ייעוץ סייקל ראשון, איך למה כמה?

מצב
השרשור נעול

Snicker

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן חברים, אני מעוניין להתחיל בסייקל ואשמח לעזרה ממנוסים. אז בואו נתחיל. בן 24, גובה 1.80 משקל 69. מעוניין להתחיל מסודר. יש לי דיאנבול. מה עוד צריך לקנות לפני שאני מתחיל? האם המינון הנכון הוא שלושה כדורים ביום? כמה כדורים אני צריך שיהיו לי בשביל סייקל? כמה ליטר מים רצוי לשתות ביממה? באיזו תדירות משתמשים פה עורכים בדיקות דם בשביל תפקודי הכבד? תודה רבה לעוזרים. לילה טוב.

אהלן חברים, אני מעוניין להתחיל בסייקל ואשמח לעזרה ממנוסים. אז בואו נתחיל. בן 24, גובה 1.80 משקל 69. מעוניין להתחיל מסודר. יש לי דיאנבול. מה עוד צריך לקנות לפני שאני מתחיל? האם המינון הנכון הוא שלושה כדורים ביום? כמה כדורים אני צריך שיהיו לי בשביל סייקל? כמה ליטר מים רצוי לשתות ביממה? באיזו תדירות משתמשים פה עורכים בדיקות דם בשביל תפקודי הכבד? תודה רבה לעוזרים. לילה טוב.

אהלן וברוך הבא לפורום,

כמה דברים יש לי למסור לך ותעשה איתם כתאבת נפשך.

ראשית, אתה 1.80 על 69 ק׳ג, כמה זמן אתה מתאמן? האם אתה מרגיש שמיצית את היכולות שלך, ניסית כל אימון אפשרי, הקפדת על תזונה ושינה נכונה?

ב. האם אתה מודע לסכנות באשר לנטילת סטרואיד אוראלי כגון דיבול ללא חומר בסיס? (טוסטסטרון).

אשמח לשמוע מהמעט שלמדת לפני שרכשת את מה שרכשת.

תודה.

ראשית, אתה 1.80 על 69 ק׳ג, כמה זמן אתה מתאמן? האם אתה מרגיש שמיצית את היכולות שלך, ניסית כל אימון אפשרי, הקפדת על תזונה ושינה נכונה?

אייל, לא מבין מה אתה שואל, מזה מרגיש ? יש דבר שנקרא נתונים, הוא לא יכול ללכת לפי הרגשות, הוא יכול להרגיש מה שהוא רוצה, אבל הנתונים שלו מסגירים כמה דברים:

לא מרים מספיק כבד
לא אוכל מספיק

מתאמן שלא יודע לאכול ולהתאמן, אין לו מה לחפש מידע על שימוש בסרואידים, שיחפש מידע על הכלוב וכמה שיותר מידע על המזון.
בזבוז של חומרים ובריאות.
פותח הפוסט, המטרה היא לא לפגוע או להעליב, אתה צריך להבין, אין קיצורי דרך בחיים, אם לא הצלחת בתור טבעי להגיע לנתונים סביבירם, הסיכוי שתשמר תוצאות אחרי הסייקל או תשיג משהו בסייקל הם אפסיים. ולכן, חבל על הכסף והבריאות. תתמקד באוכל ושיטות אימון, יש לך עוד הרבה להתקדם טבעי ולהבין איך הדברים עובדים לפני שאתה מתחיל להשתמש בהורמונים.
אנחנו כאן בשביל לעזור, ואם פנית לעזרה אז הדבר הכי טוב שנוכל לעשות, הוא ליעץ לך בחום ללכת לפורם אימונים ולפורום תזונה.

קודם כל אני אמליץ לך לקרוא קצת על כל הנושא של סטרואידים לפני שאתה מתחיל כבר לקנות אותם, תקרא קצת, תברר, תבין מה אתה קורה ואז תחזור לפה עם שאלות יותר ספציפיות.
בכל מקרה בגלל שאני איש מאוד נחמד אני יאכיל אותך בכפית ויענה לך על השאלות:
1- קודם כל דיאנבול זהו חומר אוראלי אז צריך לקחת תכשירים שיגנו על הכבד, מלבד זאת צריך גם חומר בסיס, שהוא נקרא טסטוסטרון, הטסטוסטרון מגיע בצורה של נוזל על בסיס שמן ונצרך על ידי הזרקה תוך שרירית.
2- pct או post cycle therapy, חובה בכל סייקל, אני לא אפרט לך מה זה אבל הנה קישור שמסביר מה זה: http://www.lbs.co.il/threads/24029/
3- אם מדובר בסייקל ראשון שלך אני ממליץ לא לקחת חומר אוראלי, גם אני חשבתי כמוך פעם אבל חברי הפורום האירו את עיני והסבירו לי למה זה לא כדאי.
4- אני אתייחס למה ש- @Eyal כתב פה, תחשוב טוב אם אתה צריך סייקל עכשיו, מכיוון שהיחס גובה-משקל שלך מראה שאתה אמור להיות די רזה, תנסה לצבור עוד קצת ידע להתאמן עוד קצת וכשתרגיש באמת מוכן לסייקל אז תרוץ עם זה.

בכל מקרה אני ייתן לך קישור לתוכן עניינים שבתוכו יש כמעט את כל מה שאתה צריך לדעת: http://www.lbs.co.il/threads/20318/

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לכם.. ד״א, אני מתאמן 4 שנים. ניסיתי כמעט הכל.. סוגי אימון, תוספים.. פשוט יש לי חילוף חומרים סופר מהיר וגם התאבון שלי הוא לא בשמיים..

אז
קודם כל תודה רבה לכם.. ד״א, אני מתאמן 4 שנים. ניסיתי כמעט הכל.. סוגי אימון, תוספים.. פשוט יש לי חילוף חומרים סופר מהיר וגם התאבון שלי הוא לא בשמיים..
אז תגרום לכך שכן יהיה לך תאבון הבעיה שלך כניראה שאתה לא אוכל ....

• פותח/ת השרשור
חברים... אני נורא מעריך, באמת תודה.. אבל בקשתי עזרה בבניית סייקל ולא בדברים אחרים.

קראתי את המאמרים שנתתם. ועדיין יש לי מספר שאלות:

האם לאחר הסייקל המסה יורדת משמעותית? מה היא תקופת השיא במהלך הסייקל?

האם טסט מגיע רק בזריקות? אין ג'ל? כדורים?

איזה PCT מומלץ עם דיאנבול?

איזה חומר מומלץ להגנה על הכבד עם דיאנבול?

נערך לאחרונה:
חברים... אני נורא מעריך, באמת תודה.. אבל בקשתי עזרה בבניית סייקל ולא בדברים אחרים.

קראתי את המאמרים שנתתם. ועדיין יש לי מספר שאלות:

האם לאחר הסייקל המסה יורדת משמעותית? מה היא תקופת השיא במהלך הסייקל?

האם טסט מגיע רק בזריקות? אין ג'ל? כדורים?

איזה PCT מומלץ עם דיאנבול?

איזה חומר מומלץ להגנה על הכבד עם דיאנבול?

אהלן,

אני מבין שאתה מאוד מתעקש וגורם חיצוני מאוד השפיע עליך.

בוא נגיד זאת בפשטות, אתה מבין שלקיחת דיבול ללא חומר בסיס ישנם השלכות רבות?

אתה מבין שיכול להיות שרמות האסטרוגן שלך יהיו גבוהות די בכדי שתפתח ג׳ינו? אתה מבין את זה שאתה תעלה המון נוזלים ותרד כמעט את כולם?

אתה מבין את זה שאין לך שמץ בנוגע לפעולות שאתה עושה / הולך לבצע?

עכשיו אחרי שאתה קורא (רק שליש) ממה שיש לי להגיד, אני רוצה שוב לשמוע האם אתה באמת בטוח לעשות זאת?

אם כן, אענה לך על חמשת השאלות.

תודה.

• פותח/ת השרשור
היי אייל, קודם כל תודה רבה על תשומת הלב. כיף לראות שיש כאן קהילה שעוזרת ודואגת.

אך אנא ממך ידידי, בוא לא נמהר להסיק מסקנות. אני בחור עקשן מטבעי, ודווקא גורם חיצוני הוא לא פקטור בנושא הזה.
אני בהחלט מבין מה הסכנות של לקיחת דיבול. אני מבין גם מה עליי לקחת בכדי למזער את הסכנות הללו. אני פשוט מבקש שמישהו יסביר לי בצורה יותר ספציפית ומדוייקת. אני מודה לך.

היי אייל, קודם כל תודה רבה על תשומת הלב. כיף לראות שיש כאן קהילה שעוזרת ודואגת.

אך אנא ממך ידידי, בוא לא נמהר להסיק מסקנות. אני בחור עקשן מטבעי, ודווקא גורם חיצוני הוא לא פקטור בנושא הזה.
אני בהחלט מבין מה הסכנות של לקיחת דיבול. אני מבין גם מה עליי לקחת בכדי למזער את הסכנות הללו. אני פשוט מבקש שמישהו יסביר לי בצורה יותר ספציפית ומדוייקת. אני מודה לך.

אהלן,

זה יפה שאתה עקשן וגורם חיצוני הוא לא פאקטור. אבל אתה צריך להבין שלקיחת דיבול לא תביא שינוי, יהיה לך פאמפ טוב במהלך היום, ובמיוחד במהלך אימון. תעלה כמה ק״ג טובים, שירדו כשבועיים לאחר הפסקת השימוש, במקרה הטוב יפסיק לעמוד לך הקטן ובמקרה הרע יתפתח לך ג׳ינו.

ולהלן התשובות שהובטח לך:

1. כל מה שצברת ירד במהלך סייקל הדיבול, אולי תרוויח כמה גרמים של שריר וזה בתנאי שבצעת התאוששות מלאה.

-תקופת השיא בזמן לקיחת הדיבול הינה בשבוע השני.

טסט מגיע באמפולות, שהם תוצר רפואי(עם פיקוח), או בבקבוקונים(ויאל) שהם תוצאות UG.

יש טסטוסטרון שמגיע בג׳ל, אך זה רק במרשם רופא לאחר שעברת בדיקות רבות, לא רלוונטי בקייס שלך, כמו כן אין טסט בכדורים.

הPCT יכיל כלומיד ונולבה. לפי הפרוטוקול המומלץ.

לגבי הגנה על הכבד, Liv52 כ5 כדורים ביום מחולקים יעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
היי אייל, אם לכדורים האלו יש תופעות לוואי כ״כ קשות, וההשפעה החיובית שלהם היא רק לתקופה של כחודש, מדוע הם כ״כ פופולאריים? לפי המאמרים שקראתי, ולפי מה שאתה כתבת, אני מצאתי שהחסרונות עולים על היתרונות. ד״א, אתה קרוב מאוד לשכנע אותי לא לקחת. יום נהדר

היי אייל, אם לכדורים האלו יש תופעות לוואי כ״כ קשות, וההשפעה החיובית שלהם היא רק לתקופה של כחודש, מדוע הם כ״כ פופולאריים? לפי המאמרים שקראתי, ולפי מה שאתה כתבת, אני מצאתי שהחסרונות עולים על היתרונות. ד״א, אתה קרוב מאוד לשכנע אותי לא לקחת. יום נהדר
הם פופולריים בגלל שאם לוקחים אותם בצורה מושכלת הם כן יכולים לעזור מאוד.
אני בכלל לא מבין את העקשנות המטופשת שלך, למה להתעקש לקחת משהו שייפגע לך בגוף ולא לנסות לשכנע את עצמך לקנות פשוט כמה ויאלים של טסט ושלום על ישראל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה. אני ממש לא מתעקש לקחת. אני בודק את השטח בסהכ. ויאלים של טסט? אשמח אם תסביר ותפרט.

במשקל שלך אפילו גיינר לא הייתי ממליץ לך.
תלמד לאכול ולהתאמן ואז תהרוס את הגוף בשביל כמה קג של שריר.

דיבול הוא בהחלט סטרואיד חזק מאוד אשר משתלב מצויין בקומבינציה של טסט בזריקות, הוא מוסיף המון כח וביחד עם הטסט הם מאוששים ובונים מסת שריר נכבדת.

טסט פרופ מומלץ למי שאינו רוצה לספוח נוזלים במהלך הסייקל הרבה חושבים שצריך לעשות סייקל על 12/13 אש אבל יש כאלה שעושים סייקלים בהרבה יותר אחוז שומן ...

קודם כל תודה על התגובה. אני ממש לא מתעקש לקחת. אני בודק את השטח בסהכ. ויאלים של טסט? אשמח אם תסביר ותפרט.
ויאלים זה ה״בקבוקונים״ שהטסטוסטרון מגיע בתוכם.
טסט פרופ מומלץ למי שאינו רוצה לספוח נוזלים במהלך הסייקל הרבה חושבים שצריך לעשות סייקל על 12/13 אש אבל יש כאלה שעושים סייקלים בהרבה יותר אחוז שומן ...
לפי מה שהבנתי צריך להתחיל סייקל באחוז שומן נמוך כדי למנוע תופעות לוואי הקשורות באסטרוגן גבוה, כמו ג׳ינו.
זה לא נכון?

• פותח/ת השרשור
טסטוסטרון, מה המינון? תופעות לוואי? הוא לא מזיק? מה ההשפעה שלו על המאסה? ויאלים, מדובר על הזרקה?

תודה לעוזרים.

טסטוסטרון, מה המינון? תופעות לוואי? הוא לא מזיק? מה ההשפעה שלו על המאסה? ויאלים, מדובר על הזרקה?

תודה לעוזרים.

אהלן,

אתה מאוד נחמד אך שואל שאלות של פסח, תפתח בזמנך הפנוי נעוצים, תכתוב סייקל טסט בגוגל לא יודע מה תעשה. תלמד את הבסיס ותחזור לפה חכם יותר.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית