מידע פיט רוביש מדבר על התופעות לוואי

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

זה דברים די ידועים אבל עדיין סירטון די טוב....

@Psycho עונה לך על השאלה לאן רגליו נעלמו?

סרטון מעולה, מכוון לכל החכמולוגים בני ה16 עד 20 כאן בפורום אשר משתמשים בחומרים והם חושבים שהם המציאו את הגלגל.

סרטון מעולה, מכוון לכל החכמולוגים בני ה16 עד 20 כאן בפורום אשר משתמשים בחומרים והם חושבים שהם המציאו את הגלגל.
אז אתה אומר שלא כדאי לי להתחיל סייקל דיבול לבד ?
אבל אמרו לי שאני יגדל מהר ...

בוא תהיה לרגע ריאלי, מי שלא צריך את הסרטון יראה אותו, ומי שכן צריך לא באמת יראה אותו.

בוא תהיה לרגע ריאלי, מי שלא צריך את הסרטון יראה אותו, ומי שכן צריך לא באמת יראה אותו.

זה לא באמת משנה מי שצריך מה ומי שרואה או לא רואה, בסופו של היום הילדודס יעשו מה שהם רוצים כיוון שהם חושבים שהם חכמים.

אני רק חושב על הנוער בני ה16 שכבר עשו סייקל אחד או 2 ואני מזדעזע.

זה לא כזה משנה גם אם ילדים בני 16 יראו את הסרטון הם מימלא יעשו את הסייקל לו הם תכננו , הם לא מקשיבים לאף אחד אז למה שיקשיבו לבחור בסרטון , נחישות ועקשנות ...

זה לא כזה משנה גם אם ילדים בני 16 יראו את הסרטון הם מימלא יעשו את הסייקל לו הם תכננו , הם לא מקשיבים לאף אחד אז למה שיקשיבו לבחור בסרטון , נחישות ועקשנות ...

המסר הועבר

image.jpg

מה הוא אומר בכללי בסירטון ?
כי הרמקולים שלי לצערי לא תקינים , ואין לי איך לשמוע ! 🤬

מסביר קצת על התופעות לוואי
אומר שלא כדאי לקחת חומרים מתחת לגיל 20 ואפילו בגיל 20 זה עוד יחסית מוקדם וכו'

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הוא טוען שתופעות הלוואי שסביר להניח יקרו בסייקל הם :

התקרחות
אקנה
ג׳ינו

הוא מוסיף ומדבר על כל שיש עוד תופעת לוואי אפשריות ועל כך שזה מקפיץ לך את הלחץ דם ומעורר כל מיני בעיות בריאותיות .

בקיצור סייקל זה לא כיף מחוץ למכון .

זה לא באמת משנה מי שצריך מה ומי שרואה או לא רואה, בסופו של היום הילדודס יעשו מה שהם רוצים כיוון שהם חושבים שהם חכמים.

אני רק חושב על הנוער בני ה16 שכבר עשו סייקל אחד או 2 ואני מזדעזע.
אין מה לעשות ככה זה היום כולם רוצים הכל ומהר, דרך אגב שתיית אלכוהול ושימוש בסמים, דבר שנהיה נפוץ מאוד בגילאים האלה מזעזע אותי אף יותר משימוש בסטרואידים, לפחות מי שמשתמש בסטרואידים הציב לעצמו מטרה ולא סתם עשה מה שכולם עושים או ניסה להתקבל בחברה או משהו כזה, אתה לא חושב כך?

בתור ילד הרבה יותר קל להיכנס לפיצוציה ולקנות סמים או בקבוק וודקה מאשר לקנות סטרואידים, מה גם שאופן השימוש בשניהם הרבה יותר פשוט ופחות מסוכן משימוש בסטרואידים מבחינת הנזק הבריאותי. בכל מקרה זה לא שאני מצדיק את אותם ילדים בני 16 שדוחפים ליטר וודקה ואח״כ דוקרים כל מיני אנשים בלי סיבה

בתור ילד הרבה יותר קל להיכנס לפיצוציה ולקנות סמים או בקבוק וודקה מאשר לקנות סטרואידים, מה גם שאופן השימוש בשניהם הרבה יותר פשוט ופחות מסוכן משימוש בסטרואידים מבחינת הנזק הבריאותי. בכל מקרה זה לא שאני מצדיק את אותם ילדים בני 16 שדוחפים ליטר וודקה ואח״כ דוקרים כל מיני אנשים בלי סיבה
מי אמר שאופן השימוש באלכוהול וסמים פחות מסוכן מסטרואידים.
הכל תלוי באופי של המשתמש ואם הוא אידיוט או לא, לדוגמא, אם אתה שותה בקבוק של וודקה לבד ומגזים במינונים את יכול למות מהרבה מאוד סיבות, אם אתה שותה באופן מידתי לא יקרה לך כמעט כלום, אותו דבר זה סטרואידים, אתה משתמש במינונים מוגזמים, אתה לא עושה פיסיטי אתה יכול לדפוק לעצמך את הגוף, לעומת זאת אם אתה משתמש במינונים שמתאימים לך ועושה פיסיטי הכל לפי החוקים מאוד סביר שתופעות הלוואי יהיו קטנות.
הדבר היחיד שנראה לי גורם להרבה אנשים לחשוב מה שהם חושבים על סטרואידים זה בגלל שסטרואידים זה דבר שהשימוש שלו הוא יחסית חדש ונוצר להם שם לא טוב בגלל שאנשים לא מקשיבים למאמרים ומחקרים אלא לשמועות שמועברות מפה לאוזן ודברים שאומרים בחדשות שכמעט תמיד זה בלבולי שכל.

אין מה לעשות ככה זה היום כולם רוצים הכל ומהר, דרך אגב שתיית אלכוהול ושימוש בסמים, דבר שנהיה נפוץ מאוד בגילאים האלה מזעזע אותי אף יותר משימוש בסטרואידים, לפחות מי שמשתמש בסטרואידים הציב לעצמו מטרה ולא סתם עשה מה שכולם עושים או ניסה להתקבל בחברה או משהו כזה, אתה לא חושב כך?
המטרה של מי ששותה אלכוהול ועושה סמים זה לתפוס ראש

סייקל במינונים וחומרים נכונים, hcg בזמן הסייקל, וכל זה בזריקות. בנוסף pct עם תזמונים נכונים ומינונים נכונים.
הרבה יותר קל להריץ סייקל דיבול לבד או לשתות כמה כוסות מאשר להריץ סייקל

סייקל במינונים וחומרים נכונים, hcg בזמן הסייקל, וכל זה בזריקות. בנוסף pct עם תזמונים נכונים ומינונים נכונים.
הרבה יותר קל להריץ סייקל דיבול לבד או לשתות כמה כוסות מאשר להריץ סייקל

מה קשקשת עכשיו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית