הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקות בין סייקלים

• פותח/ת השרשור haim12
  • פורסם בתאריך

haim12

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
-18
33
0
שלום לכולם, האם זה נכון שאם לא עושים הפסקות ראויות בין סייקל לסייקל רמת הטסט שהיה בגוף (לפני כל הסייקלים) לא חוזרת לקדמותה? ואם כן כמה זמן זה נחשב הפסקה ראויה? תודה!

שלום לכולם, האם זה נכון שאם לא עושים הפסקות ראויות בין סייקל לסייקל רמת הטסט שהיה בגוף (לפני כל הסייקלים) לא חוזרת לקדמותה? ואם כן כמה זמן זה נחשב הפסקה ראויה? תודה!
שים לב לשאלה שלך...
מן הסתם אם לא נעשתה הפסקה ראויה אז רמת הטסט לא חזרה לקדמותה.
למעשה אין דבר כזה "הפסקה ראויה", זו החלטה של המשתמש (בהנחה שיש בידיו הכלים לקבל החלטה כזאת). משתמש מסויים מחליט ש"הפסקה ראויה" היא כזאת שבה הגוף מגיע להומאוסטאזיס, כלומר למצב בו המדדים ההורמונליים המשמעותיים חוזרים לרמות בו שהו טרם הסייקל וביציבות.
משתמש אחר מסתפק בהפסקה כזאת שגם אם היא קצרה מכדי להביא את גופו להומאוסטזיס הוא סבור שלאחר מספר סייקלים כאלה ובעקבותיהם pct קשוח הוא יוכל להגיע להתאוששות מלאה. בין סייקל אחד לאחר המשתמש כלל לא מבצע pct אלא ממשיך להכניס מינוני טסט כאלה הדומים לאלה שהגוף מייצר באופן טבעי.
מה שלא רצוי לעשות זה לשחק ברולטה רוסית ולקוות ש"יהיה בסדר" מתוך בורות.
בכל אופן טרם הסייקל ערוך בדיקת דם הכוללת פרופיל הורמונלי מלא, כולסטרול על שלל מדדיו, אפיון דם (המטוקריט, המוגלובין וכו) ולחץ דם. במהלך הסייקל חזור על הבדיקות (לפחות לחץ דם) ולאחר ה-pct - כך תוודא הומאוסטאזיס.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה, אבל מבחינת זמן כמה זמן הפסקה הוא הזמן האידיאלי בין סייקל לסייקל?(ברוב בני האדם)

תודה על התשובה, אבל מבחינת זמן כמה זמן הפסקה הוא הזמן האידיאלי בין סייקל לסייקל?(ברוב בני האדם)
תלוי בחומרים, ברגישות המשתמש, ב-pct ועוד.
לכן מעבר לחודש pct יש לבחון תוצאות בדיקות הדם ורצוי לשקול להוסיף מעט יותר מנוחה מאחר ולעיתים קיימים נזקים שעלולים להיות חריפים מרמות טסט שאינן חוזרות לקדמותן.
כלומר אם אתה מחפש כלל אצבע לפחות חודש-חודשיים מבדיקת דם "תקינה".

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן אני צריך לעשות בדיקת דם לאחר ה pct? (בדיקה שצריכה לצאת תקינה)
(סליחה על הבורות אני מתכנן לעשות שני סייקלים אחד אחרי השני)
ואילו בדיקות דם אני צריך לבצע לפני ואחרי הסייקל? (בכדי לראות אם הגוף חזר למה שהוא היה לפני הסייקל) אשמח לתשובה חברים, זה חשוב לי...תודה 😃

נערך לאחרונה:
אני מניח שככלל אצבע באופן מאוד כללי ניתן לומר שרצוי שמשך ההפסקה יהיה לפחות כמשך הסייקל שבא לפניה.

אם למשל עשית סייקל עם חומרים ארוכים 3 חודשים אתה תצטרך לעשות הפסקה 4 חודש בין סייקל לסייקל וזה כולל את הפיסיטי אחרי הפיסיטי 3 חודשים ואז תיכנס שוב

• פותח/ת השרשור
חברים ממש תודה על העזרה אלופים!
בקשר לבדיקות דם שלפני הסייקל...פרופיל הורמונלי,ותפקודי כבד מספיקים? (לפני ואחרי הסייקל)
ואם כן, כמה זמן אחרי ה pct אני צריך לעשות תבדיקות דם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית