עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מה שכתבת נכון חוץ מעניין השימוש בגלל שאתה בן 16 ואסור לך!הטורינבול עם לוקחים אותו במינון לא גבוהה ל 6 שבועות זה לא פוגע הרבה בכבד ועם אפשר להשתמש בו בסייקל ראשון רק אותו בלי טסט
חחחחח ועם לוקחים את זה במינון נמוך וזמן קצר זה יפגע בטווח הארוך למשל נגיד בעוד 20 שנה ?כל מה שכתבת נכון חוץ מעניין השימוש בגלל שאתה בן 16 ואסור לך!
🚔👶
אפשר להתחרות בגילך בלי סטרואידים. כנס לסירטון של תחרות פיתוח גוף לנוער ותראה בעצמך שגם אם הם משתמשים בחומרים הם לא נראים ככה... אז למה להשתמש?!חחחחח ועם לוקחים את זה במינון נמוך וזמן קצר זה יפגע בטווח הארוך למשל נגיד בעוד 20 שנה ?
ועוד שאלה אחרונה אפשרי בגיל שלי בלי סייקלים ללכת לתחרות להגיע לרמה של תחרות
איך אני ידע עם הם לוקחים או לא לוקחיםאפשר להתחרות בגילך בלי סטרואידים. כנס לסירטון של תחרות פיתוח גוף לנוער ותראה בעצמך שגם אם הם משתמשים בחומרים הם לא נראים ככה... אז למה להשתמש?!
כנס למכון תסתכל על המוט האולימפי ותגיד לעצמך:"עד שאין לי בנץ' של 3 פלטות לפחות אני לא פותח שרשורים בפורום סטרואידים".
אחרת יקרה לך מה שקורה לכל צעיר בן 16 שמתחיל להשתמש בחומרים במטרה להתחרות בארץ. הוא מפסיק להתחזק ולעולם לא יוכל להרים משקלים מספיק כבדים (מבוסס על מחקר תצפיתי שערכתי).
בדיוק!איך אני ידע עם הם לוקחים או לא לוקחים
כן ואני יכול לגדול ברמה של תחרות עם אני ממש עובד קשהה בגיל הזה ?בדיוק!
לא תדע, כי כמעט לא רואים.
עכשיו ברצינות, אין אף סטרואיד ששווה לנער בגילך לקחת. מי שסיפר לך שבכדי להתחרות בתחרות פיתוח גוף לנוער בישראל צריך לצרוך חומרים הוא שקרן או טיפש עם קש בין האוזניים.
אולי כן ואולי לא. זה תלוי בתזונה, אימונים וגנטיקה.כן ואני יכול לגדול ברמה של תחרות עם אני ממש עובד קשהה בגיל הזה ?
הבנתי תודה לך מקווה שאני יצליח להתפתח כמו שאני מצפה ועד גיל 21 לא נוגע בחומרים!!!אולי כן ואולי לא. זה תלוי בתזונה, אימונים וגנטיקה.
מה שכן לכל אחד יש פוטנציאל גנטי, זאת אומרת שכל אחד יכול לגדול די הרבה גם ללא שימוש בחומרים. כמה זה הרבה? יותר מהצעירים שמשתתפים בתחרויות פיתוח גוף לנוער בישראל. ללא חומרים!
אפשר להתחרות בגילך בלי סטרואידים. כנס לסירטון של תחרות פיתוח גוף לנוער ותראה בעצמך שגם אם הם משתמשים בחומרים הם לא נראים ככה... אז למה להשתמש?!
כנס למכון תסתכל על המוט האולימפי ותגיד לעצמך:"עד שאין לי בנץ' של 3 פלטות לפחות אני לא פותח שרשורים בפורום סטרואידים".
אחרת יקרה לך מה שקורה לכל צעיר בן 16 שמתחיל להשתמש בחומרים במטרה להתחרות בארץ. הוא מפסיק להתחזק ולעולם לא יוכל להרים משקלים מספיק כבדים (מבוסס על מחקר תצפיתי שערכתי).
ומה זה אומר? איזה אחוז מה-90% נראים לך בדרך ל-pro? (וומז: התשובה היא לא).90% מהנוער שמתחרה בישראל לוקח חומרים בוודאות.
ורובם התחילו בגיל 16-17.
ומה זה אומר? איזה אחוז מה-90% נראים לך בדרך ל-pro? (וומז: התשובה היא לא).
הם רוצים להיות הכי טובים ומניחים בטעות שאם הטובים בתחום עושים את זה אז זה הכרחי. לרובם יש גם איזה גורו ש"עשה את זה" והסביר להם שזה חובה בכדי לקבל את היתרון היחסי בתחרות/להגיע לשייפ של תחרות (עיין ערך: "קש בין האזניים").
הבעייה היא שאין להם את התמיכה שיש למפתח גוף מקצועי מבחינה רפואית או הבנה מינימלית בכדי למזער את הנזק וגם אין להם גב כלכלי לתחזק המשך שימוש.