הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין כבר לא עובד?

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
טוב אז בהתחלה כשהתחלתי להשתמש בקפאין (בשובעיים הראשונים) הקפאין השפיע נהדר (קפאין של ALLMAX)

עכשיו אחרי כ4 שבועות שלא לקחתי קפאין בכלל ולא נגעתי בשום דבר שכולל בתוכו קפאין
הייה יום(יום ראשון שהיה) שנורא הייתי עייף ולקחתי קפאין(200 מ''ג כמו תמיד) כשעה לפני אימון
באימון לא הרגשתי שום השפעה ועדיין הייתי עייף

גם שמתי לב שבזמן האחרון כל מיני תרופות\תוספים פחות משפיעים עלי (למשל משכח כאבים כמו אדוויל לא משפיע עם כדור אחד יותר)

יש איזה הסבר לזה?

טוב אז בהתחלה כשהתחלתי להשתמש בקפאין (בשובעיים הראשונים) הקפאין השפיע נהדר (קפאין של ALLMAX)

הייה יום(יום ראשון שהיה) שנורא הייתי עייף ולקחתי קפאין(200 מ''ג כמו תמיד) כשעה לפני אימון

גם שמתי לב שבזמן האחרון כל מיני תרופות\תוספים פחות משפיעים עלי (למשל משכח כאבים כמו אדוויל לא משפיע עם כדור אחד יותר)

יש איזה הסבר לזה?

אהלן,

הגוף מסתגל לרמות מסויימת של קפאין, ומכאן הסיבה שאנשים שמתחילים בכוס קפה שחור 1 ליום - עולים בהדרגה ל2,3 ואפילו 6.

קח לך כמה שבועות אקסטרה מנוחה, תן לגוף להתנקות - להתאושש ותחזור חזרה לנטול את הקפאין (במידת הצורך).

חשוב לציין שיש פעמים שהגוף מספיק עייף בכך שהוא דוחה את השפעת הקפאין. אני לדוגמא, יכול לקחת 2 קפסולות של קפאין ששוות ערך ל400מ"ג קפאין, וללכת לישון. לאחר חודש הפסקה אני מרגיש שוב כפסולה אחת.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

הגוף מסתגל לרמות מסויימת של קפאין, ומכאן הסיבה שאנשים שמתחילים בכוס קפה שחור 1 ליום - עולים בהדרגה ל2,3 ואפילו 6.

קח לך כמה שבועות אקסטרה מנוחה, תן לגוף להתנקות - להתאושש ותחזור חזרה לנטול את הקפאין (במידת הצורך).

חשוב לציין שיש פעמים שהגוף מספיק עייף בכך שהוא דוחה את השפעת הקפאין. אני לדוגמא, יכול לקחת 2 קפסולות של קפאין ששוות ערך ל400מ"ג קפאין, וללכת לישון. לאחר חודש הפסקה אני מרגיש שוב כפסולה אחת.

תודה על התשובה המהירה!

אז כנראה הקפאין לא השפיע בגלל העייפות
כי בכול מקרה עשיתי הפסקה של קצת יותר מחודש אז זה קצת מוזר שה200 מ''ג לא השפיע..

תודה על התשובה המהירה!

אז כנראה הקפאין לא השפיע בגלל העייפות
כי בכול מקרה עשיתי הפסקה של קצת יותר מחודש אז זה קצת מוזר שה200 מ''ג לא השפיע..

תמשיך להמנע ממשקאות שמכילים קפאין, כל סוגי הקפה וכל סוג קפאין כלשהו.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תמשיך להמנע ממשקאות שמכילים קפאין, כל סוגי הקפה וכל סוג קפאין כלשהו.

בהצלחה.

במשך ה4 שבועות האלו נמנעתי מכל משקה שמכיל קפאין שאני יודע(קולה,משקאות אנרגיה,תה וכו')

בכול מקרה תודה על העזרה!

במשך ה4 שבועות האלו נמנעתי מכל משקה שמכיל קפאין שאני יודע(קולה,משקאות אנרגיה,תה וכו')

בכול מקרה תודה על העזרה!

4 שבועות הוא בהחלט פרק זמן גבולי שנותן לגוף את האופרטיוניטי לחדש את המאגרים.

תנסה להחליף ברנד של קפאין.

יש איזה הסבר לזה?
לי קרה בדיוק אותו הדבר כשהייתי בתקופה של לחץ בעבודה (לא הרבה שעות שינה, תזונה לא הכי טובה, מתח נפשי קל)
יכול להיות שמבחינה פיזיולוגית אתה נמצא במצב דומה (לא נכנס לחייך האישיים, רק לציין זאת) או מצב של תחילת אימון/אימון יתר.
במידה וכן, אני חושב שזה עלול להיות גורם לכך שהקפאין לא משפיע.
לדעתי, תנסה לקחת שוב, כרגיל, כדור אחד לפני אימון על בטן יחסית ריקה.
אם לא השפיע - תמשיך בהפסקה/חכה לתקופה יותר נוחה כדי לחזור

סטאס עם אתה רוצה קפאין של 4everfit אתה יכול לקחת ממני....
זה עדיף מאשר שיישב בארון , אני לא משתמש בו...
אולי להחליף ברנד יעזור אה ובטן ממש ריקה עשתה אצלי את ההבדל
תקח 3 שעות אחרי הארוחה האחרונה שלך שזה אומר בערך להפסיק לאכול 3 וחצי שעות לפני אימון...

• פותח/ת השרשור
לי קרה בדיוק אותו הדבר כשהייתי בתקופה של לחץ בעבודה (לא הרבה שעות שינה, תזונה לא הכי טובה, מתח נפשי קל)
יכול להיות שמבחינה פיזיולוגית אתה נמצא במצב דומה (לא נכנס לחייך האישיים, רק לציין זאת) או מצב של תחילת אימון/אימון יתר.
במידה וכן, אני חושב שזה עלול להיות גורם לכך שהקפאין לא משפיע.
לדעתי, תנסה לקחת שוב, כרגיל, כדור אחד לפני אימון על בטן יחסית ריקה.
אם לא השפיע - תמשיך בהפסקה/חכה לתקופה יותר נוחה כדי לחזור
באמת יכול להיות שזאת הסיבה
בגלל שאני נמצא בתקופת מבחנים ממש עמוסה (כיתה י''א)

סטאס עם אתה רוצה קפאין של 4everfit אתה יכול לקחת ממני....
זה עדיף מאשר שיישב בארון , אני לא משתמש בו...
אולי להחליף ברנד יעזור אה ובטן ממש ריקה עשתה אצלי את ההבדל
תקח 3 שעות אחרי הארוחה האחרונה שלך שזה אומר בערך להפסיק לאכול 3 וחצי שעות לפני אימון...
סטס*
אני תמיד לוקח על בטן ריקה, פשוט הפעם זה לא עבד...

אם עשית הפסקה מוחלטת מקפאין כמו שאתה רושם אני יכול רק להמליץ לך להמשיך לקחת את הקפאין. אם היום לא הרגשת השפעה,
בעוד יום יומיים של שימוש כבר תרגיש.
אל תשכח שכל גוף מקבל ומנצל את הקפאין אחרת..
סבלנות ויהיה בסדר

אם עשית הפסקה מוחלטת מקפאין כמו שאתה רושם אני יכול רק להמליץ לך להמשיך לקחת את הקפאין. אם היום לא הרגשת השפעה,
בעוד יום יומיים של שימוש כבר תרגיש.
אל תשכח שכל גוף מקבל ומנצל את הקפאין אחרת..
סבלנות ויהיה בסדר

אחינו, זה קפאין לא דיבול.

אני לוקח כדור קבוע על הבוקר, שעה לפני אימון, לפני ארוחת הבוקר.
אם הקפאין לא מעורר, הוא עדיין עוזר לשריפת השומנים או שגם מהבחינה הזאת הוא מאבד אפקטיביות?

אני לוקח כדור קבוע על הבוקר, שעה לפני אימון, לפני ארוחת הבוקר.
אם הקפאין לא מעורר, הוא עדיין עוזר לשריפת השומנים או שגם מהבחינה הזאת הוא מאבד אפקטיביות?
הוכח שאין קשר ישיר בין צריכת קפאין לניוד רקמות שומן למטרת הפקת אנגייה ("שריפת שומן")
ככה שאל תבנה על זה שקפאין יעזור לך לשרוף שומן

4 שבועות הוא בהחלט פרק זמן גבולי שנותן לגוף את האופרטיוניטי לחדש את המאגרים.

תנסה להחליף ברנד של קפאין.
+1
קרה לי אחרי הפסקה שלא הרגשתי שום השפעה מהקפאין שהיה לי, פשוט קניתי אחד עם מדבקה אחרת וזה עשה פלאים.

למה הדיבור הנגוע? לא מתאים לך.

צודק, יותר מדי קפאין כנראה.. 😣
לא באמת התכוונתי, אבל מעצבן אותי השליחות האלה.
בנאדם כתב ״הוכח״ אני אוטומטית מחפש את הקישור, אל תשלח אותי להתברבר, לא סתם שאלתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית