הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעת לוואי מnpp

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
אהלן,
סייקל מיל פרופ , מיל npp מיל מסטרון קצר, (אל תשאלו, צורכי עבודה) פעם ראשונה שאני עושה ננדרולון קצר, התגובות מהגוף מצויינות, יש מן תחושת חולי מוזרה ודופק גבוהה לפעמים, מישהו מכיר? שמע יודע? או שיש מצב שאני סתם מרגיש לא טוב ביום- יומיים האחרונים? לחץ דם תקין, שבוע 4.
עוד שאלה, משו מיוחד שצריך לקחת עם npp מעבר לנהלים הרגילים?

אהלן,
סייקל מיל פרופ , מיל npp מיל מסטרון קצר, (אל תשאלו, צורכי עבודה) פעם ראשונה שאני עושה ננדרולון קצר, התגובות מהגוף מצויינות, יש מן תחושת חולי מוזרה ודופק גבוהה לפעמים, מישהו מכיר? שמע יודע? או שיש מצב שאני סתם מרגיש לא טוב ביום- יומיים האחרונים? לחץ דם תקין, שבוע 4.
עוד שאלה, משו מיוחד שצריך לקחת עם npp מעבר לנהלים הרגילים?
1ml/100mg אז תכתוב 100mg/eod (אם אתה מזריק פעם ביומיים) - אין משמעות לרישום של נפח.
תחושת חולי מוזרה אני לא מכיר, תוכל לפרט?
ננדרולון הוא פרוגסטרין והפעולה שלו על הרצפטור מביאה לעליית פרולקטין. רצוי להחזיק בצד דוסטינקס להוריד רמות פרולקטין למקרה של תופעת לוואי הקשורה בכך, המסטרון יטפל באספקטים הקשורים באסטרוגן (אמור לספק בסייקל כזה).
בנוסף, כדאי לתסף ב-B6 כ-600מ"ג ביום (שים לב שזה הרבה מעבר לקיים במולטיויטמין סטנדרטי) במהלך הסייקל שנמצא כיעיל מאוד בוויסות רמות הפרולקטין.

• פותח/ת השרשור
עליית הפרולקטין דרסטית? ארימדיקס לא יחסום אסטרודיול ופרוגסטרון ובעקיפון יעצור עלייה של פרולקטין? ויכול להיות שהחולי לא שייך, יש אנשים חולים גם בלי חומרים(: רק רציתי לוודא... תופעות של החולי, תשישות, דיכאון קצת, חוסר חשק, עייפות מוגברת, כמו התחלה של שפעת כזה...(חשק מיני מוגבר, אבל כמובן שזה הפרופ)

עליית הפרולקטין דרסטית? ארימדיקס לא יחסום אסטרודיול ופרוגסטרון ובעקיפון יעצור עלייה של פרולקטין? ויכול להיות שהחולי לא שייך, יש אנשים חולים גם בלי חומרים:) רק רציתי לוודא...
ארימידקס ישתק אנזים המשפיע על המרת טסטוסטרון לאסטרוגן. NPP הוא בעצמו פרגסטרין והפעולה ברמת הרצפטור מובילה לעליית פרולקטין. אם היא דרסטית או לא זה תלוי מינון ורגישות רק צריך להיות ערים לכך שתופעות הלוואי קשורות בעליית פרולקטין ולטפל בהן שלא באמצעות AI ו/או SERM.

תופעות של החולי, תשישות, דיכאון קצת, חוסר חשק, עייפות מוגברת, כמו התחלה של שפעת כזה...(חשק מיני מוגבר, אבל כמובן שזה הפרופ)
ייתכן שאתה באמת מפתח משהו...
האם בדקת במהלך הסייקל תיפקודי כבד?

עוד לא, בדרך כלל סייקלים קצרים אני בודק באיזור שבוע 6 כולל בדיקות הורמנים, אשמח להסבר על הקשר אבל...
אמנם אין אוראליים בסייקל אך לעיתים מדדי אנזימי הכבד מצביעים על עלייה חדה גם בחומרים מוזרקים (ובתרופות בכלל). קורה כשהכבד מפלטר את החומרים הכימיים. עלייה של המדדים מצביעה על מאמץ שלו שתופעת לוואי מאוד נפוצה שלה היא העייפות.

• פותח/ת השרשור
אמנם אין אוראליים בסייקל אך לעיתים מדדי אנזימי הכבד מצביעים על עלייה חדה גם בחומרים מוזרקים (ובתרופות בכלל). קורה כשהכבד מפלטר את החומרים הכימיים. עלייה של המדדים מצביעה על מאמץ שלו שתופעת לוואי מאוד נפוצה שלה היא העייפות.
מה דעתך על 6-8 ליב 52 להוריד קצת את הערכים בנתיים עד הבדיקות דם? עד כמה שאני יודע להזיק זה לא יכול...

מה דעתך על 6-8 ליב 52 להוריד קצת את הערכים בנתיים עד הבדיקות דם? עד כמה שאני יודע להזיק זה לא יכול...
זה בטח לא יזיק, גם אם לא יוריד את ערכי הכבד (אם הם בכלל גבוהים משמעותית).
במקביל בדוק אם אתה מפתח שפעת/דלקת חיידקית ובדוק לחץ דם (כל אלה לא יחשפו בפני אף אחד שאתה בסייקל סטרואידים אם אתה חושש מכך).

• פותח/ת השרשור
זה בטח לא יזיק, גם אם לא יוריד את ערכי הכבד (אם הם בכלל גבוהים משמעותית).
במקביל בדוק אם אתה מפתח שפעת/דלקת חיידקית ובדוק לחץ דם (כל אלה לא יחשפו בפני אף אחד שאתה בסייקל סטרואידים אם אתה חושש מכך).
לחץ דם תיקני 124/80 בודק כל יום שאני בסייקל מאזשadimania הפחיד אותי, בקשר לשימוש אין שום פחד, הרופא שלי יודע הכל, לא רואה שום סיבה להסתיר ממנו, זה רק עוזר ויש חסינות אז...דרך אגב שאלה כללית טום, יש בעיה לקחת אנטיביוטיקה בסייקל? קח בחשבון גם ai למינהם בתשובה שלך

בא נשאל יותר לעומק על החברה , עם איזה חברה אתה משתמש? התסמינים שאתה מדבר עליהם הם משמן אתיל אוליאט , יש אנשים שרגישים לשמן הזה
איך השמן נראה בהיר שקוף ?
יש לך גוש באיזור ההזרקה ? מעט חום באיזור

דרך אגב שאלה כללית טום, יש בעיה לקחת אנטיביוטיקה בסייקל? קח בחשבון גם ai למינהם בתשובה שלך
כעיקרון חלק ממשפחות האנטיביוטיקה אינן ידידותיות לכבד (טטרציקלינים למשל) וחלקן יותר (פנצילינים למשל) כך שאם מעורב סטרואיד אוראלי זו בהחלט בעיה.
בנוסף, לחלק מתרופות האנטיביוטיקה קיימת אינטרקציה עם נולבה או כלומיד, כזו הקשורה בהפחתת השפעתן של האחרונות כך שגם שיש לקחת בחשבון גם את ההיבט הזה. עבור AI אינני מכיר אינטרקציה בין תרופתית עם אנטיביוטיקה.

• פותח/ת השרשור
בא נשאל יותר לעומק על החברה , עם איזה חברה אתה משתמש? התסמינים שאתה מדבר עליהם הם משמן אתיל אוליאט , יש אנשים שרגישים לשמן הזה
איך השמן נראה בהיר שקוף ?
יש לך גוש באיזור ההזרקה ? מעט חום באיזור
זרעי ענבים, ללא גושים, ללא חום באיזור, אבל יש לי חום באופן כללי, מחר אצל הרופא, אולי סתם שפעת זה כבר פעם שלישית השנה שאני עם שפעת בלי שום קשר לסייקלים, פעם ראשונה שאני עושה npp, מעניין אם יש קשר
כעיקרון חלק ממשפחות האנטיביוטיקה אינן ידידותיות לכבד (טטרציקלינים למשל) וחלקן יותר (פנצילינים למשל) כך שאם מעורב סטרואיד אוראלי זו בהחלט בעיה.
בנוסף, לחלק מתרופות האנטיביוטיקה קיימת אינטרקציה עם נולבה או כלומיד, כזו הקשורה בהפחתת השפעתן של האחרונות כך שגם שיש לקחת בחשבון גם את ההיבט הזה. עבור AI אינני מכיר אינטרקציה בין תרופתית עם אנטיביוטיקה.
לפי מה שאני מבין, אם הבדיקות דם תקינות מבחינת תפקודי כבד, ואין לי בסייקל אוראלים לא צריכה להיות בעיה לקחת, אני צודק?

זרעי ענבים, ללא גושים, ללא חום באיזור, אבל יש לי חום באופן כללי, מחר אצל הרופא, אולי סתם שפעת זה כבר פעם שלישית השנה שאני עם שפעת בלי שום קשר לסייקלים, פעם ראשונה שאני עושה npp, מעניין אם יש קשר
אין קשר ל-NPP. לפחות לשמן ריח טוב...

• פותח/ת השרשור
אין קשר ל-NPP. לפחות לשמן ריח טוב...
טום אתה מכיר בכלל תופעה כזאת מחומרים? הרגשה של שפעת? או שאני האידיוט היחיד? לא סייקל ראשון ולא שני שלי, ואף פעם לא היו לי תופעות כאלה...
אם היה חיידק או משו לא תקין בחומר הייתי מרגיש משו באיזור הזריקה לא?

לפי מה שאני מבין, אם הבדיקות דם תקינות מבחינת תפקודי כבד, ואין לי בסייקל אוראלים לא צריכה להיות בעיה לקחת, אני צודק?
אין בעיה.. שילוב החומרים בסייקל טוב מאוד, עדיין די הרבה אוראליים יתאימו כתלות במטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה.. שילוב החומרים בסייקל טוב מאוד, עדיין די הרבה אוראליים יתאימו כתלות במטרה שלך.
לא יכול לקחת אלפא 17 משום סוג בגלל הנוזלים, ויני מכאיב לי במפרקים, ואנבר לא שווה את המחיר שלו, עם מה נשארתי? סטרומבה?
בלי שום קשר אני לא אוהב אורליים

טום אתה מכיר בכלל תופעה כזאת מחומרים? הרגשה של שפעת? או שאני האידיוט היחיד? לא סייקל ראשון ולא שני שלי, ואף פעם לא היו לי תופעות כאלה...
אם היה חיידק או משו לא תקין בחומר הייתי מרגיש משו באיזור הזריקה לא?
יש מה שמכונה "טסט פלו" ובאופן כללי תיתכן ירידה בתינגודת החיסונית עקב שימוש בסטרואידים.
חוץ מזה יש גם וירוסים שמסתובבים ולא נעלמים בגלל שהחלטת על סייקל..

לא יכול לקחת אלפא 17 משום סוג בגלל הנוזלים, ויני מכאיב לי במפרקים, ואנבר לא שווה את המחיר שלו, עם מה נשארתי? סטרומבה?
אני יכול למנות לך בערך 20 כאלה שלא סופחים נוזלים, בנוגע למפרקים כנראה שאתה רגיש, זו בעיה . סטרומבה זה ברנד של וויני, אלפא 17 - לא יודע למה אתה מתכוון...
אתה יכול להוסיף tbol, epistsne, superdrol, methylstenbolone, dymethazine... להמשיך?
כולם יבשים, די שונים אחד מהשני וחלקם כנראה בין הסטרואידים החזקים שקיימים.

• פותח/ת השרשור
אני יכול למנות לך בערך 20 כאלה שלא סופחים נוזלים, בנוגע למפרקים כנראה שאתה רגיש, זו בעיה . סטרומבה זה ברנד של וויני, אלפא 17 - לא יודע למה אתה מתכוון...
אתה יכול להוסיף tbol, epistsne, superdrol, methylstenbolone, dymethazine... להמשיך?
כולם יבשים, די שונים אחד מהשני וחלקם כנראה בין הסטרואידים החזקים שקיימים.
חידשת לי
המלצה ספציפית? חייב להישאר חטוב ומן הסתם שלהוסיף כמה שאפשר במסת השריר, צא מנקודת הנחה שהתזונה מושלמת.
שם גנרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית