עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מלא פנדלים אבל בגדול שני הקבוצות הסריחו
אני כבר לא מתלהב מקלאסיקו, יותר מדי מאיןסטרים
אני שונא את הבארסה האלה, כל הזמן מנצחים כשהם נגד 10 שחקנים (ראו גם ערך מנצ'סטר סיטי)
ולפני שאתה מתחילים לתקוף, כן אני אוהד ריאל, והפנדל שנעשה על ניימאר היה בנבדל ככה שכל ההפסד הזה מעצבן והשופט הזה שוב פעם דופק אותנו.
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😣😣😣😣😣😣😣😣😵😵😵😵😵😵💫🥊😵💫🥊😵💫🥊😵💫🥊😵💫🥊
פרקתי.. יאללה ביי, נתראה במחזור האחרון שתפסידו נקודות לאתלטיקו ואנחנו נזכה באליפות ✌️
והפנדל בחופשית של רונאלדו...
סוף סוף משחק של 2 קבוצות התקפיות ואיכותיות שלא מפחדות לשחק על כל הקופה!!אני הרגשתי שאני משחק בפיפא עם חברים.
כן ולא , מצד אחד ככה הכדורגל הופך להיות יותר מעניין אבל מצד שני אני מבואס מהטעיות שיפוט הנוראיות האלה שלא היו קורים אפילו בליגה טרום א פה בארץ.סוף סוף משחק של 2 קבוצות התקפיות ואיכותיות שלא מפחדות לשחק על כל הקופה!!
ככה צריך לשחק כדורגל...
אני שונא את הבארסה האלה, כל הזמן מנצחים כשהם נגד 10 שחקנים (ראו גם ערך מנצ'סטר סיטי)
ולפני שאתה מתחילים לתקוף, כן אני אוהד ריאל, והפנדל שנעשה על ניימאר היה בנבדל ככה שכל ההפסד הזה מעצבן והשופט הזה שוב פעם דופק אותנו.
פרקתי.. יאללה ביי, נתראה במחזור האחרון שתפסידו נקודות לאתלטיקו ואנחנו נזכה באליפות ✌️
אוהדי ריאל אופייניים. תמשיכו לבכות שמרמים אתכם לא משנה מה הסיבה.
בארסה מנצחים תמיד מול 10 שחקנים? להזכירך ריאל קיבלו את האדום כשהיה כבר 3-3 והגול האחרון היה בפנדל שנשרק מאותו אדום, זה לא שמהדקה ה10 ריאל שיחקו עם 10 שחקנים.
צלילה של ניימאר? זה לא משנה, גם לכם נשרק פנדל שלא היה ולא נברא (מחוץ לרחבה בבירור).
והפנדל שנשרק לטובת CR7. הערס, היה מחוץ לרחבה.
גם כדורגל את רואה?!? את בדיוק הבחורה מהפרסומת שמזמינה קפה שחור במסעדה 👏היה משחק מפחיד!!
אבל השופט פספס הרבה עם שתי הקבוצות..
אללה ריאל!!🍦
כן גם אנחנו חשבנו בהתחלה שזה איזה טרול של גבר בן 40 שמהתל בנו.. אבל היא הוכיחה לנו שטעינו ☝️גם כדורגל את רואה?!? את בדיוק הבחורה מהפרסומת שמזמינה קפה שחור במסעדה 👏