הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל

• פותח/ת השרשור moti
  • פורסם בתאריך

moti

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
סיום סייקל אני מסיים עכשיו
עכשיו רציתי לשמוע איזה תוספי מזון אתה משתמשים כדי לשמור את תוצאות עד לסייקל הבא
אני יודע קראטין כולם לוקחים
שמעתי על HMB האם זה עוזר?
מה עוד אפשר לקחת כדי לשמור על התצואות?

אני לא מבין איזה הנחות יסוד מוטעות, שוב עדי, זה מקובל בכל העולם ככה, אתה היחיד שטוען הפוך על סמך מחקר שבוצע על חולי איידס.

אני לא מבין איזה הנחות יסוד מוטעות, שוב עדי, זה מקובל בכל העולם ככה, אתה היחיד שטוען הפוך על סמך מחקר שבוצע על חולי איידס.

קודם כל הוא לא בוצע על חולי איידס דבר שני זה לא המחקר היחיד דבר שלישי אין מחקח שמוכיח אחרת דבר רביעי זה שזה מקובל בגלל שכמה "גורואים" טוענים שככה צריך להריץ PCT לא אומר שזה נכון אחי גם בתקופת הרנסס חשבו שעולם מרובע אז מה? הם צדקו?! ברור שלא חוץ מזה אחי תהיה רציני באמת נראה לך ששבועיים נולבה מחזיר את הHPTA לתפקוד מלא זה הרי מגוחך לחשוב ככה. היגיון פשוט אומר שרק כאשר המאזן ההורמונלי משתנה (כאשר האנרוגניים יוצאים ממחזור הדם) אז אתה צריך נולבה או כל אנטי אסטרוגן אחר אז תסביר לי איך שבועיים נולבה עוזר לנו פה?
PCT זה לא רק HCG ונולבה אחי אתם מתייחסים לנושא ביתר קלות ראש

אני רציני, מה קשור?

שוב עדי, זה ויכוח סרק, כבר התווכחנו על זה בעבר וכל אחד בעמדה שלו, אני הולך עם מה שכולם הולכים, אני לא בא להמציא את הגלגל כאן.
זה גם מה שמקובל בארץ, בארה"ב, באירופה וככה אני הולך איתם, אנשים שמה עם ניסיון של שנים בסייקלים, מי אני שאקבע שכולם טועים ורק אני צודק?

נקודה למחשבה....

עזוב אחי נו זאת תסמונת העדר מה בגלל שהם עושים את זה אני אעשה את אתה לא הבאת כאן שום טיעון לעניין כל מה שאתה אומר זה "הם עושים אז זה בטח בסדר אז גם אני אעשה" אני תמיד אעדיף לחקור נושא להגיע למסקנות המושכלות שלי מאשר ללכת על עיוור אחרי דיעה שתכלס אין שום אחיזה במציאות אחי אני לא מבין איך אתה מקבל את זה כאקסיומה בגללשזה "מקובל" דווקא אתה שיש לו ידע וניסיון אני לא מבין את זה אבל סבבה אחי
ודרך אגב אני שוב אומר זה לא שאי אפשר לעשות PCT בדרכים אחרות אבל אני בחיים לא מסכים עם טענה כמו הא זה סייקל קל שבועיים נולבה של 40 מג בפרמידה יורדת זה מספיק" זה מגוחך ופשוט לא נכון מדעית ואין אף אחד שיוכיח לי אחרת אחי

לא הבנתי אותך לגבי טענות.

איזה טענות? מכיוון שזה תחום שאינו חוקי ברפואה, אין שום מחקר על שימושי סטרואידים בפיתוח גוף, למשל אם נמצא שטסטוסטרון טוב לבני אדם במינון של 250 מ"ג לשבוע או שבועיים ויש מחקרים על זה, בפיתוח גוף לוקחים מעל 500 מ"ג לשבוע. אז אותו מחקר לא תקף.

וזה לא קשור לתסמונת העדר.

לא הבנתי אותך לגבי טענות.

איזה טענות? מכיוון שזה תחום שאינו חוקי ברפואה, אין שום מחקר על שימושי סטרואידים בפיתוח גוף, למשל אם נמצא שטסטוסטרון טוב לבני אדם במינון של 250 מ"ג לשבוע או שבועיים ויש מחקרים על זה, בפיתוח גוף לוקחים מעל 500 מ"ג לשבוע. אז אותו מחקר לא תקף.

וזה לא קשור לתסמונת העדר.

ורק בגלל הסיבה הזאת אני העדיף כל התייחסות רפואית מאשר "דעה רווחת" שילוב של הייחסות רפואית פלוס היגיון בריא שמושטת על ידע בתחום הם הכלים הכי טובים שיש להגיע למסקנה מושכלת ולא יעזור כלום אחי ולא משנה איך תסובב את הכוס שבועיים נולבה לא יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא חלב לך על הזמן אתה סתם זורק פה משפטים שאין להם אחיזה במציאות בגלל שכמה אנשים בחול אומרים "שככה עושים PCT" עזוב אותך משטויות אתה יודע יותר טוב מזה לגבי המינונים שהזכרת חחחח זה מצחיק כי הטענה שלי אפילו חמורה יותר אם המחקר היתייחס למינון של 250מג לדוגמא והראה שדרך מסויימת מחזירה תפקוד מלא של HPTA באופן מלא אז איך על סייקל במינון גבוהה יותר אתה ממליץ על מינונים נמוכים יותר\פחות תרופות כדי להחזיר את ה HPTA אתה מבין למה אני מתכוון אם אני טוען ש 1500 יחידות HCG 20מג נולבה ו100 מג כלומיד יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא ואני מבסס את זה על מחקר שבדק חולי איידס כמו שאתה טוען והם קיבלו מינון של 250 מג טסט וזה עזר להם אז איך אתה ממליץ על 1500 יחידות HCG ו 40 מג נולבה לשבועיים על מינון של 500מג??????? איך זה יחזיר את ה HPTA
והדרך הראשונה לא? השיטה הראשונה משתמשת התרופות עם השפעה סינרגטית ומוכחת בעוד שאתה מביא דרך עם מינונים פחות או יותר אותו דבר עם פחות תרופות ופחות זמן ואתה עוד מצפה שזה יעבוד אחי איפה ההיגיון פה? קיצר אחי תמשיך ללכת אחרי העדר אני לא חושב ככה אני לפחות מבסס את זה על איזהו שהיא הייחסות רפואית שזה פי מיליון יותר קביל מכל החברה בחול שטוענים כך או אחרת בלי כל ידע רפואי או בסיס על הפרוטוקול שהם מריצים וצר לי אחי
שנים של ניסיון בסייקלים זה נחשב אנחנו נראה אותם בגיל 50 עם רמות טסט של ילד בן 10
הטיפול HRT לכל החיים.

כשירות לציבור, הנה ההודעה האחרונה במצב קריא:
החומרים הדרושים: 21 פסיקים, 8 נקודות, 1 נקודותיים, סימני שאלה לפי הטעם.
עדי, אני חוזר על הצעתי לשלוח לך מקלדת תקינה:victory:

ורק בגלל הסיבה הזאת אני מעדיף כל התייחסות רפואית מאשר "דעה רווחת". שילוב של הייחסות רפואית פלוס היגיון בריא שמושטת על ידע בתחום הם הכלים הכי טובים שיש להגיע למסקנה מושכלת, ולא יעזור כלום אחי, ולא משנה איך תסובב את הכוס, שבועיים נולבה לא יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא. חלב לך על הזמן אתה סתם זורק פה משפטים שאין להם אחיזה במציאות, בגלל שכמה אנשים בחול אומרים "שככה עושים PCT". עזוב אותך משטויות, אתה יודע יותר טוב מזה. לגבי המינונים שהזכרת, חחחח זה מצחיק כי הטענה שלי אפילו חמורה יותר: אם המחקר היתייחס למינון של 250מג, לדוגמא, והראה שדרך מסויימת מחזירה תפקוד מלא של HPTA באופן מלא, אז איך על סייקל במינון גבוהה יותר אתה ממליץ על מינונים נמוכים יותר\פחות תרופות כדי להחזיר את ה HPTA? אתה מבין למה אני מתכוון? אם אני טוען ש 1500 יחידות HCG 20מג נולבה ו100 מג כלומיד יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא, ואני מבסס את זה על מחקר שבדק חולי איידס, כמו שאתה טוען, והם קיבלו מינון של 250 מג טסט, וזה עזר להם. אז איך אתה ממליץ על 1500 יחידות HCG ו 40 מג נולבה לשבועיים על מינון של 500מג??????? איך זה יחזיר את ה HPTA
והדרך הראשונה לא? השיטה הראשונה משתמשת התרופות עם השפעה סינרגטית ומוכחת, בעוד שאתה מביא דרך עם מינונים פחות או יותר אותו דבר, עם פחות תרופות ופחות זמן ואתה עוד מצפה שזה יעבוד. אחי איפה ההיגיון פה? קיצר אחי תמשיך ללכת אחרי העדר אני לא חושב ככה אני לפחות מבסס את זה על איזהו שהיא הייחסות רפואית, שזה פי מיליון יותר קביל מכל החברה בחול, שטוענים כך או אחרת, בלי כל ידע רפואי או בסיס על הפרוטוקול שהם מריצים, וצר לי אחי
שנים של ניסיון בסייקלים זה נחשב. אנחנו נראה אותם בגיל 50 עם רמות טסט של ילד בן 10
הטיפול HRT לכל החיים.

כשירות לציבור, הנה ההודעה האחרונה במצב קריא:
החומרים הדרושים: 21 פסיקים, 8 נקודות, 1 נקודותיים, סימני שאלה לפי הטעם.
עדי, אני חוזר על הצעתי לשלוח לך מקלדת תקינה:victory:

ורק בגלל הסיבה הזאת אני מעדיף כל התייחסות רפואית מאשר "דעה רווחת". שילוב של הייחסות רפואית פלוס היגיון בריא שמושטת על ידע בתחום הם הכלים הכי טובים שיש להגיע למסקנה מושכלת, ולא יעזור כלום אחי, ולא משנה איך תסובב את הכוס, שבועיים נולבה לא יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא. חלב לך על הזמן אתה סתם זורק פה משפטים שאין להם אחיזה במציאות, בגלל שכמה אנשים בחול אומרים "שככה עושים PCT". עזוב אותך משטויות, אתה יודע יותר טוב מזה. לגבי המינונים שהזכרת, חחחח זה מצחיק כי הטענה שלי אפילו חמורה יותר: אם המחקר היתייחס למינון של 250מג, לדוגמא, והראה שדרך מסויימת מחזירה תפקוד מלא של HPTA באופן מלא, אז איך על סייקל במינון גבוהה יותר אתה ממליץ על מינונים נמוכים יותר\פחות תרופות כדי להחזיר את ה HPTA? אתה מבין למה אני מתכוון? אם אני טוען ש 1500 יחידות HCG 20מג נולבה ו100 מג כלומיד יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא, ואני מבסס את זה על מחקר שבדק חולי איידס, כמו שאתה טוען, והם קיבלו מינון של 250 מג טסט, וזה עזר להם. אז איך אתה ממליץ על 1500 יחידות HCG ו 40 מג נולבה לשבועיים על מינון של 500מג??????? איך זה יחזיר את ה HPTA
והדרך הראשונה לא? השיטה הראשונה משתמשת התרופות עם השפעה סינרגטית ומוכחת, בעוד שאתה מביא דרך עם מינונים פחות או יותר אותו דבר, עם פחות תרופות ופחות זמן ואתה עוד מצפה שזה יעבוד. אחי איפה ההיגיון פה? קיצר אחי תמשיך ללכת אחרי העדר אני לא חושב ככה אני לפחות מבסס את זה על איזהו שהיא הייחסות רפואית, שזה פי מיליון יותר קביל מכל החברה בחול, שטוענים כך או אחרת, בלי כל ידע רפואי או בסיס על הפרוטוקול שהם מריצים, וצר לי אחי
שנים של ניסיון בסייקלים זה נחשב. אנחנו נראה אותם בגיל 50 עם רמות טסט של ילד בן 10
הטיפול HRT לכל החיים.

ואללה אחי מה אני אגיד לך, שאני באטרף של כתיבה אני בכלל לא שם לב לזה אני מתנצל על אי הנוחות:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית