עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אין בעיה אז הכל מעולה.אני לא מבין מה הבעיה?
חח אני בול כמוך, 2 לפני אימון, 2 באימון ו-2 אחרי.אני איתך... אני פותח את היום עם חצי ליטר מים ועדיין מרגיש מיובש.
אני מגיע ל 2 ליטר מים בשעתיים שלפני האימון, ועוד2 ליטר במהלך האימון.
אבל אני מאמין שזה בא לטובתי ולא לרעתי.
עדיף להיות קצת נוזלי מאשר מיובש.
חחחחחח גם לך יש הפסקות קבועות באימון ללכת להשתין??? 🤣אם אין בעיה אז הכל מעולה.
חח אני בול כמוך, 2 לפני אימון, 2 באימון ו-2 אחרי.
חח כן, בתחילת האימון הדבר הראשון שאני עושה זה תופס את הראק עם מגבת והולך למלות את הבקבוק ובו זמנית להשתין.חחחחחח גם לך יש הפסקות קבועות באימון ללכת להשתין??? 🤣
שמע, אני הולך ברגל למכון, אז לפני שאני יוצא משתין בבית, מגיע למכון משתין בכניסה, עושה הליכה וחימום על ההליכון ומבסיום שוב פעם משתין (אחרי 20 דקות), לפני המתח, לפני הבטן וממש בסוף לפעמים אני שוב צריך.חח כן, בתחילת האימון הדבר הראשון שאני עושה זה תופס את הראק עם מגבת והולך למלות את הבקבוק ובו זמנית להשתין.
חחח אתה ממש מזכיר לי את עצמי, לפני היציאה, בכניסה למכון, אחרי כל תרגיל. הכי חשוב להשתין לפני PR 🤡שמע, אני הולך ברגל למכון, אז לפני שאני יוצא משתין בבית, מגיע למכון משתין בכניסה, עושה הליכה וחימום על ההליכון ומבסיום שוב פעם משתין (אחרי 20 דקות), לפני המתח, לפני הבטן וממש בסוף לפעמים אני שוב צריך.
אבל אני עושה אימונים דיי ארוכים, יוצא לי להיות במכון שעתיים ומעלה
אם זה עוזר לך אז עשיתי בדיקות בצבא, עם אנדוקרינולוג או משהו בסגנון כי כל לילה הייתי קם להשתין פעמיים שלוש והייתי שותה מלא, ולא מצאו כלום.חחח אתה ממש מזכיר לי את עצמי, לפני היציאה, בכניסה למכון, אחרי כל תרגיל. הכי חשוב להשתין לפני PR 🤡
אחלה, גם אני כבר התרגלתי שאחרי 3 ימים יש לי בחדר ערימה של 10 בקבוקים. תודה גבר 😃אם זה עוזר לך אז עשיתי בדיקות בצבא, עם אנדוקרינולוג או משהו בסגנון כי כל לילה הייתי קם להשתין פעמיים שלוש והייתי שותה מלא, ולא מצאו כלום.
פשוט אמרו לי לשתות פחות בערב, ולשתות המון ביום כי אני משתין הרבה ומאבד הרבה נוזלים.
התרגלתי..
חחחחחחחחחח אצלי זה בקבוק ליטר וחצי בתיק עבודה, חצי ליטר בתיק לימודים, חצי ליטר בתיק חדר כושר, וחצי ליטר שאני מסתובב איתו בבית 😛אחלה, גם אני כבר התרגלתי שאחרי 3 ימים יש לי בחדר ערימה של 10 בקבוקים. תודה גבר 😃
מאז שהתייבשתי (בקטנה) ביום סיירות אני "מתדלק" קבוע 😃שמח לשמוע שאני לא הפסיכופט מים היחיד..חשבתי שמשהו רצלי לא בסדר אבל זה בול מה שתארתם 😃
מאז שהתייבשתי (בקטנה) ביום סיירות אני "מתדלק" קבוע
זה יותר הייתי אני ספציפית שמנסה מאז להמנע מלהגיע למצב שאני מקיא את הנשמה ורואה שחור בעיניים...גם אני "חוויתי" התייבשות..כנראה זה טריגר לטירוף
וואי מבאס ממש...עלה לי ביחידה מובחרת הדבר הזה
אני בכל זאת הייתי הולכת להבדק כי צמאון עז יכול להיות אינדיקטור לבעיות ברמות הסוכר...יש מה לעשות בנידון או שזה נורמלי?
מאיפה השמועות?יש שמועות ש4 ליטר + פוגע בלב אבל לדעתי זה שטויות
איך אתה יכול להגיד שמספר כלשהו של ליטרים פוגע בלב? אם אני שוקל 60 או 100 קילו יש הבדל מטורף בין הצריכה של הנוזלים שצריך לצרוך.יש שמועות ש4 ליטר + פוגע בלב אבל לדעתי זה שטויות