הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית רכב

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברה, אז אחרי הרבה זמן שנהגתי באופל אסטרה דור ראשון וגם בגלל היום הולדת שלי במאי אז חשבתי לפנק את עצמי ולקנות רכב חדש.
יש למישהו רכב מומלץ עד איזור השמונים אלף? חשבתי על שברולט ספארק החדשה אבל אמרו לי שחווית הנהיגה לא משהו והדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה כיף לנהוג.
תודה לכולם ושבוע טוב

ממליץ על אתר carsforum.co.il. יש להם המון מידע בנושא, ופורום מאוד מאוד חזק.

אישית, אני לא ממליץ על אוטו חדש בתקציב הזה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה.
למה לא? יש המון מכוניות טובות בטווח מחירים הזה, מדבר על מכוניות מיני

הבעיה היא קודם כל בהגדרת הדרישות. בוחרים רכב לפי סוג של רשימה:

צריכת דלק
גודל- מרווח(כמה נוסעים ישהו ברכב + האם יש תינוק/ ילדים קטנים בסיפור?)
עלויות תחזוקה
מהנה לנהיגה
דרישות נסועה: חלוקת נסיעה בין כבישים עירוניים לבין כבישים בין-עירוניים
וכו וכו...

תיקח דף, תרכיב לך רשימה לפי העדפותייך האישיות ומשם תחפש רכבים שנכנסים להגדרה ולתקציב.

רכב חדש, למעט במקרים חריגים של עודף כסף, הוא מיותר לחלוטין. נפילת השווי עצם הקנייה לא שווה את תחושת ה"ריח חדש וניילונים". בנוסף הבעיה הגדולה היא שבמקום רכב חדש ומאוד מגביל נגיד מיני תוכל להרשות לעצמך רכב יותר מתירני אך "ישן" יותר, נגיד רכב בן שנתיים.

מנסיון של ההורים ושלי בשנה האחרונה מחירי המשומשות ירדו בצורה חדה ואפשר להשיג מציאות פסיכיות ולחתוך חזק במחיר. מומלץ.

עדיף לך למצוא משומשת ששלוש שנים על הכביש.. המחיר פשוט נחתך.

אבא שלי קנה לי ולאחי מיצובישי ספייס סטאר, לצערי עוד לא הוצאתי רשיון אבל האוטו יחסית מאוד מרווח אני 1.90 ויושב שם בכיף, האוטו ממש חסכוני ואבא שלי שנוהג באוטלאנדר גם גם נהנה מהנהיגה, מציע לך לבדוק נכנס בדיוק בתקציב שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית