נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שלא כדאי לי להתחיל סייקל דיבול לבד ?סרטון מעולה, מכוון לכל החכמולוגים בני ה16 עד 20 כאן בפורום אשר משתמשים בחומרים והם חושבים שהם המציאו את הגלגל.
בוא תהיה לרגע ריאלי, מי שלא צריך את הסרטון יראה אותו, ומי שכן צריך לא באמת יראה אותו.סרטון מעולה, מכוון לכל החכמולוגים בני ה16 עד 20 כאן בפורום אשר משתמשים בחומרים והם חושבים שהם המציאו את הגלגל.
בוא תהיה לרגע ריאלי, מי שלא צריך את הסרטון יראה אותו, ומי שכן צריך לא באמת יראה אותו.
זה לא כזה משנה גם אם ילדים בני 16 יראו את הסרטון הם מימלא יעשו את הסייקל לו הם תכננו , הם לא מקשיבים לאף אחד אז למה שיקשיבו לבחור בסרטון , נחישות ועקשנות ...
מה הוא אומר בכללי בסירטון ?
כי הרמקולים שלי לצערי לא תקינים , ואין לי איך לשמוע ! 🤬
בעיקרון הוא טוען שתופעות הלוואי שסביר להניח יקרו בסייקל הם :מה הוא אומר בכללי בסירטון ?
כי הרמקולים שלי לצערי לא תקינים , ואין לי איך לשמוע ! 🤬
אין מה לעשות ככה זה היום כולם רוצים הכל ומהר, דרך אגב שתיית אלכוהול ושימוש בסמים, דבר שנהיה נפוץ מאוד בגילאים האלה מזעזע אותי אף יותר משימוש בסטרואידים, לפחות מי שמשתמש בסטרואידים הציב לעצמו מטרה ולא סתם עשה מה שכולם עושים או ניסה להתקבל בחברה או משהו כזה, אתה לא חושב כך?זה לא באמת משנה מי שצריך מה ומי שרואה או לא רואה, בסופו של היום הילדודס יעשו מה שהם רוצים כיוון שהם חושבים שהם חכמים.
אני רק חושב על הנוער בני ה16 שכבר עשו סייקל אחד או 2 ואני מזדעזע.
מי אמר שאופן השימוש באלכוהול וסמים פחות מסוכן מסטרואידים.בתור ילד הרבה יותר קל להיכנס לפיצוציה ולקנות סמים או בקבוק וודקה מאשר לקנות סטרואידים, מה גם שאופן השימוש בשניהם הרבה יותר פשוט ופחות מסוכן משימוש בסטרואידים מבחינת הנזק הבריאותי. בכל מקרה זה לא שאני מצדיק את אותם ילדים בני 16 שדוחפים ליטר וודקה ואח״כ דוקרים כל מיני אנשים בלי סיבה
המטרה של מי ששותה אלכוהול ועושה סמים זה לתפוס ראשאין מה לעשות ככה זה היום כולם רוצים הכל ומהר, דרך אגב שתיית אלכוהול ושימוש בסמים, דבר שנהיה נפוץ מאוד בגילאים האלה מזעזע אותי אף יותר משימוש בסטרואידים, לפחות מי שמשתמש בסטרואידים הציב לעצמו מטרה ולא סתם עשה מה שכולם עושים או ניסה להתקבל בחברה או משהו כזה, אתה לא חושב כך?
סייקל במינונים וחומרים נכונים, hcg בזמן הסייקל, וכל זה בזריקות. בנוסף pct עם תזמונים נכונים ומינונים נכונים.
הרבה יותר קל להריץ סייקל דיבול לבד או לשתות כמה כוסות מאשר להריץ סייקל
יותר קל להריץ סייקל דיבול לבד או לשתות בקבוק וודקה מאשר להשקיע בסייקל כמו שצריך. אין ספק שזה לא משהו שאמור לקרותמה קשקשת עכשיו ?