ייעוץ לאחר סיום סייקל קלן, מתי אפשר לבצע סייקל נוסף ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים ,
חג פורים שמח !

בעוד כ-3 שבועות אני עומד לסיים את הסייקל קלן שלי , המתבצע בצורה הבאה :
1-4 : 40 מק"ג .
4-8 : 80 מק"ג .
8-14 : 120 מק"ג .
14+חודש : 120 מק"ג עם קטוטיפן .
ז"א שאני עומד לסיים את הסייקל שלי בסביבות ה-01/04/2014 .

עכשיו אני מאוד מרוצה מהתוצאות , בעיקר בגלל שאני מאוד קפדן בתזונה שומר ככל האפשר ורואה את התוצאות בשטח -
התחילו לצאת קצת ורידים בידיים ( Biceps , כתפיים ) והבטן נהייתה הרבה יותר שטוחה מהיום שבו התחלתי את החיטוב .

השאלה היא , מתי אני יוכל לבצע עוד הפעם את הסייקל הנ"ל עם קטוטיפן ? ( כמה זמן אצטרך לתת לגוף מנוחה )
* אני גם מוכן לקבל הכוונה האם להמשיך עם אפדרין / יוהמיבין, אם זה מתאים לאחוזי שומן שאני נמצא כרגע .

אחוז השומן שאני לדעתי נמצא כרגע הוא : 14% +- .

תודה רבה והמשך יום טוב !

אהלן חברים ,
חג פורים שמח !

עכשיו אני מאוד מרוצה מהתוצאות , בעיקר בגלל שאני מאוד קפדן בתזונה שומר ככל האפשר ורואה את התוצאות בשטח -
התחילו לצאת קצת ורידים בידיים ( Biceps , כתפיים ) והבטן נהייתה הרבה יותר שטוחה מהיום שבו התחלתי את החיטוב .

השאלה היא , מתי אני יוכל לבצע עוד הפעם את הסייקל הנ"ל עם קטוטיפן ? ( כמה זמן אצטרך לתת לגוף מנוחה )
* אני גם מוכן לקבל הכוונה האם להמשיך עם אפדרין / יוהמיבין, אם זה מתאים לאחוזי שומן שאני נמצא כרגע .

תודה רבה והמשך יום טוב !

אהלן,

תקופת המנוחה שלך תיהיה לא פחות מ3.5 שבועות, על מנת לאפשר לרצפטורים התאוששות והחלמה מלאה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

תקופת המנוחה שלך תיהיה לא פחות מ3.5 שבועות, על מנת לאפשר לרצפטורים התאוששות והחלמה מלאה.
תודה רבה לך אייל ,
על איזה חומר אתה ממליץ להמשיך לאחר סיום הסייקל של הקלן ?
תודה .

אל תמשיך עם אפדרין ישר כשאתה מסיים עם הקלן , הם עובדים על אותם רצפטורים אתה צריך לתת להם זמן מנוחה כדי להתאושש .

אהלן חברים ,
חג פורים שמח !

תודה רבה והמשך יום טוב !
אהלן אסי, אם כשתגמור את הקלן אתה תהיה על אחוז שומן שמאפשר שימוש ביהומבין אז לך על זה, אפדרין לא, בגלל הסיבה שליאור כתב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהלן אסי, אם כשתגמור את הקלן אתה תהיה על אחוז שומן שמאפשר שימוש ביהומבין אז לך על זה, אפדרין לא בגלל הסיבה שליאור כתב.
וואלה ? אז בא נשמע אותך לאיזה סיבה אסור להמשיך עם אפדרין , תעשה גוגל ותחקור קצת על אפדרין וקלן , לפני שאתה עוזר לאנשים תקרא על החומרים
להלן ציטוט :
שאלה: האם ניתן לשלב קלן או יוהימבין עם אפדרין?
תשובה:
אין לקחת אפדרין בשילוב עם קלן בשום פנים ואופן מכיוון ששניהם עובדים על רצפטורי הבטא וקלן משבית את הרצפטורים הללו לאחר 2-3 שבועות רצופים של שימוש (זו אחת הסיבות שחובה לעשות הפסקה בשימוש בקלן). קיימת מחלוקת לגבי שימוש עם יוהימבין מכיוון יוהימבין ואפדרין ידועים כחומרים המעלים את לחץ הדם, אם נקח את שניהם יחד הדבר יכול לעשות נזקים במיוחד אם אנו באימון עצים. לכן, אם אתם ממש רוצים לקחת יוהימבין ואפדרין ביחד (די מטופש לדעתי, מכיוון שאחד עובד על רצפטורי האלפא והשני עובד על רצפטורי הבטא. קצת כמו למשוך חוט משתי צידיו, לא תגיעו עם זה לשום מקום) ניתן לעשות זאת כאשר יש 4 שעות הפרש בין הנטילה של אפדרין ליוהימבין (או ההפך).

וואלה ? אז בא נשמע אותך לאיזה סיבה אסור להמשיך עם אפדרין , תעשה גוגל ותחקור קצת על אפדרין וקלן , לפני שאתה עוזר לאנשים תקרא על החומרים
להלן ציטוט :
שאלה: האם ניתן לשלב קלן או יוהימבין עם אפדרין?
תשובה:
אין לקחת אפדרין בשילוב עם קלן בשום פנים ואופן מכיוון ששניהם עובדים על רצפטורי הבטא וקלן משבית את הרצפטורים הללו לאחר 2-3 שבועות רצופים של שימוש (זו אחת הסיבות שחובה לעשות הפסקה בשימוש בקלן). קיימת מחלוקת לגבי שימוש עם יוהימבין מכיוון יוהימבין ואפדרין ידועים כחומרים המעלים את לחץ הדם, אם נקח את שניהם יחד הדבר יכול לעשות נזקים במיוחד אם אנו באימון עצים. לכן, אם אתם ממש רוצים לקחת יוהימבין ואפדרין ביחד (די מטופש לדעתי, מכיוון שאחד עובד על רצפטורי האלפא והשני עובד על רצפטורי הבטא. קצת כמו למשוך חוט משתי צידיו, לא תגיעו עם זה לשום מקום) ניתן לעשות זאת כאשר יש 4 שעות הפרש בין הנטילה של אפדרין ליוהימבין (או ההפך).
אני קראתי על החומרים האלה ואני התכוונתי שאם הוא גומר לקחת את הקלן ונגמרו לו הכדורים והוא נמצא על אחוז שומן מספיק נמוך בשביל שיהומבין באמת יעזור לו אז שייקח אותו במקום הקלן לא בנוסף, ואמרתי לו גם שלא כדאי לו לקחת אפדרין אחרי סייקל של קלן כי הם עובדים על אותם רצפטורים ואז בעצם הוא לא נותן להם להתאושש.
אתה אמרתה את זה תגובה אחת לפני אז במקום להגיד את זה שוב אמרתי לו פשוט שיראה מה שאתה כתבתה, יכול להיות שכתבתי את זה קצת לא ברור עכשיו כשאני מסתכל על זה אבל עדיין אני לא מבין מה העצבים שלך.

אה וואלה עכשיו ראיתי שכתבתי ״אפדרין לא בגלל מה שליאור אמר״ שכחתי פסיק אחרי הלא, תיקנתי עכשיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אהלן אסי, אם כשתגמור את הקלן אתה תהיה על אחוז שומן שמאפשר שימוש ביהומבין אז לך על זה, אפדרין לא, בגלל הסיבה שליאור כתב.
אל תמשיך עם אפדרין ישר כשאתה מסיים עם הקלן , הם עובדים על אותם רצפטורים אתה צריך לתת להם זמן מנוחה כדי להתאושש .
אהלן ליאור ואסי ,
אני לא אקח לאחר הקלן את האפדרין מהסיבה שהם עובדים על אותם רצפטורים כמו שרשמת .
וזה גם מה שהתכוון בתגובה לאחר מכן אסי30 , הוא אמר : "אפדרין לא, בגלל הסיבה שליאור אמר" ( שים לב לפסיק שהוא שם לאחר ה-לא )

בכל אופן תודה רבה לכם חברים יקרים ! קראתי את שאר השירשורים שלכם וכשאגיע לסוף החיטוב אני אחליט לאן להמשיך .

שוב תודה רבה לכם !

לא עדיף להגיע לאחוז שומן כזה בלי הקלן ואז לקחת אותו בשביל הפוש הסופי של החיטוב? עכשיו יהיה לך הרבה יותר קשה להוריד אחרי שהתרגלתה לחטב עם הקלן

• פותח/ת השרשור
לא עדיף להגיע לאחוז שומן כזה בלי הקלן ואז לקחת אותו בשביל הפוש הסופי של החיטוב? עכשיו יהיה לך הרבה יותר קשה להוריד אחרי שהתרגלתה לחטב עם הקלן

שמע , זה ניקה ממני את כל הכמות הענקית של הנוזלים שהייתה לי בגוף מכל ה- Pre-Workouts שהשתמשתי עד היום ,
וזה עזר לי לשטח את הבטן בצורת גבוהה מאוד וגם להכניס בי משמעת שבגלל שאני על קלן אז לאכול נכון .
לאחר הקלן אני אמשיך לשמור על התזונה כמו שהיייתי ב-קלן כדי לא לעלות במשקל ולנסות להמשיך לחטב .
ולאחר חודש וקצת אעשה עוד סייקל קלן לפני המאסה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית