה,זה פיסת גן עדן בדיסק של 700 מגה בייט, זה יצירת אומנות,זה מקום להתפרק לבכות ולשמוח, זה כמו חופש ביום ראשון,זה כמו PR בסקוואט, זה כמו אורגיה עם 30 כוסיות המחבלים לא מתים בשביל 72 בתולות,הם מתים כדי שהם יכולו לשחק במקס פיין מהתחלה בלי לזכור מה קורה.
לא לשחק במקס פיין בגלל הגרפיקה זה כמו לא לאכול את האוכל הכי טעים בעולם כי הצלחת לא עגולה,זה כמו לא לזיין את האישה הכי כוסית בעולם בגלל שיש לה פצע על היד,זה כמו לא חשוב כבר הבנת.

מקס פיין 1 זה הסיבה שהעולם נראה כמו שהוא נראה,זה פיסת גן עדן בדיסק של 700 מגה בייט, זה יצירת אומנות,זה מקום להתפרק לבכות ולשמוח, זה כמו חופש ביום ראשון,זה כמו PR בסקוואט, זה כמו אורגיה עם 30 כוסיות המחבלים לא מתים בשביל 72 בתולות,הם מתים כדי שהם יכולו לשחק במקס פיין מהתחלה בלי לזכור מה קורה.
לא לשחק במקס פיין בגלל הגרפיקה זה כמו לא לאכול את האוכל הכי טעים בעולם כי הצלחת לא עגולה,זה כמו לא לזיין את האישה הכי כוסית בעולם בגלל שיש לה פצע על היד,זה כמו לא חשוב כבר הבנת.

לשחק משחק בשביל הגראפקיה זה כמו להסתכל סרט פרונו בשביל העלילה

אני אוהב אותך
אני גדלתי על הדבר עמוק הזה

אוף...
אני סתם גדלתי על פוקימון...
ואז חרשתי את כל משחקי COD עד COD 4
ואז נמעס לי כי כל פעם הם הרסו את המשחק עוד יותר
ועכשיו אני סתם משחק משחקי INDOE

הבחור צודק,גרפיקה טובה לא הופכת משחק לטוב ולהפך.לדוגמא קריסיס 2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית