הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך חדר כושר-לימוד והסמכה וכמה שאלות

• פותח/ת השרשור Srolik
  • פורסם בתאריך

Srolik

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום!

רציתי לשאול ולבקש אם תוכלו לתת לי את כל המידע על הלימוד ההסמכה מדריך חדר כושר ואיפה הכי כדאי ללמוד והתנאים אני מתגורר בטבריה ורוצה מקום קרוב כמה שיותר אלא אם כן זה עולה על האיכות אז אני מוכן לנסוע קצת יותר.באיזה גילך אפשר לעבוד בזה ומהם התנאים בקיצור הכל הכל .
בקיצור בלי חפירות אם תוכלו להרחיב הכל מהכל וכמה שיותר כי אני מסתבך בזה קראתי הרבה וזה רק מסבך יותר.

מה זה מאמן כושר או מאמן כושר אישי ומי שלומד את זה הוא גם מדריך חדר כושר.מה נחשב לטוה יותר ואם אפשר ללמוד תזונה או דיאטן עם זה אולי דיאטן ספורט וגם אם אפשר מידע על זה תודה.

הינה כל השלוחות תבחר מה הכי קרוב לך
http://wingate.org.il/Index.asp?CategoryID=198&ArticleID=3220

הגיל המינימלי הוא 16, כל מדריך שסיים קורס יכול לעשות אימונים אישיים, אך יש אימוני העשרה שהם סתם דף נייר ועוד טיטל מעל הראש כדי שיהיה מה לרשום ברזומה כגון: קורס יציבה, מאמנים אישיים, מאמנים בכירים וכו'.
דיאטן = תזונאי, תזונאי קליני = למידה ב3 פקולטות בארץ בלבד, לימודים של 3 שנים לתואר 1, תזונאי ספורט אותו עיקרון אם כי אפשר לעשות השלמה מקליני לספורט, תזונאי ספורט ברובם גם תזונאים קלינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית