עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אומר שהמסטרון ריק????בדיקות הדם שלך מראות שאתה בסייקל של טסטוסטרון וננדרולון. הפרולקטין גבוה בגלל תגובה פרוגסטרינית (ננדרולון) אתה יכול להכניס דוסטינקס ו/או לתסף ב-600mg/ed של ויטמין B6. חוץ מזה הכל נראה סביר...
חחחח עם כל הכבוד שיש לי אלייך טום, אני לא יעשה ניסוי מדעי על הגוף שלי כרגע, ומעדיף לדבוק בפארילק (מחיר לא שפוי לדוסטינקס) נחכה שמישו יעשה ניסוי לגבי הb6איפה קראת שכתבתי ש"המסטרון ריק"?...
מסטרון הוא נגזרת DHT עם פעילות אנטי אסטרוגנית מסויימת שלא ניתן לומר עד כמה היא משפיעה מאחר והערכים גבוהים באופן כללי במהלך סייקל.
דוסטינקס מוריד פרולקטין בוודאות. לגבי B6 הדבר מוכח מחקרית אך במנגנון שונה (אם תחליט לנסות B6 שים לב למינון ותדווח באם אתה בודק דם - מעניין אותי).
ברור שפרילק (ברומוקריפטין) יתאים, דוסטינקס עדיף בהרבה בעיקר בהיבט של תופעות הלוואי (פחות במחיר).
אם אתה מרגיש עקצוצים בפיטמות (לא מדמיין, אלא מרגיש) תוכל להוסיף נולבה. אם אתה סבור שבאופן כללי אתה סובל מתופעות אסטרוגניות ניתן להוסיף ארימידקס במינון נמוך כבר מתחילתו של הסייקל. כעיקרון אני נגד הוספת AI כשכבר מתחיל להתפתח ג'ינו, נולבה הוא פיתרון ייעודי, הוא אנטגוניסט בריקמת השד ולכן מאוד מתאים, גם לא ירסק רמות אסטרוגן ללא סיבה (מצד שני כך בחשבון שהוא SERM שעדיף להימנע ממנו ככל שניתן ולהשתמש רק כשנידרש בהחלט לא כטיפול מונע).חחחח עם כל הכבוד שיש לי אלייך טום, אני לא יעשה ניסוי מדעי על הגוף שלי כרגע, ומעדיף לדבוק בפארילק (מחיר לא שפוי לדוסטינקס) נחכה שמישו יעשה ניסוי לגבי הb6
שאלה קטנה, עיקצוצים בפיטמות... בהנחה שאני יתחיל לקחת פארילק, יש טעם להוסיף ארימדיקס?
טום, על מינונים של אבץ להורדת פרולקטין מכיר? שמעת משו?אם אתה מרגיש עקצוצים בפיטמות (לא מדמיין, אלא מרגיש) תוכל להוסיף נולבה. אם אתה סבור שבאופן כללי אתה סובל מתופעות אסטרוגניות ניתן להוסיף ארימידקס במינון נמוך כבר מתחילתו של הסייקל. כעיקרון אני נגד הוספת AI כשכבר מתחיל להתפתח ג'ינו, נולבה הוא פיתרון ייעודי, הוא אנטגוניסט בריקמת השד ולכן מאוד מתאים, גם לא ירסק רמות אסטרוגן ללא סיבה (מצד שני כך בחשבון שהוא SERM שעדיף להימנע ממנו ככל שניתן ולהשתמש רק כשנידרש בהחלט לא כטיפול מונע).
לגבי ה-B6 כבר ניסיתי על עצמי, זה עובד ולא מפריע לעובדה שאתה משתמש בדוסטינקס כך שאתה מעניין רק עבור ההדירות.
אם כבר אז רק דוסטינקס, ברומוקריפטין בעל תופעות לוואי רבות ובייחוד לא מתאים לסייקל סטרואידים.
אין לי מושג למה לא מאמצים ואני כלל לא בטוח שלא, לא עשיתי סקר. המינון שציינתי נמצא כמפחית רמות פרולקטין, אגב, גם וויני עושה זאת ובצורה לא רעה כלל.קיבלתי, מאמץ את הרעיון שלb6, שבוע יספיק לבחינה מחודשת?
דרך אגב, למה לא מוסיפים את זה כסטנדרט בכל סייקל עם דקה או טרן?
טוב טום התחלתי, וקראתי שני דברים, הראשון שלכבד קשה לפרק יותר מ50 מג בבת אחת ולכן מומלץ לחלק את המנות, והדבר השני הוא שיש סכנה בכמויות גבוהות לפגיעה במערכת עיצבית... מכיר? מה דעתך?אין לי מושג למה לא מאמצים ואני כלל לא בטוח שלא, לא עשיתי סקר. המינון שציינתי נמצא כמפחית רמות פרולקטין, אגב, גם וויני עושה זאת ובצורה לא רעה כלל.
לגבי אבץ, תיסוף יסייע רק במקרה של חוסר גם בהקשר של פרולקטין.
אתה מתכוון ל-B6?טוב טום התחלתי, וקראתי שני דברים, הראשון שלכבד קשה לפרק יותר מ50 מג בבת אחת ולכן מומלץ לחלק את המנות, והדבר השני הוא שיש סכנה בכמויות גבוהות לפגיעה במערכת עיצבית... מכיר? מה דעתך?
כןאתה מתכוון ל-B6?
טוב אז ככה, קניתי b6 והתחלתי לקחת, אחרי יומיים התחילו לי בחילות נוראיות(אין לי שמץ של מושג אם זה קשור או לא) הפסקתי וזה עבר, התחלתי כרגע לקחת טמוקסי כי אני לא מדמיין, יש רגישות ונפיחות בפיטמות ואני מרגיש עקצוצים, זה לא פעם ראשונה שזה קורא לי בסייקל, בכל אופן מחר אני הולך להביא ויני כי אתה לא הראשון ולא השני שאומר לי שויני מוריד פרולאקטין כתופעת לוואיכעיקרון הרעילות במינון יתר נקבעה ע"י ה-FDA לרף של 200mg/ed. המינון שנמצא כמסייע בהורדת רמות פרולקטין הוא 300-600mg/ed.
מרבית תופעות הלוואי המשמעותיות הקשורות ברעילות הן בשימוש ממושך של מעל לחצי שנה ובמינונים גבוהים בהרבה מ-200mg (יותר לכיוון 1g). אין תרופה שעל העלון שלה לא תמצא רשימה מעוררת פחד של תופעות לוואי אפשריות גם ללא מינון יתר. במקרה הזה מדובר במינון של כ-100x (שני סדרי גודל) של זה הקיים במולטי-ויטמין.
בכל אופן העדיפות במקרה של פרולקטין גבוה צריכה להיות לדוסטינקס.