הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מותר לחמניה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
תגדיר 'מותר'. אם זה מתאים לערכים שלך - כן, על אף שאם אתה שואל אותי, חבל לבזבז את הפחמימות והקלוריות המעטות שאתה יכול להרשות לעצמך בחיטוב על לחמניה.
האם זה בריא? לא. האם זה מומלץ? תלוי בעיניי מי, אבל בגדול לא.
אגב, אתה כותב "במקום לחם לבן". לחמניה מורכבת מלחם לבן, כך שאין הבדל משמעותי, שניהם לא טוביםץ

כן, כל עוד אתה אוכל 5-6 ירקות (עדיפות מצבעים שונים) ביום. ואתה שבע למרות שהחלפת ללחמניה אז אין בעיה, רק קח בחשבון שלחמניה זה בערך שווה ל2.5 פרוסות לחם..ככה שזה ויתור גדול. אני אישית פחות מעדיף כי זה פחות משביע ומרשה לעצמי פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
כן, כל עוד אתה אוכל 5-6 ירקות (עדיפות מצבעים שונים) ביום. ואתה שבע למרות שהחלפת ללחמניה אז אין בעיה, רק קח בחשבון שלחמניה זה בערך שווה ל2.5 פרוסות לחם..ככה שזה ויתור גדול. אני אישית פחות מעדיף כי זה פחות משביע ומרשה לעצמי פעם בשבוע.
זה משביע אותי ואיך זה קשור לירקות? אם אני מגיע ל4 ירקות?

ההבדל בין נגיד קינואה ולחמניה זה בעיקר סיבים וויטמינים. אם אתה מעדיף את הדברים הטעימים (ותאמת גם אם לא) אז תקפיד על 5-6 ירקות מצבעים שונים. ככה אתה מוודא שאתה מקבל את כל הויטמינים וכמות סיבים מספיקה..
לשאלתך. תוסיף ירק..שים מלפפון בלחמניה, לא כזה בעיה לאכול 6 ירקות ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית