הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל 1

• פותח/ת השרשור gok
  • פורסם בתאריך

gok

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
בשעה טובה מסיים סייקל 1 של דיבול וטסט חצי רפואי ובקבוק 1 של אטלס. ודיבול הופסק אחרי חודש היה רגישות בפיטמות וגם קצת מצבי רוח. לקראת הסוף הידיים בלילה נרדמות למה זה ככה? שאלה? לא היה לי פרגניל בזמן הסייקל רק עכשיו השגתי. איך לוקחים זה בא בבקבוק 5000u ויש עם זה עוד בקבוק. אקקלומין יש טמוקסיפן יש תודה

@Eyal
MyGeniousMemefsf.png

אתה צריך לקחת כל 3.5 ימים 2500iu למשך שבועיים , למשל יום ראשון ויום רביעי או יום שני ויום חמישי , הבנת ?
פשוט צריך להשתמש עם חצי מיל פעמיים בשבוע זה יוצא מיל 1 של 5000iu לחלק ל2 זה 2500iu
אתה תצטרך 2 ויאלים של iu5000
המלצה שלי תיקח בזמן הזה נולבדקס בגלל רמות גבוהות של אסטרוגן עקב מינון גבוה של פרגניל אתה תרגיש ממש אבל אם לא תיקח נולבדקס בזמן הזה , אתה תבין למה אני מתכוון

• פותח/ת השרשור
ליאור תודה. תסביר לי. בטוח הקופסה יש 2 אמפולות אני מערבב את שניהם וזה יוצא 1 ואז מזריק רק חצי ואת השאר בקירור ? מתי אני צריך להתחיל? וחוץ מטמוקסיפן קניתי אקקלומין ופרובירון איך לקחת אותם?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 44.6 · צפיות: 609
ליאור תודה. תסביר לי. בטוח הקופסה יש 2 אמפולות אני מערבב את שניהם וזה יוצא 1 ואז מזריק רק חצי ואת השאר בקירור ? מתי אני צריך להתחיל? וחוץ מטמוקסיפן קניתי אקקלומין ופרובירון איך לקחת אותם?
את החצי מיל שנשאר אתה משאיר במקרר לאחר 3.5 יום נותן אותו
לגבי הנולבה והכלומיד כשתסיים עם הפרגניל תתחיל עם הפיסיטי כמו שאמרתי תיקח נולבדקס בזמן הפרגניל למה הרמות אסטרוגן שלך יקפצו לשמיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית