הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HB סקוואט VS סקוואט אולימפי

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
יש לי כרגע בעיה שלא מאפשרת לי לעשות LB ובנוסף LB מחמיר לי את הpelvic tilt אז אני פשוט אשאר עם HB עד סוף SS
ההתלבטות היחידה זה אם לעשות אולימפי או HB רגיל
מה אתם אומרים?

אין סימפטום כזה "pelvic tilt" אתה מבלבל את המוח, תעשה את מה שקרוספיטר אמר.
אולימפיק סקוואט = היי באר, עישנת לפני שפתחת את האשכול?

HB אולימפי הכוונה לשחרר את המתח בסוף התנועה ולקבל באונס?
אם כן אז לא .
זה נועד כדאי לדמות את ההרגשה בבור בקלינים וגם זה נתון לויכוח ...

פשוט תשים את המוט במיקום של hb וזהו אתה פחות תשב אחורה ויותר תן לברכיים ללכת קדימה וחוץ מזה הכל די דומה לlow bar בכל זאת שניהם באק סקוואט 😃 (תחפש את הסירטונים של the raccoon יש לו HB יפה יחסית לפי דעתי ולא של משקולנים )

אין סימפטום כזה "pelvic tilt" אתה מבלבל את המוח, תעשה את מה שקרוספיטר אמר.
אולימפיק סקוואט = היי באר, עישנת לפני שפתחת את האשכול?
היי באר זה המיקום של המוט זה לא מחייב לכלום.

מה שמכונה אולימפיק סקוואט זה כמו של המשקולנים שזה atg , גב כמעט אנכי ובאונס מהברכיים כשאתה משחרר את השרירים טיפה בתחתית.
לפחות אני חושב שלזה הוא התכוון

היי באר זה המיקום של המוט זה לא מחייב לכלום.

מה שמכונה אולימפיק סקוואט זה כמו של המשקולנים שזה atg , גב כמעט אנכי ובאונס מהברכיים כשאתה משחרר את השרירים טיפה בתחתית.
לפחות אני חושב שלזה הוא התכוון

mail

אני נאלץ להיות בצד של רוסיהילדהחמה, יש הבדל די בולט בין HB "רגיל" לבין של WL, ואם אתה שואל את דעתי תעשה מה שנוח לך, בצורה של WL יש מעורבות הרבה יותר גדולה של הקוואדס, לי אישית זה יותר קשה. תתמקד בלהרים איך שאתה מרים הכי הרבה.

• פותח/ת השרשור
HB אולימפי הכוונה לשחרר את המתח בסוף התנועה ולקבל באונס?
אם כן אז לא .
זה נועד כדאי לדמות את ההרגשה בבור בקלינים וגם זה נתון לויכוח ...

פשוט תשים את המוט במיקום של hb וזהו אתה פחות תשב אחורה ויותר תן לברכיים ללכת קדימה וחוץ מזה הכל די דומה לlow bar בכל זאת שניהם באק סקוואט 😃 (תחפש את הסירטונים של the raccoon יש לו HB יפה יחסית לפי דעתי ולא של משקולנים )
כה לזה התכוונתי באולימפי
ואני יודע לעשות HB הוא הרבה יותר נוח לי מLB וגם הייתי עובד איתו הרבה פעם

אני נאלץ להיות בצד של רוסיהילדהחמה, יש הבדל די בולט בין HB "רגיל" לבין של WL, ואם אתה שואל את דעתי תעשה מה שנוח לך, בצורה של WL יש מעורבות הרבה יותר גדולה של הקוואדס, לי אישית זה יותר קשה. תתמקד בלהרים איך שאתה מרים הכי הרבה.

זה מה שאעשה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית