חשוב להבין שהרבה מהדברים שנאמרים בהקשר של תופעות הלוואי הם "ניסיון אישי" כשסביר שחלק מתופעות הלוואי המדוברות קשורות בחומרים אחרים בשימוש באותו הזמן ובשום אופן אינם תופעת לוואי של טרן (כמו חרמנות יתר בצורה המתוארת, הרוב ידווחו דווקא על ההיפך).
בנוגע להסברים על אופן הפעולה של טרן וההבדלים בין האסטר הקצר לארוך באמת שמדובר בשטויות. מכל מה שנאמר לא הצלחתי לקלוט תיאור מדוייק בודד.
תופעות לוואי של טרן שהיו לי באופן אישי הם :
עצבנות יתר התחברתי למה שהוא אמר לגבי העצבים זה פשוט היה מטורף עלייה באגרסיות בצורה קיצונית
חום גוף בעיקר ,
והרגשה כללית לא טובה , לא הייתי מסוגל להתמודד עם תופעות הלוואי שלו , לעומתי יש אנשים שלא היה להם תופעות לוואי בכלל אולי הזעה במקצת אני חושב שזה אינדיודואלי לגמרי ,
יש לי המון ניסיון עם טרן בוא נאמר שזה החומר הכי טוב מבחינתי להעלאת מסה נקייה ככל האפשר ועלייה בכוח מטורפת חומר מעולה אבל עם המון תופעות לוואי ,
עכשיו יש לי טרן מסטרון ופרופ של חברת פארמה לבס ,הבנתי שהוא בלי תופעות לוואי בכלל ,אנסה ואדווח .
אתם צריכים להבין משהו אחד ,
טרן קצר מיוצר מתרופה וטרינרית כמו שחלקנו יודעים כשמה היא פינפליקס , בעבר קראו לה כך אבל עכשיו התחילו לייצר טרן קצר מתרופה אחרת component-th , יש הבדל גדול בין שניהם ואני יסביר :
בפינפליקס היו הרבה תופעות לוואי כגון דאוונים מפחידים ובלבלות וזה בגלל האסטרדיול שהיה מצוי בטרן לעומת הקומפוננט שהיא ללא אסטרדיול זה טרן ללא תופעות לוואי והגרסה כאילו הנקייה