הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5-6 ליטר מים ביום

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
אני איתך... אני פותח את היום עם חצי ליטר מים ועדיין מרגיש מיובש.
אני מגיע ל 2 ליטר מים בשעתיים שלפני האימון, ועוד2 ליטר במהלך האימון.
אבל אני מאמין שזה בא לטובתי ולא לרעתי.
עדיף להיות קצת נוזלי מאשר מיובש.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה?
אם אין בעיה אז הכל מעולה.
אני איתך... אני פותח את היום עם חצי ליטר מים ועדיין מרגיש מיובש.
אני מגיע ל 2 ליטר מים בשעתיים שלפני האימון, ועוד2 ליטר במהלך האימון.
אבל אני מאמין שזה בא לטובתי ולא לרעתי.
עדיף להיות קצת נוזלי מאשר מיובש.
חח אני בול כמוך, 2 לפני אימון, 2 באימון ו-2 אחרי.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח גם לך יש הפסקות קבועות באימון ללכת להשתין??? 🤣
חח כן, בתחילת האימון הדבר הראשון שאני עושה זה תופס את הראק עם מגבת והולך למלות את הבקבוק ובו זמנית להשתין.

חח כן, בתחילת האימון הדבר הראשון שאני עושה זה תופס את הראק עם מגבת והולך למלות את הבקבוק ובו זמנית להשתין.
שמע, אני הולך ברגל למכון, אז לפני שאני יוצא משתין בבית, מגיע למכון משתין בכניסה, עושה הליכה וחימום על ההליכון ומבסיום שוב פעם משתין (אחרי 20 דקות), לפני המתח, לפני הבטן וממש בסוף לפעמים אני שוב צריך.
אבל אני עושה אימונים דיי ארוכים, יוצא לי להיות במכון שעתיים ומעלה

• פותח/ת השרשור
שמע, אני הולך ברגל למכון, אז לפני שאני יוצא משתין בבית, מגיע למכון משתין בכניסה, עושה הליכה וחימום על ההליכון ומבסיום שוב פעם משתין (אחרי 20 דקות), לפני המתח, לפני הבטן וממש בסוף לפעמים אני שוב צריך.
אבל אני עושה אימונים דיי ארוכים, יוצא לי להיות במכון שעתיים ומעלה
חחח אתה ממש מזכיר לי את עצמי, לפני היציאה, בכניסה למכון, אחרי כל תרגיל. הכי חשוב להשתין לפני PR 🤡

חחח אתה ממש מזכיר לי את עצמי, לפני היציאה, בכניסה למכון, אחרי כל תרגיל. הכי חשוב להשתין לפני PR 🤡
אם זה עוזר לך אז עשיתי בדיקות בצבא, עם אנדוקרינולוג או משהו בסגנון כי כל לילה הייתי קם להשתין פעמיים שלוש והייתי שותה מלא, ולא מצאו כלום.
פשוט אמרו לי לשתות פחות בערב, ולשתות המון ביום כי אני משתין הרבה ומאבד הרבה נוזלים.
התרגלתי..

• פותח/ת השרשור
אם זה עוזר לך אז עשיתי בדיקות בצבא, עם אנדוקרינולוג או משהו בסגנון כי כל לילה הייתי קם להשתין פעמיים שלוש והייתי שותה מלא, ולא מצאו כלום.
פשוט אמרו לי לשתות פחות בערב, ולשתות המון ביום כי אני משתין הרבה ומאבד הרבה נוזלים.
התרגלתי..
אחלה, גם אני כבר התרגלתי שאחרי 3 ימים יש לי בחדר ערימה של 10 בקבוקים. תודה גבר 😃

אחלה, גם אני כבר התרגלתי שאחרי 3 ימים יש לי בחדר ערימה של 10 בקבוקים. תודה גבר 😃
חחחחחחחחחח אצלי זה בקבוק ליטר וחצי בתיק עבודה, חצי ליטר בתיק לימודים, חצי ליטר בתיק חדר כושר, וחצי ליטר שאני מסתובב איתו בבית 😛

שמח לשמוע שאני לא הפסיכופט מים היחיד..חשבתי שמשהו רצלי לא בסדר אבל זה בול מה שתארתם 😃

גם אני "חוויתי" התייבשות..כנראה זה טריגר לטירוף
זה יותר הייתי אני ספציפית שמנסה מאז להמנע מלהגיע למצב שאני מקיא את הנשמה ורואה שחור בעיניים...

עלה לי ביחידה מובחרת הדבר הזה 😵

עלה לי ביחידה מובחרת הדבר הזה
וואי מבאס ממש...
לי זה עלה כמה מאות שקלים להביא ביקור רופא לצימר בצפון..אה וגם זה דפק את הצימר....

אבל כן להתייבש זה לא כיף..וגם מים זה תמיד טוב, בדיוק שלשום החלטתי שאני פותח מנהג חדש, שכל יום לגמור קנקן מים עם חתיכות לימון חתוך..זה נחמד ממש

יש שמועות ש4 ליטר + פוגע בלב אבל לדעתי זה שטויות
איך אתה יכול להגיד שמספר כלשהו של ליטרים פוגע בלב? אם אני שוקל 60 או 100 קילו יש הבדל מטורף בין הצריכה של הנוזלים שצריך לצרוך.

וכל עוד אתה לא שותה 4-5 ליטר במכה ( כמעט בלתי אפשרי) אז אתה לא מעמיס יותר מידי מים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית