הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט + טורינבול התייעצות לגבי PCT

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
אני נכנס בקרוב לסייקל (עדין) של מסה של טסט + טורינבול :

12-1 - טסט אנתת 500mg שבועי (מחולק ל2 זריקות פעמיים בשבוע)
7-3 - טורינבול 40mg ED
12-3 - אוביטרול 500iu בשבוע (מחולק ל2 זריקות פעמיים בשבוע)

עכשיו אני חייב לציין שלגבי הPCT אני ממש מבולבל... אני קורא מלא מידע ואפילו מתייעץ עם אנשים בתחום ומקבל מידע לא אחיד. 😭

טמוקסיפן - לקחת במהלך הסייקל או בסיומו?
ארימדקס - האם לקחת חצי כדור כל 3 ימים במהלך הסייקל (just in case) או לשמור בצד ולקחת רק במידה ומרגישים עיקצוצים ורגישות בפטמות...
פרווירון או מסטרון(כי אין פרווירון להשיג) - האם הוא חובה בכל סייקל? במידה וכן מה המינון הכי נמוך של מסטרון על מנת שיתן אפקט של פרווירון?

תודה מראש , לכולם.

@frozen
@Dr Diesel*
@reemar
@Mr. Gent
@AzOr

הסיבה היחידה שאנשים לוקחים נולבה במהלך הסייקל זה למנוע ג׳ינו.

ארימדקס - האם לקחת חצי כדור כל 3 ימים במהלך הסייקל (just in case) או לשמור בצד ולקחת רק במידה ומרגישים עיקצוצים ורגישות בפטמות...

במינון טסט׳ הנ״ל לא הייתי לוקח ארימידקס אלא אם כן יש לי תופעות לוואי. לרסק את ה e2 שלך יכול להיות גרוע בדיוק, אם לא יותר, מ e2 גבוה.

פרווירון או מסטרון(כי אין פרווירון להשיג) - האם הוא חובה בכל סייקל?

שום דבר לא חובה.
לשאול האם מסטרון חובה זה בדיוק כמו לשאול האם וינסטרול / טרן / דיבול / כל סטרואיד שתבחר הוא חובה.

האם הוא חובה בכל סייקל
כדאי בסייקלים שחסר בהם dht כמו דקה או npp
בסייקל כמו שלך הוא יכול להיות תוספת נחמדה אבל ממש לא חובה
ארימדקס - האם לקחת חצי כדור כל 3 ימים
500 זה בכל זאת לא פרייאר, הייתי הולך על שבוע של חצי כדו פעמיים ואז שבוע בלי כלום ואז שוב, ככה אתה עדיין מווסת אבל לא מרסק לגמרי, זה כל בנאדם וההמרה שלו פרמטרים כמו א.ש ועוד..
יש אנשים שעוברים 500 בלי כלום אבל 500 זה לא קצת כדאי שיהיה ארימדקס ברקע, אני הייתי הולך על כל שבוע אחר אם אתה רוצה 'ללכת על בטוח'
טמוקסיפן - לקחת במהלך הסייקל או
בסוף בסייקל, לקיחה במהלך הסייקל אולי תמנע רגישות בפטמות מה שכבר ארימדקס יעשה אבל בו בעת לקיחה של נותבה בסייקל תגרע משמעותית מתוצאות הסייקל

שלום ,
אני נכנס בקרוב לסייקל (עדין) של מסה של טסט + טורינבול :

12-1 - טסט אנתת 500mg שבועי (מחולק ל2 זריקות פעמיים בשבוע)
7-3 - טורינבול 40mg ED
12-3 - אוביטרול 500iu בשבוע (מחולק ל2 זריקות פעמיים בשבוע)

עכשיו אני חייב לציין שלגבי הPCT אני ממש מבולבל... אני קורא מלא מידע ואפילו מתייעץ עם אנשים בתחום ומקבל מידע לא אחיד. 😭

פרווירון או מסטרון(כי אין פרווירון להשיג) - האם הוא חובה בכל סייקל? במידה וכן מה המינון הכי נמוך של מסטרון על מנת שיתן אפקט של פרווירון?

תודה מראש , לכולם.

@frozen
@Dr Diesel*
@reemar
@Mr. Gent
@AzOr
ארימידקס עם טמוקסיפן?? לסייקל של טסט טיבול?
ואתה אחד שאני מניח שעשה בעבר נגזרות כמו דקה..דיבול..אנדרול וכד'...
אין שום קשר בין פרווירון למסטרון ואני לא צורך פרווירון בסייקל מסוג כזה.
זה אגב לא סייקל מסה ובילדרים לוקחים טיבול גם לשמונה שבועות.
pct לדעתי צריך...אך לא מעבר לסטנדרטי.
אני אגב טרם שוכנעתי ששימוש של hcg וכמותו במהלך הסייקל מונע אטרופייה...אשמח לגלות יום אחד שאני טועה אבל בסייקלים שנתתי פרגניל גם במהלכם לא הרגשתי שינוי..אבל קיקים בסוף הסייקל זה דבר הכרחי מבחינתי

ארימידקס עם טמוקסיפן?? לסייקל של טסט טיבול?
ואתה אחד שאני מניח שעשה בעבר נגזרות כמו דקה..דיבול..אנדרול וכד'...
אין שום קשר בין פרווירון למסטרון ואני לא צורך פרווירון בסייקל מסוג כזה.
זה אגב לא סייקל מסה ובילדרים לוקחים טיבול גם לשמונה שבועות.
pct לדעתי צריך...אך לא מעבר לסטנדרטי.
אני אגב טרם שוכנעתי ששימוש של hcg וכמותו במהלך הסייקל מונע אטרופייה...אשמח לגלות יום אחד שאני טועה אבל בסייקלים שנתתי פרגניל גם במהלכם לא הרגשתי שינוי..אבל קיקים בסוף הסייקל זה דבר הכרחי מבחינתי
מעניין שאתה אומר את זה, לא חווית שום הטבה עם HCG במהלך סייקל ? אשכים נותרו מצומקים ?

מעניין שאתה אומר את זה, לא חווית שום הטבה עם HCG במהלך סייקל ? אשכים נותרו מצומקים ?
כמעט ולא היה שינוי...לפחות אצלי
אז החלטתי לוותר על השימוש במהלך הסייקל באופן שבו זה מבוצע

כמעט ולא היה שינוי...לפחות אצלי
אז החלטתי לוותר על השימוש במהלך הסייקל באופן שבו זה מבוצע
האם שמת לב לאיזשהו שינוי מבחינת רמות אסטרוגן בגוף או שלא היה שינוי בכלל ? אני יודע שכשאשר מוסיפים HCG לטסט יש קפיצה בהמרה לאסטרוגן בדרך כלל ממה שהבנתי.
אני שואל כי HCG זה אחד האופציות שהרופאה נתנה לי בנושא פוריות תוך כדי טיפול

האם שמת לב לאיזשהו שינוי מבחינת רמות אסטרוגן בגוף או שלא היה שינוי בכלל ? אני יודע שכשאשר מוסיפים HCG לטסט יש קפיצה בהמרה לאסטרוגן בדרך כלל ממה שהבנתי.
אני שואל כי HCG זה אחד האופציות שהרופאה נתנה לי בנושא פוריות תוך כדי טיפול
זה פיתרון ותרופה מצויינת גם בעיני..
אני לא מסיים סייקל ולא מתחיל pct בלי שימוש
רק שהטענה הזאת ש500 יחב"ל בשבוע לאורך הסייקל מונעים אטרופיה, לא מאוד מתיישבת עם התחושות שחשתי כשניסיתי

נערך לאחרונה:
צריך קצת יותר מ500 בשביל למנוע לחלוטין אטרופיה
בפורומים בחול הדיבור הוא על 250 eod
אבל המצב אמור להיות יותר טוב עם ה500 בשבוע מאשר בלי, עם זה אתה יכול להסכים?
מצטער לאכזב אותך..אצלי לא הורגש..
לא יודע מה אצל אחרים, כי רוב החברים שלי לא צורכים במהלך הסייקל אבל לוקח בהחלט בחשבון שאולי אני חלק ממיעוט קטן ולא מייצג

• פותח/ת השרשור
שוב, לגבי ארימדקס...
אין טעם לקחת חצי כדור פעם 4-5 ימים או פעם בשבוע , החל משבוע שני לסייקל?
בשביל למנוע ג'ינו וכדומה.. בפורומים בחול זה די מומלץ.

שוב, לגבי ארימדקס...
אין טעם לקחת חצי כדור פעם 4-5 ימים או פעם בשבוע , החל משבוע שני לסייקל?
בשביל למנוע ג'ינו וכדומה.. בפורומים בחול זה די מומלץ.
יש טעם תקרא מה שכתבתי לך

טיבול כשלעצמו אינו מומר לאסטרוגן ולא גורם לעליה בנוזלים..הבעיה היא שביגלל שמדובר בחומר יקר יחסית..לדעתי הרבה מהבקבוקים שתמצא בעולם הug הם לא טיבול טהור למרות מה שנכתב על האריזה.
עם טסט 500 כבר יש לך ניסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית