הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדרי כושר בבסיסים במחנה צריפין

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז ככה, אני משרת עכשיו בצריפין ואין לי חדר כושר אבל המבס שלי אמר לי שהוא יארגן לי להיכנס לחדר כושר של בסיס אחר. כרגע מדובר על בהד 6 או בהד 16 אז הכי חשוב לי תשובות עליהם, אבל גם מידע על כל המכונים במחנה צריםין יעזרו לי.
כמובן השאלה היא: איך המכונים?
כל מידע שאפשר לתת לי על המכונים בצריפין יהיה טוב כמובן עם דגש על האם יש מוט אולימפי, כמות משקלים, ראק/כלוב/ספת חזה עליון או מקבילים שאפשר להסקביט מהם וכו'.
באמת כל פיסת מידע תעזור לי, כי ממש יהיה לי חבל אם הוא יקמבן לי את בהד 6 ואז פתאום אני אצטרך להגיד לו "תשמע זה לא טוב אפשר משהו אחר"?

אתה בטוח שיש חדר כושר בבהד 6? כי אני הייתי שם בקורס ואני זוכר ששאלתי ואמרו שאין אבל יש מצב שסתם בלבלו לי תשכל

בבהד 10 יש חד"כ שמכיל ספת בנצ' שמכילה מוט יחיד ואפשר לעשות ממנה פרס(משום שההברזלים האלה גבוהים)
אין אפשרות לסקוואט, הפלטות די מעטות והמכון די עמוס(בסיס די גדול והקורסיסטים מורשים להתאמן שם)
בקיצור לא משו אבל עדיף מכלום

חחחח שקרן קורסיסטים רשאיים להתאמן במכון בבהד 10?
מפקדים חראות היו לי חחח

• פותח/ת השרשור
בבהד 10 יש חד"כ שמכיל ספת בנצ' שמכילה מוט יחיד ואפשר לעשות ממנה פרס(משום שההברזלים האלה גבוהים)
אין אפשרות לסקוואט, הפלטות די מעטות והמכון די עמוס(בסיס די גדול והקורסיסטים מורשים להתאמן שם)
בקיצור לא משו אבל עדיף מכלום
אי אפשר לקחת את המוט בספה כמו שאני לוקח לפרס ולעשות סקוואט? וכמה בערך משקל יש שם בטוטאל? פלוס מינוס כזה? סדר גודל של 100 קילו? 150? אשמח לטיפה פירוט, כי גם כשיש לא יותר מדי שכלול של כל הקטנות יכול להגיע למספרים סבבה...

אי אפשר לקחת את המוט בספה כמו שאני לוקח לפרס ולעשות סקוואט? וכמה בערך משקל יש שם בטוטאל? פלוס מינוס כזה? סדר גודל של 100 קילו? 150? אשמח לטיפה פירוט, כי גם כשיש לא יותר מדי שכלול של כל הקטנות יכול להגיע למספרים סבבה...

במחשבה שנייה אולי אפשר לשים את המוט על הסטפר ואולי לעשות סקוואט.. יש באיזור ה120 ק"ג ושוב אחי אל שכח שזה מוט יחיד בחד"כ שכמעט מלא כל ערב..
בעיה נוספת היא שאין איפה לעשות מתח כל כך ובזמני הפולי עליון לא עבד(הקיץ האחרון).. מה שטוב שיש לא מעט דאמבלים, ו3 ספות (כולל בנצ') ככה שבידודים אפשר בכיף לעשות..

• פותח/ת השרשור
במחשבה שנייה אולי אפשר לשים את המוט על הסטפר ואולי לעשות סקוואט.. יש באיזור ה120 ק"ג ושוב אחי אל שכח שזה מוט יחיד בחד"כ שכמעט מלא כל ערב..
בעיה נוספת היא שאין איפה לעשות מתח כל כך ובזמני הפולי עליון לא עבד(הקיץ האחרון).. מה שטוב שיש לא מעט דאמבלים, ו3 ספות (כולל בנצ') ככה שבידודים אפשר בכיף לעשות..
סבבב אז זה בהד 10.. תודה.
מישהו יודע מה הולך בשאר הבסיסים?

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז מסתבר שחברים שלי ארגנו להיכנס לחדכ בבהד 11.. יש למישהו מושג איך החדכ שם? אני משיג אישור רפואי ושבוע הבא מתחיל להתאמן שם

יש לכם מושג עם יש חדר כושר בבה"ד 12? אני מתגייס בקיץ למ"כ 02 והטירונות + קורס שלי שמה. בא לי להמשיך להתאמן...

• פותח/ת השרשור
יש לכם מושג עם יש חדר כושר בבה"ד 12? אני מתגייס בקיץ למ"כ 02 והטירונות + קורס שלי שמה. בא לי להמשיך להתאמן...
אין דבר כזה בצבא כניסה לחדכ כשאתה בהכשרה אצל גובניקים - ואצל קרביים זה גם פתאום יש להם מדס מיוחד "מדס חדר כושר" זה לא כשבא להם

אוי גוועלד, בעסה לי. טוב, לפחות תמיד אוכל לרוץ ולעשות כפיפות מרקים שזה בעצם אותו דבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית