עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין איזה הנחות יסוד מוטעות, שוב עדי, זה מקובל בכל העולם ככה, אתה היחיד שטוען הפוך על סמך מחקר שבוצע על חולי איידס.
לא הבנתי אותך לגבי טענות.
איזה טענות? מכיוון שזה תחום שאינו חוקי ברפואה, אין שום מחקר על שימושי סטרואידים בפיתוח גוף, למשל אם נמצא שטסטוסטרון טוב לבני אדם במינון של 250 מ"ג לשבוע או שבועיים ויש מחקרים על זה, בפיתוח גוף לוקחים מעל 500 מ"ג לשבוע. אז אותו מחקר לא תקף.
וזה לא קשור לתסמונת העדר.
כשירות לציבור, הנה ההודעה האחרונה במצב קריא:
החומרים הדרושים: 21 פסיקים, 8 נקודות, 1 נקודותיים, סימני שאלה לפי הטעם.
עדי, אני חוזר על הצעתי לשלוח לך מקלדת תקינה:victory:
ורק בגלל הסיבה הזאת אני מעדיף כל התייחסות רפואית מאשר "דעה רווחת". שילוב של הייחסות רפואית פלוס היגיון בריא שמושטת על ידע בתחום הם הכלים הכי טובים שיש להגיע למסקנה מושכלת, ולא יעזור כלום אחי, ולא משנה איך תסובב את הכוס, שבועיים נולבה לא יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא. חלב לך על הזמן אתה סתם זורק פה משפטים שאין להם אחיזה במציאות, בגלל שכמה אנשים בחול אומרים "שככה עושים PCT". עזוב אותך משטויות, אתה יודע יותר טוב מזה. לגבי המינונים שהזכרת, חחחח זה מצחיק כי הטענה שלי אפילו חמורה יותר: אם המחקר היתייחס למינון של 250מג, לדוגמא, והראה שדרך מסויימת מחזירה תפקוד מלא של HPTA באופן מלא, אז איך על סייקל במינון גבוהה יותר אתה ממליץ על מינונים נמוכים יותר\פחות תרופות כדי להחזיר את ה HPTA? אתה מבין למה אני מתכוון? אם אני טוען ש 1500 יחידות HCG 20מג נולבה ו100 מג כלומיד יחזירו את ה HPTA לתפקוד מלא, ואני מבסס את זה על מחקר שבדק חולי איידס, כמו שאתה טוען, והם קיבלו מינון של 250 מג טסט, וזה עזר להם. אז איך אתה ממליץ על 1500 יחידות HCG ו 40 מג נולבה לשבועיים על מינון של 500מג??????? איך זה יחזיר את ה HPTA
והדרך הראשונה לא? השיטה הראשונה משתמשת התרופות עם השפעה סינרגטית ומוכחת, בעוד שאתה מביא דרך עם מינונים פחות או יותר אותו דבר, עם פחות תרופות ופחות זמן ואתה עוד מצפה שזה יעבוד. אחי איפה ההיגיון פה? קיצר אחי תמשיך ללכת אחרי העדר אני לא חושב ככה אני לפחות מבסס את זה על איזהו שהיא הייחסות רפואית, שזה פי מיליון יותר קביל מכל החברה בחול, שטוענים כך או אחרת, בלי כל ידע רפואי או בסיס על הפרוטוקול שהם מריצים, וצר לי אחי
שנים של ניסיון בסייקלים זה נחשב. אנחנו נראה אותם בגיל 50 עם רמות טסט של ילד בן 10
הטיפול HRT לכל החיים.