הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של פרימובולן

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
שלום לכולם
אני חדש בתחום הסטרואידים , מתאמן כבר שנים ורוצה לעלות רמה,
אני מתכוון להתחיל מחזור פרימו בזריקות , ברשותי 500 מ"ל לשבוע למשך 8 שבועות , ואני רוצה סייקל עם חומר אחד כרגע.
ברשותי גם ארימדקס ופרגניל לסיום הסייקל.
אני מקבל הרבה הצעות לPCT ובעצם אני מבולבל לגמרי איך הדרך הטובה ביותר לסיים את הסייקל
אשמח לקבל ממכם את הפרוטוקול במומלץ והטיפים מתוך ניסיונכם.
תודה מראש

בא נתחיל מיזה , איזה חברה הפרימו שלך? אם זה לא רפואי אל תתקרב בכלל , הפרימו מאוד יקר וב ug כחול לבן לא מייצרים פרימו , אני אומר לך מנסיון ... אם אתה רוצה אתה יכול לקחת מסטרון שהיא תרופה מאוד קרובה לפרימו

• פותח/ת השרשור
הי ,
תודה על התגובה המהירה .
הפרימו שלי הוא רפואי של חברת שרינג (bayer) כמו בתמונה.
אכן הוא יקר , אבל אין לי בעיית תקציב ולשמחתי אני יכול להשיג כמעט הכל מבית מרקחת.

אשמח לקבל טיפ איך אני עושה את ה PCT בצורה הטובה ביותר , אני מזכיר - יש לי פרגניל וארומדקס.
תודה מראש
רן

ג
Primobolan_Depot_Bayer_Schering.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מצטער לא ידעתי שאסור לדבר על מחירים , אין לי מושג איך מורידים הודעות ....
ושוב אני מצטער

הי ,
תודה על התגובה המהירה .
הפרימו שלי הוא רפואי של חברת שרינג (bayer) כמו בתמונה.
אכן הוא יקר , אבל אין לי בעיית תקציב ולשמחתי אני יכול להשיג כמעט הכל מבית מרקחת.

אשמח לקבל טיפ איך אני עושה את ה PCT בצורה הטובה ביותר , אני מזכיר - יש לי פרגניל וארומדקס.
תודה מראש
רן

ג
Primobolan_Depot_Bayer_Schering.jpg
פרימו רפואי.
בהחלט ניתן ללכת על סייקל כזה, אפילו כגרם בשבוע ל-12 שבועות. סייקל חיטוב עילאי. להוסיף טסט (רצוי קצר) במינון של TRT מאחר ולאחר זמן מסויים מינון גבוה של פרימו ישבית את הציר.
HCG במהלך הסייקל מתאים מאוד עם פרימו, - 500IU לא בסופו. PCT סטנדרטי. אין צורך בארימידקס במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
איך לחלק את ה HCG ? האם להתחיל באמצע ? לקראת הסוף ? כמה לקראת הסוף?
למה לא לשלב ארימדקס ? הרי HCG עשוי ליצור עודף אסטרוגן ....
מה קורה אם לוקחים ארימדקס במקביל ל HCG ? האם הם מנוגדים ?
תודה

HCG מתחילת הסייקל אך תלוי באסטר. 500iu מחולק לפעמיים בשבוע.
להוסיף ארימידקס יהיה מיותר, HCG במינונים כאלה לא יטיס את רמות האסטרוגן ופרימו כנגזרת DHT אינו מומר לאסטרוגן, יש לו מעט פעילות שניתן לכנותה אנטי אסטרוגנית.
כמובן שHCG ופרימו לא נוגדים, עליית אסטרוגן היא תופעת לוואי בלתי רצוייה של HCG הווה אומר שהם דווקא מעולים יחדיו.
אני מדגיש שוב שתצטרך להוסיף טסט במינון TRT, שימוש בפרימו במינון גבוה (500mg לשבוע מינון בינוני מבחינת תוצאות) ישבית את הציר כעבור מספר שבועות כמו גם את ייצור הטסט הטבעי כך שטתה עלול לסבול מפגיעה בליבידו ומאחרות הקשורות באנדרוגניות נמוכה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה ,
כנראה שאשקול להוסיף טסט כפי שאתה מציע ... (אני לא מבין מה זה TRT אשמח אם תסביר לי)
האם במידה ואשתמש בטסט על פי הצעתך אני צריך משהו נוסף ל PCT ?
כמה טסט ואיזה טסט לנסות להשיג ?
תודה

תודה רבה על התשובה ,
כנראה שאשקול להוסיף טסט כפי שאתה מציע ... (אני לא מבין מה זה TRT אשמח אם תסביר לי)
האם במידה ואשתמש בטסט על פי הצעתך אני צריך משהו נוסף ל PCT ?
כמה טסט ואיזה טסט לנסות להשיג ?
תודה
TRT = Testosterone Replacement Therapy, כלומר להכניס לגוף טסטוסטרון במידה כזו שתהיה שווה לזו שהגוף מייצר באופן טבעי.
ההעדפה היא לטסט רפואי, טסטווירון דיפו של באייר-שרינג כטסט ארוך ובייחוד מאחר ומדובר בסייקל ראשון ונראה שיש לך גישה לחומר רפואי.
רצוי לבצע pct בפרוטוקול סטנדרטי עם נולבה וכלומיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית