הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על סייקל+תזמון העלאת קלוריות.

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אז אני הולך לבצע את הסייקל הבא:
Testosterone enanthate 500mg/EW1-10
Danabol 30mg/ED4-8
HCG 500iu/EW2-10
כל יום שבוע-4-8/ 2כדורים liv52
Nolvadex 40/40/20/20/ED 12-16

עכשיו קודם כל האם הסייקל בסדר? צריך להוסיף משהו?
דבר שני זה ששמעתי שמכיוון שהאננטט פועל רק משבוע 3 אז צריך להתחיל להתאמן ולאכול כמו שראוי להתאמן ולאכול רק משבוע 3, אמת או שזה שגוי ומרגע הזריקה הראשונה מתחילים להעלות ערכים וקלוריות ולעשות אימונים עצימים יותר?
תודה למי שיעזור.​

אהלן חברים, אז אני הולך לבצע את הסייקל הבא:
Testosterone enanthate 500mg/EW1-10
Danabol 30mg/ED4-8
HCG 500iu/EW2-10
כל יום שבוע-4-8/ 2כדורים liv52
Nolvadex 40/40/20/20/ED 12-16

עכשיו קודם כל האם הסייקל בסדר? צריך להוסיף משהו?
דבר שני זה ששמעתי שמכיוון שהאננטט פועל רק משבוע 3 אז צריך להתחיל להתאמן ולאכול כמו שראוי להתאמן ולאכול רק משבוע 3, אמת או שזה שגוי ומרגע הזריקה הראשונה מתחילים להעלות ערכים וקלוריות ולעשות אימונים עצימים יותר?
תודה למי שיעזור.​
העבר את הדיבול להתחלת הסייקל והעלה את הצריכה הקלורית (בעיקר החלבון) כבר מהיום הראשון. דיבול סטרואיד שאינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני אלא בסינטזה מוגברת של חלבון ושיפור המאזן החנקתי ולכן דורש הגדלה משמעותי של הצריכה הקלורית. פשוט השתדל לאכול נקי.
חסר לך כלומיד ב-pct. הוסף אותו, הוא מאוד חשוב להתאוששות והיככנס ל-pct לאחר שבועיים וחצי.
בנוגע לאימונים הם תמיד צריכים להיות עצימים, בעת סייקל יש להעלות את הנפח ולהשתדל להוסיף משקלים בעיקר בתרגילים המורכבים ולהרגע במבודדים על-מנת להימנע מפציעה (צריך לזכור שהגידים אינם מתפתחים באותו קצב מהיר במהלך הסייקל).

• פותח/ת השרשור
העבר את הדיבול להתחלת הסייקל והעלה את הצריכה הקלורית (בעיקר החלבון) כבר מהיום הראשון. דיבול סטרואיד שאינו מצטיין בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני אלא בסינטזה מוגברת של חלבון ושיפור המאזן החנקתי ולכן דורש הגדלה משמעותי של הצריכה הקלורית. פשוט השתדל לאכול נקי.
חסר לך כלומיד ב-pct. הוסף אותו, הוא מאוד חשוב להתאוששות והיככנס ל-pct לאחר שבועיים וחצי.
בנוגע לאימונים הם תמיד צריכים להיות עצימים, בעת סייקל יש להעלות את הנפח ולהשתדל להוסיף משקלים בעיקר בתרגילים המורכבים ולהרגע במבודדים על-מנת להימנע מפציעה (צריך לזכור שהגידים אינם מתפתחים באותו קצב מהיר במהלך הסייקל).
מוזר שאתה אומר להתחיל עם דיבול על ההתחלה, לפי מה שהבנתי מומלץ לצרוך אותו מתי שרמת הטסט בדם היא בשיא ואז השילוב של הכוח הרב מהדיבול והאפקט האנאבולי מהטסט מאושש ביחד מסה גדולה יותר לעומת זאת, אם לוקחים אותו בהתחלה זה בעצם בזבוז כי הטסט עוד לא מורגש והתוצאה המתקבלת היא ספיחת נוזלים, עלייה בכוח אבל כמעט ושום בנייה של שריר מוגברת. תקן אותי אם אני טועה (סבירות גבוה לכך שאני טועה)

מוזר שאתה אומר להתחיל עם דיבול על ההתחלה, לפי מה שהבנתי מומלץ לצרוך אותו מתי שרמת הטסט בדם היא בשיא ואז השילוב של הכוח הרב מהדיבול והאפקט האנאבולי מהטסט מאושש ביחד מסה גדולה יותר לעומת זאת, אם לוקחים אותו בהתחלה זה בעצם בזבוז כי הטסט עוד לא מורגש והתוצאה המתקבלת היא ספיחת נוזלים, עלייה בכוח אבל כמעט ושום בנייה של שריר מוגברת. תקן אותי אם אני טועה (סבירות גבוה לכך שאני טועה)
אתה תעלה שריר עלייה בסינטזת החלבון לא תתבטא בעלייה במסת השריר,דבר נוסף אתה גם תתחזק, הדיבול הוא גם אנאבולי אל תשכח בשבוע הראשון תהיה זעיר עם האוכל כי הוא עדיין לא מתאזן בדם אצל רוב המשתמשים
ממליץ לך להריץ אותו 6 שבועות אפילו
תוסיף כלומיד בPCT ואומרים שHCG מומלץ פעם בשבועיים לקחת כדי לא לשתק את ייצור הLH הטבעי בהיפותלמוס (תקנו אותי אם אני טועה )
חוץ מזה תתן בראש יש לך חומרים ממש טובים בסייקל תצפה לתוצאות מרשימות

• פותח/ת השרשור
אתה תעלה שריר עלייה בסינטזת החלבון לא תתבטא בעלייה במסת השריר,דבר נוסף אתה גם תתחזק, הדיבול הוא גם אנאבולי אל תשכח בשבוע הראשון תהיה זעיר עם האוכל כי הוא עדיין לא מתאזן בדם אצל רוב המשתמשים
ממליץ לך להריץ אותו 6 שבועות אפילו
תוסיף כלומיד בPCT ואומרים שHCG מומלץ פעם בשבועיים לקחת כדי לא לשתק את ייצור הLH הטבעי בהיפותלמוס (תקנו אותי אם אני טועה )
חוץ מזה תתן בראש יש לך חומרים ממש טובים בסייקל תצפה לתוצאות מרשימות
תודה רבה על התשובה גבר, אז להתחיל דיבול החל מהיום הראשון של הסייקל?
דרך אגב, בזמן האחרון ככל שמועד הסייקל מתקרב אני מתחיל יותר ויותר לפחד, אני מסתכל על החומרים שמסודרים אצלי בארון וליבי מחסיר פעימה מרוב פחד, הבחור שמוכר לי את זה אמר שככה זה פעם ראשונה ואחרי הפעם הראשונה אני כבר ממש לא אפחד, יש לי מחשבות דיכאוניות קצת בזמן האחרון שנובעות מכל העניין של הסייקל, אני מרגיש שאני עושה טעות שתעלה לי ביוקר, גם התחלתי להרגיש תחושה של בגידה בעצמי ובהורים שלי (כן אני יודע שאני בן 30 אוטוטו אבל התחושה של לאכזב את אמא מורגשת בכל גיל) זה נשמע הגיוני? מקווה שזה יעבור לי, אני כבר הרבה זמן לא חוויתי את התחושה הזאת, מכיתה י׳ ליתר דיוק, כשההורים שלי תפסו אותי שותה אלכוהול עם חברים (כן אני יודע שהייתי אידיוט פעם), מישהו חווה את זה פעם?

אם אתה לא סגור על עצמך אל תכנס לזה. יש פה מחוייבות רצינית ולא מדובר במשחק.
נשמע שחקרת ובדקת. אחרי שהתחלת זה די זורם... והפחדים די נעלמים ( ועוד במקרה שלך שזו זריקה בשבוע... למרות שאתה יכול לפצל את ה 500 לפעמיים).
העולם הזה נחשב לשבירת מוסכמות... ואם תצרף לזה את המזרקים זה נותן הרבה אסוציאציות. ואם זה היה ויטמים B12 בהזרקה היית מרגיש יותר טוב עם עצמך והסובבים אותך?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא סגור על עצמך אל תכנס לזה. יש פה מחוייבות רצינית ולא מדובר במשחק.
נשמע שחקרת ובדקת. אחרי שהתחלת זה די זורם... והפחדים די נעלמים ( ועוד במקרה שלך שזו זריקה בשבוע... למרות שאתה יכול לפצל את ה 500 לפעמיים).
העולם הזה נחשב לשבירת מוסכמות... ואם תצרף לזה את המזרקים זה נותן הרבה אסוציאציות. ואם זה היה ויטמים B12 בהזרקה היית מרגיש יותר טוב עם עצמך והסובבים אותך?
אתה צודק מאוד, גם אמרתי לעצמי שכל ההפחדות על סטרואידים זה מיתוסים שקשקשנים המציאו ושיש פה בפורום חבר׳ה מאוד מלומדים שמשתמשים הרבה זמן ולא קרה להם כלום.
מצד שני, זה בכל זאת לא חוקי ברוב המדינות בעולם וכל בן אדם שחי על הפלנטה הזאת כשאומרים על משהו שהוא לא חוקי זה מדליק לו כמה נורות אזהרה, מלבד זה, גם תמיד יש את הפחד שאולי דווקא אני אפול בצד הלא טוב של הסטטיסטיקה ודווקא אותי זה ידפוק.
בכל מקרה אני תמיד דגלתי בדרך של לא לפחד ולהיות פתוח לדברים חדשים, אני ביום שבת לוקח זריקה ראשונה של הטסט אננטט, ביחד עם 3 כדורי דיבול נפוסים, אם אני ארגיש חולה אני יודע שיש לי למי לפנות פה בפורום לעזרה ולייעוץ וכמובן שאם ארגיש ממש חולה אפסיק במידי ואחתוך לPCT

אם אתה כן הולך על זה - תמצא מישהו שיעזור לך עם הזריקות הראשונות... זה מאוד חשוב.
לגבי הדיבול - תן לעצמך כמה ימים של 20 מ''ג לפני שתכנס לשלושים. החומר חזק יחסית, ואם אתה רוצה לראות \ להבין אם יש תופעות לוואי אז עדיף בעדינות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה כן הולך על זה - תמצא מישהו שיעזור לך עם הזריקות הראשונות... זה מאוד חשוב.
לגבי הדיבול - תן לעצמך כמה ימים של 20 מ''ג לפני שתכנס לשלושים. החומר חזק יחסית, ואם אתה רוצה לראות \ להבין אם יש תופעות לוואי אז עדיף בעדינות.
תוכל להסביר את כוונתך מישהו שמבין? אני במקור התכוונתי לתת לחבר להזריק לי, הוא בחיים שלו לא עשה משהו כזה אבל אני ייתן לו הסבר והוא יבין, לא צריך להיות פרופסור בשביל זה, אני טועה?
עוד שאלה היא מתי לקחת את הכדורים של הליב52, אני לוקח 2 ביום

אז זהו - עדיף לתת למישהו שיודע להזריק... לא חסר כאלו. אם חבר שלך יפספס ויפגע לך בעצב בטעות (נדיר אבל אפשרי) זה לא יהיה נעים.
גם חשוב לביטחון העצמי שלך שהחוויה הזאת תעבור בצורה חלקה.

אבל - כמו שאמרת, לא תורה מסיני. יש הסברים מאוד יפים איך לעשות זאת. תוודא לשאוב מעט לאחר הכנסת המחט ואם הכל בסדר תמשיך.
לגבי הליב 52, אני אישית לא משתמש מאחר ואני לא משתולל על אוראליים אז יכול קצת להרשות לעצמי. למרות שמומלץ מאוד.
למיטב ידיעתי את הליב 52 אתה לוקח בסוף הסייקל (תקנו אותי פה אם טעיתי).

• פותח/ת השרשור
אז זהו - עדיף לתת למישהו שיודע להזריק... לא חסר כאלו. אם חבר שלך יפספס ויפגע לך בעצב בטעות (נדיר אבל אפשרי) זה לא יהיה נעים.
גם חשוב לביטחון העצמי שלך שהחוויה הזאת תעבור בצורה חלקה.

אבל - כמו שאמרת, לא תורה מסיני. יש הסברים מאוד יפים איך לעשות זאת. תוודא לשאוב מעט לאחר הכנסת המחט ואם הכל בסדר תמשיך.
לגבי הליב 52, אני אישית לא משתמש מאחר ואני לא משתולל על אוראליים אז יכול קצת להרשות לעצמי. למרות שמומלץ מאוד.
למיטב ידיעתי את הליב 52 אתה לוקח בסוף הסייקל (תקנו אותי פה אם טעיתי).
מקווה רק לעבור את הפעם הראשונה וזהו

• פותח/ת השרשור
אתה טועה...😃
מחר אני יכול לקחת 3 כדורי דיבול אחרי ארוחת הבוקר ובנוסף גם כדור אחד של ליב52? אני לוקח חמישה ביום ומפצל.
את הזריקה של הטסט אני עושה מחר בצהריים. פרגניל עוד שבועיים מתחיל

מחר אני יכול לקחת 3 כדורי דיבול אחרי ארוחת הבוקר ובנוסף גם כדור אחד של ליב52? אני לוקח חמישה ביום ומפצל.
את הזריקה של הטסט אני עושה מחר בצהריים. פרגניל עוד שבועיים מתחיל
דיאנבול הוא נגזרת טסט והוא אנאבולי ואנדרוגני. זה לא "השילוב בין הטסט האנאבולי לכח מהדיבול" אלא שדיבול בעל זמן מחצית חיים קצר (הוא אוראלי ללא הצמדת אסטר) ולכן נותן קיק לסייקל טרם תתחיל להרגיש את האנטט. רמת הטסט בגוף תגיע לערכים גבוהים די מהר, זה השחרור המושהה (האסטר) שמביא לכך שנאלצים לחכות לתוצאות.
לגבי תוספים הקשורים בבריאות הכבד, כמובן שאתה רוצה אותם בזמן שמופעל מאמץ על הכבד ולא אחריו, לאחר שתסיים עם הסייקל סביר שהכבד ישתקם די מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית