עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח סורי, משום מה חשבתי שבחורה רשמה את זה. 😃מחפשת ?אני בן אחשלי ,אני מחפש מכון טוב עם בריכה וזה ,משקולות וכל הדברים הבסיסיים לא חייב מכון מתואם לפאוורליפטינג.
החדר כושר הכי טוב באשדוד זה הסווט סטאר. אין לו מתחרים באשדוד. הוא הכי גדול. ויש בוא את הכמות מכשירים ומשקולות הכי גדולה מכל מקום אחר.
אם אתה רוצה ברכה אז יש לו 2 ברכות ובקאי ג"ים אין ברכה.
הגו אקטיב הכניסו כ-13 מכשירים חדשים בחודש האחרון אבל החדר משקולות שם קטן מאוד וצפוף ויש שם לא מאט חייזרים.
יש מצב היא מדברת עליכם ? @Vibryll @SmokingSnake 🤣הייתי מנויה בגו אקטיב- על הפנים, לא אהבתי בכלל, סוואט סטאר גדול ומאובזר אבל אם הסביבה משנה לך אז זה לא המקום בשבילך כי יש שם הרבה רעשנים והאווירה לא כיפית במיוחד (גונחים למיניהם). קיי ג'ים לפי דעתי זה חדר כושר פשוט בדיחה, הוא גם לא פתוח בשבת.
אני כרגע מנויה בהולמס פלייס בחוף- ואני די מרוצה, המכון נראה מעולה, הסביבה סבבה לגמרי, חדר כושר שהוא בעצם גם כמו קאנטרי קלאב, הרבה זקנים, מה שהופך את המקום לשקט, ויש אפשרות להרים משקלים די גבוהים, לפי דעתי חדר הכושר הממוסחר הכי טוב שיש באשדוד.
היינו בעיקר עושים טרור וצועקים, אבל לא גונחים.יש מצב היא מדברת עליכם ? @Vibryll @SmokingSnake 🤣
מחפש חדר כושר עם בריכה.איך אף אחד לא הזכיר את עוזיאל? הזוי:97:😡🙁