הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופן שימוש ביוהמבין, ביחד עם עוד תוספים.

מצב
השרשור נעול

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום, קודם כל אני יציין שקראתי כמעט כל מאמר אפשרי על יוהמבין אבל אני לא לגמרי מבין הכל עדיין.
כרגע אני עומד על כ 11 אחוז שומן ויש לי שומן עיקש שפשוט לא משנה מה אני עושה לא יורד.
אני משלב תזונה נכונה באופן קבוע, ועושה בין 4.5 ל 6 שעות אירובי בשבוע.
הזמנתי מחו"ל יוהמבין HCI ויש לי מספר שאלות כדי לא להרוג את עצמי בגלל איזה מנת יתר,
דבר ראשון אני תמיד משלב אימונים של אנירובי ויש אחרי אני עושה שעה אירובי, לדוגמה נגיד יום ראשון אני עושה אימון חזה ויד קידמית, לוקח לי כשעה לסיים ויש אחרי אני ניגש לעשות אירובי, השאלה שלי איפה בכל הסיפור פה אני יכול לשלב את היוהמבין ? ליפני המשקולות אני יודע שלא כדי כי זה מעלה את הלחץ דם, ופני אירובי צריך לקחת על בטן ריקה, איך אני משלב את כל אלו ביחד? ובנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשתות ליפני אימון ממריץ ( ג'ק, אסולט , c4 ).
תודה לכולם על העזרה 😃

שלום, קודם כל אני יציין שקראתי כמעט כל מאמר אפשרי על יוהמבין אבל אני לא לגמרי מבין הכל עדיין.
כרגע אני עומד על כ 11 אחוז שומן ויש לי שומן עיקש שפשוט לא משנה מה אני עושה לא יורד.
אני משלב תזונה נכונה באופן קבוע, ועושה בין 4.5 ל 6 שעות אירובי בשבוע.
הזמנתי מחו"ל יוהמבין HCI ויש לי מספר שאלות כדי לא להרוג את עצמי בגלל איזה מנת יתר,
דבר ראשון אני תמיד משלב אימונים של אנירובי ויש אחרי אני עושה שעה אירובי, לדוגמה נגיד יום ראשון אני עושה אימון חזה ויד קידמית, לוקח לי כשעה לסיים ויש אחרי אני ניגש לעשות אירובי, השאלה שלי איפה בכל הסיפור פה אני יכול לשלב את היוהמבין ? ליפני המשקולות אני יודע שלא כדי כי זה מעלה את הלחץ דם, ופני אירובי צריך לקחת על בטן ריקה, איך אני משלב את כל אלו ביחד? ובנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשתות ליפני אימון ממריץ ( ג'ק, אסולט , c4 ).
תודה לכולם על העזרה 😃

אהלן,

את היהומבין תשלב לפני אימון אירובי, לא מומלץ לקחת יהומבין סמוך לאימון אנאירובי זה לא חכם.

לגבי ג'ק, אפשר - אך שוב, במרחק מסויים מהיהומבין. של לפחות 4 שעות מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא רוצים לאמץ אובר את הגוף.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה !!
אז לדוגמה, אני מתאמן ב 10.30 בבוקר כול יום נגיד אני יכול לקום ב9 לאכול לקחת חצי שעה לפני אימון ממריץ לסיים אנאירובי לעשות עוד שעה אירובי, לשתות חלבון לאכול בבית ואז אחרי 4 שעות לקחת יוהמבין ? דרך אגב איך אתה ממליץ לי לשלב קפאין בכל הסיפור ?

תודה על התגובה !!
אז לדוגמה, אני מתאמן ב 10.30 בבוקר כול יום נגיד אני יכול לקום ב9 לאכול לקחת חצי שעה לפני אימון ממריץ לסיים אנאירובי לעשות עוד שעה אירובי, לשתות חלבון לאכול בבית ואז אחרי 4 שעות לקחת יוהמבין ? דרך אגב איך אתה ממליץ לי לשלב קפאין בכל הסיפור ?

הנקודה היא שתיקח את היומבין על בטן ריקה כשאתה קם ולא לאכול כ4 שעות לאחר תום האימון, אחרת זה לא אפקטיבי. את הקפאין(לא מומלץ) אפשר לשלב בבוקר ביחד עם היוהמבין.

גש בבקשה לקרוא את הפרוטוקול על היוהמבין.

• פותח/ת השרשור
תודה, אז זהו שקראתי ואין באפשרותי לבוא פעמיים ביום להתאמן בבוקר לאירובי ובערב לאנאירובי, בגלל זה אני מחפש דרך כלשהי שאני יוכל לשלב את היוהמבין עם השגרה שלי.
השאלה היא אם אני יקח את היוהמבין בלי קשר לאימונים נגיד בערב אחרי שהתאמנתי כבר בבוקר האם ההשפעה שלו לא תיהיה אפקטיבית כלל ? ובקשר לקפאין, האם שילוב שלו ליפני אימון אנאירובי יכול לגרום לנזק ? כי יוהמבין הבנתי שזה מסוכן כי זה מעלה את הלחץ דם .

תודה !

תודה, אז זהו שקראתי ואין באפשרותי לבוא פעמיים ביום להתאמן בבוקר לאירובי ובערב לאנאירובי, בגלל זה אני מחפש דרך כלשהי שאני יוכל לשלב את היוהמבין עם השגרה שלי.
השאלה היא אם אני יקח את היוהמבין בלי קשר לאימונים נגיד בערב אחרי שהתאמנתי כבר בבוקר האם ההשפעה שלו לא תיהיה אפקטיבית כלל ? ובקשר לקפאין, האם שילוב שלו ליפני אימון אנאירובי יכול לגרום לנזק ? כי יוהמבין הבנתי שזה מסוכן כי זה מעלה את הלחץ דם .

תודה !
למה אתה חייב להגיע למכון כדי לעשות אירובי? טיול רגלי בבוקר בעיר יכול להחליף את זה

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה שאני בכל אימון משלב אנאירובי ואירובי חוץ מפעם אחת בשבוע שאני עושה רק אירובי וזאת תיהיה הפעם שאני כן יקח את היוהמבין על בטן ריקה בבוקר.
יצא לי להתייעץ היום עם מישהו והוא המליץ לי לעשות כך, לקחת נגיד ממריץ חצי שעה לפני האימון, לעשות אימון משקולות של שעה, כ חצי שעה +- לפני הסיום אימון משקולות לקחת את היוהמבין + 200מ"ג קפה ואז אחרי חצי שעה להתחיל את האירובי הכוונה שלי הייתה שאני בכל אימון משלב אנאירובי ואירובי חוץ מפעם אחת בשבוע שאני עושה רק אירובי וזאת תיהיה הפעם שאני כן יקח את היוהמבין על בטן ריקה בבוקר.
יצא לי להתייעץ היום עם מישהו והוא המליץ לי לעשות כך, לקחת נגיד ממריץ חצי שעה לפני האימון, לעשות אימון משקולות של שעה, כ חצי שעה +- לפני הסיום אימון משקולות לקחת את היוהמבין + 200מ"ג קפה ואז אחרי חצי שעה להתחיל את האירובי כרגיל, בסוף האימון לשתות חלבון ואז לא לאכול זמן מסויים.
הוא אמר לי בגלל שזה מגיע בקפסולות לוקח לזה בסביבות החצי שעה להגיע למחזור הדם ולהשפיע ובגלל זה אין בעיה לקחת את זה כ חצי שעה לפני הסיום אימון משקולות ואז להתחיל אירובי רגיל, מה דעתכם ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית